12 de juny del 2012

Resultats i cròniques: 9 i 10 de Juny

Sènior "A" masculí: "Guanyem, però Montcada no compleix amb la lògica"
CN Caldes (3) - (5) Arenys de Munt 
Tampoc havia de ser un miracle, però si que és cert que l'Arenys de Munt no depenia de si mateix per mantenir la caegoria, ja que depenia d'altres resultats. Respecte al partit pròpiament, no va ser gens fàcil doblegar a un CN Caldes que tot i no jugar-s'hi res no va posar les coses fàcils al remuntar el 0 a 1 inicial de l'Arenys. A la segona part, va ser quan es va trencar el partit ja que tot i començar amb 2 a 2, no va ser fins que vam fer el 5è que es va tenir la tranqui·litat. Per altra banda, tot i complir, depeniem de resultats, sobretot el de Premià de Dalt, que visitava la pista del líder i campió des de fa vàries jornades FS Montcada. Un equip, que no ha perdut cap partit aquesta temporada i que s'havia assegurat la victòria còmode contra els equips de baix durant tot l'any. Un fet inesperat, que ajuntat amb la victòria final del Bosco contra un Mataró que no s'hi jugava res, ens condemna al descens a Territorial Catalana.


Cadet masculí: "No poden doblegar al líder i campió de lliga"
FS Dosrius (6) - (0) Arenys de Munt 

El Cadet jugava el seu darrer partit de lliga a la pista del FS Dosrius, que si guanyava es proclamava campió de lliga. Tot i el resultat final, l'Arenys de Munt va fer un bon partit que no va poder lluitar més perquè no va saber materialitzar les ocasions finalment fallades. A la mitja part anaven 2 a 0 i un pavelló a rebentar per celebrar la victòria de lliga dels locals, l'Arenys no va posar les coses fàcils i va donar emoció i lluita fins al final. Felicitar al Dosrius pel campionat.


Infantil masculí: "Acaben amb un somriure la temporada"
FS Palafolls (3) - (8) Arenys de Munt 
Tot i començar amb mal peu el partit, els nostres van anar remuntant i agafant avantatge en el marcador en un partit que a priori havien de guanyar, ja que enfront tenien el cuer. Acaben doncs, una temporada llarga i difícil degut principalment a la falta d'efectius, que almenys hem pogut tancar amb una victòria que tots es mereixien.
 Aleví masculí: "Quadrangular en la festa del Manent Santa Coloma, per finalitzar temporada"

Semifinal: Malgrat la pista de ciment esquerdat, que les linies de banda que es limitaven amb herba, vam fer un partit bo defensivament i vam materialitzar les ocasions sense un joc gaire vistós (per part de cap equip), victòria contra l'amfitrió 1- 4.

Final: Partit més igualat, equip rival molt individualista i bo tècnicament. No vam materialitzar les ocasions, defensivament no gaire posats (després d'esperar 1h i mitja per tornar a jugar), resultat final: derrota 4-3.







Escoleta masculina: "CAMPIONS del torneig de l'amistat"

Els més menuts van participar també en un quadrangular el passat dissabte a la tarda a les pistes del Atlètic Català de Vilassar de Dalt. Molt contents per la gran festa i el bon tracte que van rebre en el torneig anomenat de l'amistat, en el qual es van proclamar campions guanyant al Teià i a 2 equips del propi Atlètic Català. Tanquen temporada també, esperant la xocolatada d'aquest divendres 15 a les 17.30h, en la qual esperem a tothom del club que es vulgui acostar al pavelló!