11 de novembre del 2012

Resultats femenins 10-11 de novembre

Plata: "Millora i guanya el dissabte, però no ho ratifica el diumenge i perd"
Arenys de Munt (4) - (1) Sala Zaragoza
Les arenyenques troben per fi una mica porteria i aconsegueixen fer-ne 4 a un defensiu Sala Zaragoza. Després de la victòria passada i la d'aquesta setmana es posiciona a mitja taula. A veure si segueix la bona dinàmica que sembla que ha agafat. 
Arenys de Munt (2) - (3) Selecció Catalana Sub-17
Per altra banda ha jugat aquest diumenge un amistós contra la selecció femenina sub-17 aquest diumenge i no li ha anat tant bé. Les arenyenques han perdut 2 a 3. El partit ha estat en general una mica espès tot i que puntualment s'han vist algunes bones jugades. Se suposa que l'esforç de dissabte i el cap de setmana de festa major a la vila arenyenca els hi ha passat una mica de factura a part de les bones intervencions de la Mariona  defensant la porteria de la selecció. Una bona notícia ha estat el debut de la Carla Marquès que ha jugat bé i  ha lluitat els minuts que ha disposat. També a la porteria ha debutat la Sara, portera provinent del Pony's i que està provant amb el primer equip des de fa pocs dies.

2a Div: "Gairebé tenia 3 punts al sac però el Sant Andreu aconsegueix empatar a pocs segons del final"
Les Corts (1) - (1) Arenys de Munt
El segon equip va tenir mala sort en encaixar un gol als últims segons del partit. Semblava que la primera victòria era apunt d'arribar però es va escapar de les mans quan ja semblava al sac. 

DH Cadet-Juvenil: "Perd a casa contra el Martorelles"
Arenys de Munt (1) - (3) Martorelles
Les arenyenques no aconsegueixen sumar davant del Martorelles i segueixen amb un punt en tres partits disputats.

DH Base: "Perd per un gol davant Les Corts"
Les Corts (3) - (2) Arenys de Munt
Les Corts aconsegueixen imposar-se i endur-se els punts en un partit que estava molt igualat. 

1a Div Base: "Imparables"
Arenys de Munt (4) - (0) Penya Blaugrana Montmeló
Les arenyenques ja sumen 3 victòries de 3 partits i es mantenen al capdavant de la classificació. Esperem que segueixi aquest bon ritme de les joves promeses arenyenques!