5 de juny del 2012

Cròniques masculí 2 i 3 de Juny


Sènior "A" masculí: "Errors defensius i arbitrals ens porten a la derrota, però encara hi ha esperança"
Arenys de Munt (4) - (7) Natació Sabadell
L’Arenys de Munt no va poder amb un dels equips de dalt d'aquesta lliga. El partit no va començar malament, però com ja ve sent habitual ens va costar molt marcar les ocasions d'inici i en un error d'atenció defensiva deixàvem un defensa sol davant el porter i 0 a 1. Amb els nervis arriba el segon gol, però poc abans del descans aixequem el cap i ens posem 1 a 2. A la repressa, el partit no va gaudir de massa intensitat i així arribaven 2 gols seguits, de nou. Llavors, l'Arenys es va posar a jugar de 5 i aconseguia el 2 a 4 en un xut llunyà. L'equip s'anivava i en un mal bloqueig del porter fèiem el 3 a 4, que era anul·lat en una indecisió incomprensible de l'àrbitre que en un primer instant senyalava el mig camp donant el gol. Després, amb el desconcert arribava el 2 a 5 i tot i ser capaços d'escurçar fins el 3 a 5, els riscos del joc de 5 van permetre al Sabadell endur-se còmodament el partit, al final. Després del resultat d'aquesta setmana, seguim tenint esperances de salvació en la nostra visita a Caldes en l'últim partit de lliga. Si guanyem i Premià de Dalt que juga contra el líder no ho fa, continuariem la temporada vinent a 3a, serà una final!

Sènior "B" + Juvenil masculí: “Jornada de l'esport a St.Iscle“
St.Iscle (3) - (5) Arenys de Munt 
Aquest passat diumenge, jugadors del 2n masculí i del juvenil es van unir per poder fer un amistós i participar en la jornada de l'esport a St.Iscle. No entenem com és que des del nostre ajuntament no es promociona aquest esdeveniment que de ben segur triomfaria. És un cap de setmana on des de la diputació de barcelona es promociona l'esport a les diputacions. El partit va ser força entretingut ja que tot i el 1 a 3 de mitja part, els locals van aconseguir empatar a 3 i no va ser fins al final que l'Arenys va sentenciar.
Cadet masculí: "Tornen a guanyar"
Arenys de Munt (4) - (2) Enlleura't
El Cadet es va poder treure l'espina d'haver anar 3 vegades en el partit d'anada a la pista de l'Enlleura't i havent-se suspés per pluja, finalment no aconseguir la victòria. No estan en el seu millor moment, però aquesta setmana acabaran la lliga a camp del líder, el qual hauran de lluitar perquè si guanyen donarien la victòria al St.Joan de Vilassar i acabarien amb un bon somriure la temporada.

Infantil masculí: "Partit molt disputat"
Arenys de Munt (2) - (3) Polinyà 
Per fi podiem comptar amb tots els efectius a l'infantil i podien jugar contra un rival proper a la classificació. A la primera meitat no van saber treure el seu millor joc, ni tampoc la sort els va acompanyar de cara a porteria, per aquest motiu marxaven amb un 0 a 2 al descans. A la repressa, anant a pressionar a dalt van aconseguir remuntar el partit fins al 2 a 2. Al final, tot i de disposar de moltes ocasions i mereixes alguna cosa més, els visitants van sentenciar en una jugada aïllada.

Aleví masculí +Benjamí escolar masculí+ Escoleta masculina

Després de la butifarrada es van fer uns partits mixtes dels més menuts del club, barrejant equips masculins amb femenins. Una jornada entrenyable que fa club on tothom va disfrutar!