25 de novembre del 2012

Resultats masculins 24-25 de Novembre

El pre-benjamí va perdre en el seu 3r partit de lliga contra el St.Celoni que va demostrar tenir un gran equip. El benjamí ha seguit en la tònica lluitadora que ens està mostrant aquest any i han perdut per la mínima tot i fer un molt bon partit. L'infantil va perdre a casa contra l'Atlètic Català de Vilassar de Dalt, un dels equips de la part alta de la classificació.
Infantil: FSADM 1-5 Atlètic Català
El Cadet va complir els pronòstics i merescudament va poder aconseguir la seva segona victòria i aquesta setmana de forma àmplia contra el Palamós, el cuer.
Cadet: FSADM 9-0 Palamós
El Juvenil, va empatar en el seu desplaçament al barri del Bon Pastor de Barcelona contra el Futsal SAS, un partit que tenia guanyat a pocs minuts del final, però que els hi van remuntar fins el 7-7.

El sènior de 1a divisió va empatar a 4 a camp del Masnou, en un partit amb alternances al marcador que podia haver acabat a favor de qualsevol dels dos equips, però que un àrbitre molt rigorós va acabar sent el protagonista final.

El sènior de Territorial, va jugar dissabte al vespre a Arenys de Mar el primer partit de la història entre els dos primers equips de futbol sala de les poblacions veïnes, en el que va ser un derbi amb totes les de la llei, on dos equips amb molt de respecte s'enfrontaven davant d'un pavelló ple de gom a gom i dividit amb públic d'ambdues poblacions. La primera meitat acabava amb un empat a 1 al marcador i a la segona tot i avançar-se els de Mar, els nostres no van trigar massa a empatar-lo. A falta de pocs minuts una jugada afortunada, feia que l'Arenys s'introduís el tercer en propia porta i amb poc temps per remuntar l'Arenys de Mar va apostar pel joc de 5 que aprofitava en Panxo per robar la pilota i marcar el definitiu 2 a 4. L'Arenys de Munt es posa 3r en la classificació.
1r equip TERRITORIAL: Foto borrosa de la victòria a camp de l'Arenys de Mar