29 d’octubre del 2012

Resultats masculins del 27 d'Octubre

Aquest cap de setmana, jugaven tots els equips masculins a casa amb sort diferent pels nostres equips. Els Benjamins no van poder superar al Riudellots en un partit que a la 1a part va estar anivellat. Els Infantils van acusar la falta de gol i l'encert dels porters visitants. El Cadet tampoc va saber resoldre un partit que tenia encarrilat amb l'1 a 0 però que li van remuntar al final. Per altra banda, el Juvenil es va imposar per la mínima contra un dels equips de la part alta, el Mollet i ja porten 12 punts de 15 possibles. El Senior B suma els seus primers 3 punts a casa en un partit complicat ja que van haver de remuntar a la segona part i van patir fins al final. Finalment, el 1r equip sènior de Territorial va tornar a ser fort a casa i de moment compta els partits per victòria, tot el contrari del que passa quan és visitant, esperem que d'aqui 2 setmanes ja puguin certificar la 1a victòria a domicili. Aquest proper cap de setmana és jornada de descans a totes les categories masculines, en motiu del pont de Tots Sants.