31 de gener del 2012

Aquest dissabte 1r sorteig!!! Els premis són:

Els premis d'aquest dissabte són els següents!!!

- Una classe dirigida per l'ALBERT PUIG a l'hípica de Vallgorguina.
- Una pizza casolana i una ampolla de cava gentilesa de CAN CLOSA.
- Lot de dues ampolles gentilesa de LA.CATA.
- Val de compra de 20 € gentilesa de ca l'ANNA.
- Una panera de fruita gentilesa de CAN NOÉ.
- 12 € de consumició gentilesa de CAFÈ ROVIRA.

29 de gener del 2012

Resultats masculins 28-29 de gener

Sènior "A" masculí: "No reverteixen la situació"
Natació Sabadell (6) - (0) Arenys de Munt
El senior masculí tenia un desplaçament complicat a la pista del Natació Sabadell, un dels equips que baixava de l’antiga Nacional A amb la reestructuració d’aquest any. El resultat contundent indica les poques opcions que va tenir l’Arenys. A la classificació, continuem fora dels llocs de descens, tot i que tenim 3 equips trepitjant-nos els talons. Haurem d’aixecar cap si volem mantenir la categoria. Aquesta setmana a casa contra el CN Caldes a les 17.15h. a on a la mitja part farem el primer sorteig de simpatitzants.

Sènior "B" masculí: "S’afiancen al capdavant"
Dosrius (5) - (6) Arenys de Munt 
Quarta victòria consecutiva del nostre segon equip que s’afiança en els llocs capdavanters de la primera divisió territorial. Partit que va començar molt bé per l’Arenys avançant-se per 0 a 2, però les grans individualitats del rival els permetia arribar insistentment a porteria, cosa que va fer que el partit fós d’anades i vingudes fins al 3 a 5 de la mitja part. A la segona part, l’Arenys va millorar en defensa i va poder aconseguir el 3 a 6 que ja no va donar temps al Dosrius per remuntar-ho. La setmana vinent tornen a casa contra el Futsal Rosario Central.

Juvenil masculí: "El partit es decanta pels locals"
A.E. Sant Andreu (3) - (2) Arenys de Munt
El Juvenil es desplaçava al barri de Sant Andreu de Barcelona, per jugar contra el tercer classificat. En un partit molt intens i on l’àrbitre es va mostrar rigurós, però no decisiu, els nostres juvenils es van estrallar contra el porter rival en la primera meitat i per acumulació de faltes, van rebre un gol de doblepenal abans del descans. La segona part començava amb un gol dels locals i amb el 2 a 0 l’Arenys de Munt va accelerar i va aconseguir empatar el partit. Als instants finals, hi van haver ocasions per ambdós cantons i en una contra es va decantar per la banda visitant, sense gaire temps per més.
.
Cadet: "Partit suspés per la pluja" 
A.E. Enlleura’t  (-) - (-)  Arenys de Munt
Havien de jugar a la pista exterior de la Llantia i ho faran el proper dimecres a les 18:30h.

Infantil: "Partit suspés" 
FS Polinyà (-) - (-)  Arenys de Munt
Per mutu acord amb el Polinyà. Segurament, jugarant el dimecres dia 8 a les 19h.

Aleví: "Es retroben amb la victòria" 
Sant Joan de Vilassar (0) - (13)  Arenys de Munt
Els alevins després de dos mesos, amb baixes, partits complicats i falta d’encert a cara porteria, han pogut completar un gran partit aquest diumenge a la pista del St.Joan de Vilassar de Mar. El partit ha començat bé pels nostres, que amb un bon futbol sala i toc de pilota han arribat a la mitja part amb un 0 a 6. Lluny de conformar-se, han sortit a la segona part a millorar el resultat i tot i que han patit una mica més en defensa, han ampliat la victòria fins el 0 a 13 i aconseguint almenys 1 gol per cadascun dels jugadors de pista. Esperem continuitat en el partit de la propera setmana contra el líder, el Palamós. Dissabte a les 9h al nostre pavelló.

Benjamí Escolar: "Derrota amb bones sensacions" 
FS Vilalba  (5) - (2)  Arenys de Munt
El temps ha aguantat aquest diumenge i ha permés que els benjamins es desplacessin fins l’escola trencapins de Vilalba Sasserrra i pogués disputar el partit en pista exterior. Aquest cop no era un equip d’edat més gran, tal i com vam poder veure al partit d’anada, per això a la primera part hem pogut marxar amb avantatge de 0 a 1 al marcador, però tot i fer una bona segona part no s’han endut la victòria. Bones sensacions. S’acaba així la 1ª fase i aviat començaran la 2ª amb equips d’un nivell més similar i de més a prop a la comarca.



Resultats femenins: "Pot ser Saperas?! Pot ser primera victòria del 2n equip?!"

2n Equip: "Sí! No és broma Pou. Primea victòria!!!"
St Andreu (0) - Arenys de Munt (1)
S'ha fet esperar però la primera victòria ha arribat! Els primers 3 punts, i ja en sumen 4 després de l'empat de l'altre dia! El partit va ser apretat perquè el Sant Andreu estava molt ben posicionat a la pista. El gol va arribar del les vambes de la Mireia Rossell d'una jugada de córner. L'equip no surt de l'últim lloc de la classificació però ja està apunt!

Cadet A: "Torna a guanyar després de l'ensopagada de la setmana passada"
Set 10 (0) - Arenys de Munt (3)
L'equip va tornar a ser sòlid i aquesta vegada si que van entrar les pilotes. Una altra victòria per seguir reafirmant la primera posició.

Cadet B: "Imparables!"
Arenys de Munt (7) - Castellterçol (0)
Les d'Arenys de Munt estan imparables i ja apreten per la primera plaça! El partit va començar molt bé ja que la màquinaria del cadet va sortir ben engrassada i els gols no es van fer esperar. A la segona part la portera del Castellterçol es va lesionar i es s'hi va posar una jugadora que va aguantar els 10 últims minuts sense que li fessin cap gol.


Escolar: "Derrota a casa"
Arenys de Munt (0) - Olímpic Argentona (7)
Les nostres escolars tot i perdre demostren la seva vàlua i planten cara a noies de tres i quatre anys més grans. En altres equips, amb aquesta diferència d'edat, els resultats serien de 15 o 20 gols i elles aguanten el tipus!

24 de gener del 2012

L'Arnau i l'Aitor a Bèlgica!

L'Arnau i l'Aitor ens fan arribar una foto del seu pas per un dels grans equips de futbol sala de Bèlgica. S'estan entrenant allà enguany per tornar fets uns craks i de pas estan fent un erasmus.

En aquest enllaç podreu veure uns videos del jogo bonito que fan per allà:
http://www.rtv.be/artikels/sport/sport-op-zondag/2012011508460855_salaam-mechelen-vernedert-concurrent-bergen


Més informació al blog "la pissarra" del nostre jugador i ex-entrenador Gerard Arigas: La Pissarra

23 de gener del 2012

I ja en som 200 i tenim 30 premis!!!

Avui hem arribat als 200. El simpatitzant 200 és en Pere Daumal. Qui serà el 300?
I ja tenim 30 premis de moment per sortejar!!!

22 de gener del 2012

Resultats masculins 21-22 de gener


Els partits d'aquesta jornada eren de recuperació de la fcf, per ajornaments de setmanes anteriors:

Sènior "B" masculí: “Es col·loquen 2ns!"
Montseny (1) - (2) Arenys de Munt 
El desconegut per nosaltres equip del Montseny, situat a mitja taula, rebia la visita del nostre 2n equip en la jornada de recuperació. Un partit molt trabat i dominat pels locals en el que la bona defensa i actuació dels porter de l'Arenys van permetre arrribar al descans amb 0 a 1 al marcador gràcies a un contraatac afortunat. A la segona part va continuar la tònica, on els equips intentaven fer les menys errades possibles i en una acció aïllada arribava el 0 a 2. Els locals van arriscar jugant de 5 i van aconseguir reduir distàncies i fer patir l'Arenys fins al final. Amb aquest resultat i amb tots els equips amb els mateixos partits jugats l'Arenys es situa 2n.

Infantil: "Bona primera part i es desinflen a la segona" 
Fundació P. Esp. Mataró (8) - (2) Arenys de Munt 
Bona primera part del nostre infantil que van arribar anar per davant al marcador gràcies a una bona defensa i aprofitant les opcions al contraatac. A la segona part no van saber mantenir la mateixa tònica que a la primera i els locals es van anar distanciant al marcador.

Aleví: "Mal dia dels alevins" 
Masnou (5) - (0) Arenys de Munt
La visita a la pista del Masnou, un equip de mitja taula, s'ha sellat amb una derrota contundent degut a la falta d'encert dels nostres i a gols inesperats que han anat fent baixar els ànims dels nostres.

Benjamí Escolar: "Cap de setmana amb 2 derrotes" 
Arenys de Munt (2) - (12) FS Sant Cebrià (partit ajornat, jugat divendres)
Tot i el bon primer tram de partit de l'Arenys de Munt, quan els gols van començar a entrar pel Sant Cebrià van aconseguir encarrilar-los un darrera l'altre.

Riudellots (11) - (2) Arenys de Munt
Partit de 4 parts de 10 minuts, en que la primera l'acabàvem amb un 3 a 1 i en la segona manteniem el resultat fins a mitja part. En la tercera part els gols van anar entrant fins el 9 a 1 i la quarta part va ser més igualada.

ESCOLA masculina: "Derrota en el tram final" 
Atlètic Català (4) - (2) Arenys de Munt 
L'Escola ha jugat el partit de tornada contra l'Atlètic Català de Vilassar de Dalt, amb qui van empatar a 4 en un partit jugat a casa fa cosa de 2 mesos. Tot i perdre, els nostres han tingut opcions i tot i anar perdent per 2 a 0 havien aconseguit empatar.

Resultats femenins 21-22 de gener

1r Equip: "Samba arenyenca!"
Arenys de Munt (6) - Can Clos (2)
Les arenyenques varen guanyar l'últim partit de la primera volta i es mantenen a dalt de tot de la classificació empatades amb L'Escola Pia. El partit contra un millorat Can Clos va ser igualat a la primera part (2-2). A la segona però, l'Arenys va dominar i va aconseguir un parcial de 4 a 0 que sumarien el 6 a 2 final. Es varen veure grans gols i detalls de gran qualitat que van fer disfrutar i fins i tot treure mocadors a la grada. Gols: Montse (2), Núria (1), Cèlia (1), Queralt (1) i Carlota (1). Abans de començar el partit es va fer una especial dedicatòria a la Berta Ramos on hi varen participar moltes de les noies del club que mostraven una samarreta amb "Ànims Berta". I a la mitja part es va felicitar i fer una entrega d'obsequi a les jugadores de la selecció Catalana recent campiones que varen venir a veure el partit.

Cadet A: "Primera punxada"
Sant Just (1) - Arenys de Munt (1)
No han acabat de sortir bé les coses avui a Sant Just per les arenyenques. Les d'Arenys no han acabat de definir les ocasions que han tingut. El Sant Just no ha fet un dels seus millors partits però s'ha de felicitar per haver aconseguit empatar amb l'Arenys de Munt que fins avui havia guanyat tots els partits.

Escolar: "Derrota a Mataró"
Pla d'en Boet (5) - Arenys de Munt (0)
Les arenyenques no varen aconseguir marcar. Tot i així varen lluitar molt bé contra unes noies tres anys més grans que elles.

20 de gener del 2012

Partits d'avui i d'aquest cap de setmana:

El Cadet B femení va jugar aquest dimarts un aplaçat contra el Premià de Mar i va guanyar 0 a 6.

A CASA:
Avui divendres juguen:
- 17.30 - Escolar masculí Vs Sant Cebrià
- 19.30 - 1r Femení Vs Can Clos (partit aplaçat del cap de setmana)

A FORA:
Dissabte:
- 14.30 - Fund. Priv. Esp. Mataró Vs Infantil masculí
- 12.00 - Pla d'en Boet Vs Femení Escolar
- 18.45 - Montseny Vs 2n masculí
Diumenge:
- 09.00 - Atlètic Català Vs Escola
- 09.30 - Masnou Interdinàmic Vs Aleví masculí
- 10.00 - ACE Riudellots Vs Masculí Escolar
- 12.00 - Sant Just Vs Cadet A femení 

18 de gener del 2012

En una setmana ja hem passat els 100!

Ahir vam passar dels 100 simpatitzants. La simpatitzant número 100 va ser la Tere Salvà Catarineu. Qui serà el o la 200?

17 de gener del 2012

Les nostres campiones!

D'esquerra a dreta tenim l'Anna Barbancho (capitana), i les nostres Berta Ramos i Cèlia Catà, al pavelló de Plasencia després de guanyar el Campionat d'Espanya amb CATALUNYA.

15 de gener del 2012

Resultats femenins 14-15 de gener i Felicitats Selecció Catalana!

Selecció Catalana Femenina sub 17:
Catalunya, on hi juguen dues de les nostres (la Berta i la Cèlia), es proclama CAMPIONA del Campionat d'Espanya Femení sub-17 de Futbol Sala després de vèncer als penals a Múrcia! ENHORABONA!

2n Equip: "Primer punt!"
Arenys de Munt (tres) - Sardana Badia Vallès (tres)
Les noies del segon equip varen conseguir ahir el primer punt de la lliga. Ara a continuar sumant!


Cadet B: "Una altra victòria"
Penya Blaugrana Montmeló (0) - Arenys de Munt (2)
Una altra victòria per les noies del Cadet B que segueixen en ratxa. A més el primer classificat, La Unión, ha punxat a l'empatar a 2 contra el Castellterçol. L'Arenys es situa a tant sols 4 punts del líder.

Base: "Bon partit però derrota contra el líder"
Futsal Mataró (6) - Arenys de Munt (1)
Aquest cap de setmana el base tenia un difícil partit contra el líder. Tot i la diferència al marcador les arenyenques han jugat un molt bon partit.

Escolar: "A tope!"
Arenys de Munt (7) - Celestí Bellera (1)
Les noies de l'escolar estan a tope i consegueixen una gran victòria contra el Celestí Bellera.

13 de gener del 2012

Patrocinadors del primer sorteig que es farà el 4 de febrer

El primer sorteig del Projecte 400 es farà el 4 de febrer. Sis simpatitzants seran afortunats els primers afortunats. La primera tongada de premis està patrocinada pels següents patrocinadors.


12 de gener del 2012

Partits del cap de setmana:

CASA:
Divendres:
18.00 - Masculí Escolar Vs Sinera
Dissabte:
09.00 - Aleví masculí Vs Inter Esportiu Malgrat
10.00 - Femení Escolar Vs Celestí Bellera
11.00 - Cadet Masculí Vs LLoret Costa Brava
12.15 - Juvenil masculí Vs Montcada
17.15 - 1r Masculí Vs Montsant
18.45 - 2n Femení Vs Sardana Badia Vallès
19.45 - 2n Masculí Vs Polinyà

FORA:
Dissabte:
17.00 - Penya Blaugrana Montmeló Vs Cadet B femení
Diumenge:
10.10 - Futsal Mataró Vs Femení Base

10 de gener del 2012

Carnets de Simpatitzants apunt!

Ja tenim aquí els carnets i ja podem començar a repartir-los. Aquest any el carnet de simpatitzant número 1 va dedicat a la jugadora del primer equip femení Berta Ramos que a l'entrenament d'aquest cap de setmana amb la selecció catalana, just abans d'anar al campionat, va tenir la mala sort de lesionar-se i no podrà acabar la temporada. Ànims Berta!

9 de gener del 2012

Masculins 7-8 de Gener

Sènior "A" masculí: "Comencen l’any sumant"
Vall de Tenes (6) - (6) Arenys de Munt
El senior masculí començava l’any amb un desplaçament complicat a Lliçà contra un sempre complicat Vall de Tenes. L’intercanvi de gols va ser continuat en un partit disputat fins al final que l’Arenys va aconseguir empatar. Esperem que el resultat els dongui forces per afrontar l’any 2012 amb energia i confiança, ja que qualitat la tenen, i així aconseguir les victòries necessàries per estar a la zona tranquil·la de la classificació. Aquesta setmana reben a casa la vista del Montsant un equip de la mitja taula en que seria important treure els 3 punts.

Sènior "B" masculí: "Una setmana més de descans"
Montseny (-) - (-) Arenys de Munt 
Per falta de pista del contrari en aquestes dates, el partit es jugarà en la jornada del 21/01/12.

Juvenil masculí: "Important victòria a domicili per començar l’any"
Ràpid de Santa Coloma (0) - (1) Arenys de Munt
El Juvenil es presentava a la pista del Ràpid contra un rival amb qui estava empatat a punts feia 2 jornades i pel qui es podia veure avançat si sortia d’allà amb una derrota. Més enllà d’això i amb un plantejament basat en una bona defensa i aprofitant les accions que donguéssin el contraatac el gol va arribar a mitjans de la segona meitat. Llavors les presses i els nervis dels locals, que havien dominat la pilota tot el partit però sense trobar porteria, van fer bo l’únic gol de l’Arenys.
.
Cadet: "Partit incòmode fins al final" 
Riudellots  (1) - (3)  Arenys de Munt
El Cadet visitava aquesta setmana un dels rivals de la part baixa de la taula, però no per això més fàcil ja que la pista del Riudellots sempre ha estat difícil per qualsevol equip i categoria. Així ho demostra el resultat final i el fet que no estigues clara la victòria fins als instants finals. Celebrem doncs, que comencin en bon peu aquest any.

Infantil: "Un líder molt sòlid" 
Inter Esportiu Malgrat (12) - (0)  Arenys de Munt
Els infantils començaven l’any amb la visita a la pista del Malgrat un rival que no coneix la derrota i que porta un registres envejables tan de gols a favor com en contra. El resultat no és indicatiu de res més que estaven jugant contra un rival molt fort. Esperem que no desanimin ja que la majoria de partits els han pogut disputar i segur que aquest any portarà noves victòries.

Aleví: "Ajornem fins passat festes" 
Masnou Interdinàmic (-) - (-)  Arenys de Munt
Els alevins han hagut d’ajornar el partit per falta d’efectius i es jugarà el diumenge dia 15. 

8 de gener del 2012

Femenins 7-8 de gener:

1r Equip: "L'Arenys guanya el derbi maresmenc"
Teià (0) - Arenys de Munt (4)
S'havia de veure com respondrien les arenyenques després de la parada de festes. I la resposta ha estat positiva ja que davant d'un Teià que és l'equip menys golejat ha aconseguit un bon resultat. Els dos equips han lluitat amb energia durant tot el partit. A la mitja part el marcador era de 0 a 3. L'Arenys ha tingut més problemes a l'inici de la segona part però s'ha pogut tornar a imposar i aconseguir un altre gol i donar tranquil•litat. Gols: Queralt, Berta, Núria i Cèlia. La setmana que ve s'ajorna el partit contra el Can Clos ja que la Berta Ramos i la Cèlia Catà van al Campionat d'Espanya de seleccions. Les hi desitgem molta sort!

2n Equip: "No comença bé l'any"
Can Colapi de Terrassa (3) - Arenys de Munt (1)
El partit funcionava bé. A la mitja part el marcador era d'un a un. A la segona part però les de Terrassa han aconseguit batre la porteria arenyenca en dues ocasions. Tot i encara no conèixer la victòria no decaiguem noies! Encara falta molt i l'objectiu d'aguantar la categoria es pot assolir!!! Quan arribi la primera en vindran moltes de seguides!

Cadet A: "En la línia"
Arenys de Munt (5) - Corbera (1)
El Cadet de Divisió d’Honor segueix invicte. 10 victòries de 10 partits. A les arenyenques els va costar arrencar ja que el Corbera va sortir ben posat. Mica en mica però l’Arenys va anar trobant el camí i es va acabar imposant.

Cadet B: “Victòria i segones ja a la classificació!”
Arenys de Munt (4) – Enlleura’t Mataró (0)
El Cadet de Primera també està en la línia dels últims partits i tot i fer un mes que no jugava per ajornament no ha oblidat el bon joc que havia trobat i va aconseguir guanyar i mantenir la porteria a zero.

Base: “Tercera victòria!”
Arenys de Munt (6) – Fundació Privada CE Arrels (1)
I bona arrencada d’any també per les noies del Base que es van imposar clarament contra l’Arrels. Amb aquesta victòria poc a poc es van consolidant a la zona mitja de la taula. El resultat va ser de 7 gols però els àrbitres van apuntar-ne només 6 (és el problema de les actes electròniques).

1 de gener del 2012

PROJECTE 400!!!

Amb l'inici del nou any es posa en marxa el projecte 400. Objectiu: superar la xifra de 400 simpatitzants! Recordem que l'any passat es va anomenar projecte 200. Va ser un èxit i es va arribar als 396 simpatitzants!!! Es va fregar els 400 i per tant aquest any aquest és el repte. El funcionament és el mateix que l'any passat. El preu per ser simpatitzant, igual que l'any passat, és de només 5€. Es rebrà un carnet i es participarà a tots els sortejos d'obsequis, vals de compra, etc. que ens ofereixen els comerciants del poble i altres. El primer sorteig serà el cap de setmana del 4 de febrer. 

Participa, simpatitza i guanya amb el Futbol Sala Arenys de Munt!!!