8 d’octubre del 2012

Resultats femenins 6-7 d'octubre:

Mala setmana pel femení. Cap dels partits disputats aquest cap de setmana s'ha guanyat.

1r femení: "Mal inici a la nova categoria de Plata"
Vallirana (6) - (0) Arenys de Munt
No han començat bé les coses pel primer equip femení que ha acusat la inexperiència a la categoria contra la veterania del Vallirana. Les facilitats defensives de l'Arenys varen permetre situar ràpidament un 3 a 0 al marcador. Llavors canvi de xip i a pressionar els 10 minuts restants fins mitja part. Tot i tenir la pilota, l'Arenys no aconseguia profunditzar i no va crear gaires ocasions clares. A la segona part, quan semblava que més podia, va arribar un gol a la contra que va frenar les esperances arenyenques de remuntar. I com de costum als últims partits i igual que la primera part dos gols més seguits. Amb el 6 a 0 i a falta de 10 minuts un altre canvi de xip, joc de 5. I com en pocs partits passa, els últims 10 minuts jugant de 5 no s'aconseguiria  marcar en cap costat. Al final 6 a 0 al marcador. La setmana vinent jugarà contra el Caldes a casa.

Amistós 2n femení: "Perd amb el Palau"