21 d’octubre del 2012

Resultats femenins 20-21 octubre

1r Femení: "Final de partit a cara o creu, i va sortir creu"
Sabadell (5) - (2) Arenys de Munt
Les noies de l'Arenys varen fer un bon partit a Sabadell però no es van endur cap punt. L'Arenys, que es va posar per davant en el marcador per dues vegades, va veure com en els minuts finals es girava el partit. L'enfrontament va ser molt vistós i els dos jugaven bé les seves cartes. L'Arenys però va disposar d'ocasions per matar el partit quan anava 1 a 2 a la segona part amb bones ocasions i dos pals. I quan l'Arenys podia més el Sabadell va trobar l'empat en un xut exterior ben col·locat. Les arenyenques no van especular amb l'empat i se la van jugar tot pel tot. I arriscant arriscant, en una contra de jugada de corner va arribar el tercer pel Sabadell quan quedaven 3 minuts. El que va quedar de partit va ser amb un joc de cinc massa desesperat que va permetre al Sabadell fer-ne dos més. Mal regust final per l'Arenys pel bon partit ofert.

2n Equip: "Va perdre per la mínima en l'inici de lliga"
Arenys de Munt (0) - (1) Ponny's

Cadet-Juvenil: "Comença bé la lliga aconseguint empatar contra un dels rivals més forts "
Arenys de Munt (5) - (5) Futsal Mataró

Base A "En el primer partit el Castelldefels acaba empatant quan l'Arenys guanyava 3 a 6"
Castelldefels (6) - (6) Arenys de Munt

Base B: "Van molt fortes i fan un pallissa monumental en el primer partit de lliga"