16 de desembre del 2012

Resultats femenins 15-16 de desembre

1r Equip: "Guanya a l'estil Iniesta"
Castellón (2) - (3) Arenys de Munt
Al més pur estil Iniesta a Stamford Bridge. L'Arenys va guanyar ahir a només 3 segons pel final i la bogeria va desfermar entre les jugadores que es van llençar totes juntes directe a la banqueta a celebrar aquest gol amb la resta de companyes. L'Arenys perdia 2 a 0 a mitja part. A la segona però va despertar el bon joc de i van començar a tocar i a jugar en equip. De seguida va arribar el primer per l'Arenys i es va creure que la remuntada podia ser possible. Aquesta però, no va arribar fins al "temps de descompte". Les noies del Castelló van jugar amb molta energia i tot i merèixer l'empat pel seu esforç, van veure com marxaven els punts cap al maresme.

2n Equip: "Primera Victòria!"
Futsal Mataró (3) - (4) Arenys de Munt
Per fi ha arribat la primera victòria del segon equip femení. Aquesta va ser de remuntada. A falta de pocs per acabar el Mataró aconseguiria escurçar diferències però no suficients perquè l'Arenys s'emportés els tres punts. 

Cadet-Juvenil: "No pot amb la Unión"
Arenys de Munt (2) - (5) La Unión
La Unión es va emportar tres valuosos punts del Municipal arenyencs. L'Arenys es podia haver posat a mitja taula però la derrota el manté a la zona baixa.

Base DH: "Victòria amb golejada!"
Arrels (2) - (7) Arenys de Munt
Les arenyenques fan un bon partit i aconsegueixen una important victòria a domicili. A més ho fan amb contundència marcant fins a 7 gols 

Base 1a: "Primera derrota"
Arenys de Munt (3) - (6) Sant Cebrià de Vallalta
L'Arenys perd el seu primer partit després de cinc victòries i un empat. Les arenyenques veuen com el Sant Cebrià passa davant i es posa en segona posició a la taula classificatòria.   

Escolar: ha descansat