27 de febrer del 2012

Femenins 25-26 de febrer:

1r Equip: "Torna el bon joc"
Arenys de Munt (6)  - Altafulla (0)
Després del partit espès de fa 15 dies, les arenyenques van tornar a mostrar la seva vàlua en el partit d'ahir contra l'Altafulla. Ocasions, pals i gols i a més van aconseguir mantenir la porteria a 0. Bona jornada per les ja que els dos perseguidors han punxat. Gols: Queralt (2), Montse (1), Didi (1), Cèlia (1) i Núria (1).

2n Equip: "Important victòria"
Arenys de Munt (2) - Canet (0)
Les arenyenques van aconseguir una victòria important contra el Canet. Ha aconseguit sortir de l'última plaça. Esperem que continui la bona dinàmica de punts d'aquestes últimes jornades i que l'objectiu de la salvació es pugui assolir.

Cadet A: "Victòria a Martorelles"
Martorelles (2) - Arenys de Munt (6)
El cadet A continua demostrant perquè és el líder de la lliga a 7 punts del segon i ho fa amb victòries com la d'aquest dissabte a Martorelles jugant molt bé.

Cadet B: "Llàstima!!!"
Palau (3) - Arenys de Munt (3)
El cadet B va empatar i va ser una llàstima perquè també ho va fer el líder (la Unión). Les arenyenques es podien haver posat líders. El partit va ser complicat i s'anava perdent 3 a 1. Al final però va aconseguir arrencar l'empat. Segueixen segones a un punt.

Base: "Perd per la mínima"
Llinars (1) - Arenys de Munt (0)
Les noies del base no varen aconseguir marcar a Llinars i només un gol de les de casa va decantar els 3 punts. Victòria de les locals per la mínima.

Escolar: "Gran partit però es perd per un gol"
Arenys de Munt (1) - Ramón Turró (2)
Les escolars varen fer un molt bon partit aquest dissabte. Les noies del Ramón Turró no se'n s'havien avenir que noies tres anys més petites els plantessin cara. Partit ajustat que al final es va decantar per les visitants.

Masculins 25-26 de Febrer

Sènior "A" masculí: "3 punts importants que fan escalar 1 posició"

Arenys de Munt (8) - (0) UEFS Manlleu
Dia de dol al municipal per la mort de la mare del nostre capità Lluís Clopés. El partit va començar amb força intensitat per part dels dos equips que intentaven ser els primers en posar-se el capdavant, un Manlleu que venia amb forces baixes va veure com quan li van començar a fallar les forces l’Arenys de Munt va aconseguir avançar-se i anar sumant gols fins al 3 a 0 de la mitja part. Abans d’acabar van tenir la oportunitat de tornar a entrar al partit amb un doble penal que van enviar a fora. A la segona meitat, van anar arribant els gols i vam acabar amb molt bones sensacions, ja que eren 3 punts molt importants per la salvació i aquesta victòria ens permet superar per gol average al mateix Manlleu en la classificació. La setmana vinent també ens hi va la vida en el partit a la pista del Riudellots que actualment està un punt i un lloc per sobre l’Arenys de Munt.

Sènior "B" masculí: “Els empaten al darrer suspir"

Arenys de Munt (5) - (5) Barri Can Calet “B”
El segon equip venia d’una dolorosa derrota al camp de l’Iris Sol Casagemas, en un partit jugat entre setmana i que es va protagonitzar perquè el rival presentava jugadors del seu primer equip. Aquesta setmana, el Can Calet va venir amb intenció de plantar cara al municipal i tot i el bon joc desenvolupat pels postres, el físic del rival els va permetre mantener-se vius durant el partit. Al final l’empat a 4 a falta de poc més d’1 minut va obligar a l’Arenys de Munt a jugar de 5 i a falta de menys d’1 minut aconseguien el 5 a 4, però la rèplica del Can Calet a falta de 30 segons, va ser definitiva.

Juvenil masculí: "Partit espés del juvenil"

Arenys de Munt (2) - (3) ACE Riudellots
El juvenil no va saber repondre's de la dolorosa derrota soferta a Ripollet fa dues setmanes i en un partit trabat des d'un bon inici, li va costar molt foradar la porteria rival. A la mitja part s'arribava amb un 0 a 1 en contra que en el reinici s'ampliava amb el 0 a 2. La remuntada era possible ja que a través d'un doble penal aconseguien l'empat, però en la sacada del gol el Riudellots es tornava a posar a davant sense més temps per gaire més, és la quarta vegada que ens passa una situació similar aquesta temporada.

Cadet: "Tornen al camí de la victòria"

Arenys de Munt (4) - (1) Palafolls
El Cadet va poder tornar a gaudir d'un partit còmode com ja feia temps que no veiem. La superioritat que en altres partits ha costat tan de materialitzar es va fer palesa amb la bona actuació del nostres per superar un rival que estava per sota a la classificació.

Infantil: "S’ha d’anar conjuntant"

Arenys de Munt (3) - (9) Atlètic Català
Els infantils van patir uns dolorosa derrota contra un dels equips contra els qui s’havia guanyat a la primera volta. La falta de conjuntamente de les noves incorporacions i el procés lògic de formar un equip poden ser els principals motius de la derrota. S’haurà de seguir treballant per anar tots a una i acoplar als nous jugadors al conjunt.

Aleví: "Bon joc contra un dels aspirants al títol"


Arenys de Munt (1) - (5) Fund.Priv. Esportiva Mataró
L’aleví masculí començava la segona volta en un partit on a la primera part es va mereixer molt més amb el joc desplegat però que arribava al descans amb 0 a 2. A la segona part no es va poder continuar amb la mateixa dinàmica i la superioritat del rival va acabar ampliant el marcador. Tot i així, anem veien la millora de la nostra base per anar assolint conceptes.

Benjamí Escolar: Primer partit de la 2a fase suspés per impossibilitat del rival.




24 de febrer del 2012

Després de Carnaval, tornem-hi! Partits del cap de setmana:

A CASA:Dissabte:
- 09.00 - Aleví Vs Fundació Priv Esportiva Mataró
- 10.00 - Infantil masculí Vs Club atlètic Català
- 11.00 - Cadet masculí Vs Palafolls
- 12.15 - Juvenil masculí Vs Riudellots
- 13.30 - Femení Escolar Vs Ramón Turró i Darder
- 17.15 - Senior A masculí Vs Manlleu unió Esportiva.
- 18.45 - Senior B femení Vs Canet
- 19.45 - Senior B masculí Vs Barri can Calet
Diumenge:
- 12.00 - Senior A femení Vs Altafulla

A FORA:
Dissabte:
- 11.00 - Llinars Vs Femení Base
- 16.00 - Martorelles Vs Cadet Femení A
Diumenge:
- 13.10 - Palau Solità i Plegamans Vs Cadet Femení B

17 de febrer del 2012

Ja podeu votar a l'enquesta per la millor disfressa

Cap de setmana sense partits i com que ens avorrim doncs fem una enquesta:
Quina és la millor disfressa?
- El Pandacoordinador femení o el Nendelcacaolatcoordinador masculí?

13 de febrer del 2012

Masculins 11-12 de Febrer

Sènior "A" masculí: "S’escapen 3 punts importants per la salvació"
CUFS Lloret (6) - (2) Arenys de Munt
El senior masculí va visitar dissabte Lloret amb les esperances posades en aconseguir 3 punts vitals, després del bon partit i la victòria de la setmana anterior. El partit no va començar del tot malamente i tot i tenir diverses ocasions, les errades defensives van portar-nos a la mitja parta amb el resultat de 2 a1. A la segona meitat un xut llunyà, va posar el 3 a 1 al marcador i en un contraatac el Lloret s’avança una altra vegada. A falta d’11 minuts, l’equip es va veure forçat a jugar de 5 per escurçar distàncies amb el 4 a 2. Ho van seguir intentant però sense trobar forats a la defensa rival i als últims instantsel Lloret va sentenciar. En resum, mala sensación del nostre 1r equip que està al llindar de la salvación i s’hauria d’esforçar per treure punts als propers enfrontaments.

Sènior "B" masculí: "Ajornat fins el proper dimarts 14 a les 21:30"

Iris Sol Casagemas (-) - (-) Arenys de Munt

Juvenil masculí: "S’escapa el liderat"

Ripollet (4) - (3) Arenys de Munt
El Juvenil començava la sgona volta amb un rival que ja va perdre a casa per 5 a 4 i que des de llavors han anat compartint el liderat. Partit en el que va començar molt fort l’equip rival i que la sort i l’ajuda del porter van perpetre avançar per primera vegada a l’Arenys de Munt posant el 0 a 1. Als minuts finals de la primera part van ser del Ripollet que va certificar el seu domini amb tres gols gairebé seguits. A la segona meitat l’Arenys de Munt va aixecar el cap i en una jugada de pissarra posava el 3 a 2 al marcador, quedava molt de temps i el domini era clar visitant fins que va arribar l’empat merescut. Als instants finals, la creu va ser una altra cop la moneda que es va girar pel Juvenil que en una sacada de banda va permetre rematar al 2n pal.

Cadet masculí: "Empaten contra un rival de zona baixa"

Inter Esportiu Malgrat (2) - (2) Arenys de Munt
Després del bon partit de la setmana anterior, aquesta setmana el nostre Cadet no va poder treure una victòria d’una de les pistes probablemente més assequibles del campiionat. Tot i anar per devant al marcador per 0 a 2, el Malgrat va remuntar per acabar repartint-se 1 punt. El proper dimecres juguen el partit ajornat contra l’Enlleura’t a la pista exterior de la Llantia a les 18:30h.

Infantil: "Confusió horària i derrota amb golejada"

Argentona (12) - (3) Arenys de Munt
L’Infantil es desplaçava aquest diumenge pel matí a la pista de l’Argentona, el tercer classificat. Per una confusió horària, van arribar tard al partit que estava programat per a les 10.15h i pensant-se que jugàven a les 11h. van arribar per canviar-se i jugar. Fet que segurament no els va permetre entrar al partit fins tard. Tot i així, el resultat no reflectéis l’evolució que estan fent amb l’equip més complert amb el que ara compten. Aquest dimecres juguen el seu partit ajornat a la pista del Polinyà a les 19h.

Aleví: Descansava


Benjamí Escolar: "Divendres van guanyar el triangular contra el St.Martí i el Canet"


Escola Masculina: "El Teià no es presenta"

L’escola masculina es va veure forçada aquest diumenge al matí a jugar un partit amistós entre ells mateixos degut a la incompareixença del Teià. Fet lamentable, ja que la il•lusió amb la que els nens afronten els seus primers partits s’ha vist afectada per una falta de serietat en la incompareixença del rival. Tot i així, els nostre menuts van poder jugar i disfrutar entre ells i van empatar a 2 en un partit molt disputat.

12 de febrer del 2012

Femenins 11-12 de febrer

1r equip: "Mal partit però acaba guanyant i emportant-se els punts"
Palau Solità i Plegamans (3) - Arenys de Munt (5)
Dos minuts són els que va durar el bon joc de l'Arenys que es posava de seguida amb dos gols a favor. A partir d'aquí moltes imprecisions en les passades i pèrdues de pilota que permetien donar ales al joc a la contra del Palau. A la mitja part 3 a 3. A la segona, no va millorar gaire el joc però va aconseguir trenar algunes jugades que dos d'elles acabarien en gol. Gols: Karlota (2), Queralt (1), Montse (1) i Lydia (1).

2n equip: "suspès per indisponibilitat de pista de la Fundació Privada Mataró"

Cadet A: "Festival de gols"
Arenys de Munt (9) - Escola Daina (0)
Partit fàcil per les arenyenques que continuen estan a dalt a una bona distància de les segones.

Cadet B: "Seguint apretant al líder"
Arenys de Munt (4) - Llefià (0)
No es va fer el bon joc dels últims partits però l'Arenys va aconseguir guanyar bé i seguir apretant a la Unión que segueix a 1 punt gràcies a la victòria que també va aconseguir ahir per un gol de diferència.

Base: "Victòria treballada"
Arenys de Munt (4) - Caldes (1)
Les arenyenques es van treballar bé el partit per acabar-lo guanyant. A veure si podem escalar posicions a la taula.

Escolar: "Derrota a can Massuet"
Futsal Can Massuet (9) - Arenys de Munt (0)
No li varen sortir les coses a l'Arenys que va perdre per una contundent derrota a la pista de Can Massuet.

11 de febrer del 2012

El CEADM guanya el 1r Torneig Ciutat d'Arenys de Munt

Els menuts de la casa varen guanyar ahir el torneig a tres que va enfrontar el CEADM - l'escola St. Martí i el Canet com a convidat.
Classificació final: Guanyador: CEADM. Segon ESCOLA SANT MARTÍ. Tercer CANET

9 de febrer del 2012

Partits del cap de setmana:

A CASA:
Dissabte:
- 10.00 - Femeni Base Vs CN Caldes
- 11.00 - Cadet B femení Vs Llefià
Diumenge:
- 10.30 - Escola masculina Vs Teià
- 12.00 - Cadet A femení Vs Escola Daina Isard Ass. Esportiva

A FORA:
Dissabte:
- 10.00 -
- 11.00 - Futsal Can Massuet Vs Femení Escolar
- 12.15 - Inter esportiu Malgrat Vs Cadet Masculí
- 15.00 - Ripollet Vs Juvenil masculí
- 16.00 - Iris sol Casagemes B Vs 2n Masculí
- 17.15 - Lloret costa brava Vs 1r Masculí
- 19.45 - Palau Solita i Plegamans Vs 2r Femení
Diumenge:
- 10.15 - Olimpic argentona Vs Infantil masculí
- 11.30 - Fundació Priv. Esportiva Mataró Vs 2n Femení

Els patrocinadors del mes de febrer:

Pel segon sorteig tindrem:

7 de febrer del 2012

Simpatitzants premiats

Aquest cap de setmana varem fer el primer sorteig, i els premiats varen ser:

Simpatitzant núm. 287 - Montse Llamazares.
- Premi: Una classe de muntar gentilesa de l'ALBERT PUIG a l'Hípica Vallgorguina.
Simpatitzant núm. 039 - Josep Casals Ventura
- Premi: Una pizza casolana i una ampolla de cava gentilesa de CAN CLOSA.
Simpatitzant núm. 001 - Berta Ramos Serrano
- Premi: Lot gentilesa de MÓN LA.CATA
Simpatitzant núm. 176 - Marta Soto Guadalajara
- Premi: Val de 20 € de compra gentilesa de ca l'ANNA
Simpatitzant núm. 198 - Fèlix Marpons Serrat
- Premi: Una panera de fruita gentilesa de CAN NOÉ
Simpatitzant núm. 273 - Gisela Solà Ripoll
- Premi: Val de consumició de 12€ gentilesa de CAFE ROVIRA

5 de febrer del 2012

Femenins On Fire!

1r Equip: "Victòria còmoda"
Arenys de Munt (9) - Castelldefels (1)
Les arenyenques van tenir un partit fàcil contra un joveníssim Castelldefels. Tot i no fer un joc espectacular com l'anterior partit contra el Can Clos els gols van anar sumant-se al marcador sense parar.
Gols: Cèlia (3), Sandra (2), Núria (1), Montse (1), Carlota (1) i la Lydia que debutava també (1).

2n Equip: "Torna a sumar, i contra les segones!"
Arenys de Munt (2) - Sant Vicenç de Castellet (2)
El segon equip va agafant confiança i ja planta cara als equips de dalt. Aquesta setmana treu un punt contra les segones classificades!

Cadet A: "Victòria al límit contra les terceres"
Arenys de Munt (2) - Penya Esplugues (1)
Les noies del Cadet han sufrit per guanyar avui contra la sempre potent Penya Esplugues amb les seves jugadores rapidíssimes. La portera de la Penya ha fet un gran partit amb molt bones intervencions que anaven salvant l'equip. El gol de la victòria ha arribat a l'últim minut en una jugada de banda que a rematat la Sandra.

Cadet B: "On Fire. Victòria contra les líders"
Arenys de Munt (6) - La Unión (3)
L'Arenys (segones) guanya el duel contra el líder i ja es posa només a un punt d'aquestes! Important victòria doncs a casa que manté la flama encesa per estar a dalt de tot i aspirar a guanyar la lliga!

Base: "Derrota però gran partit contra la Penya Esplugues"
Arenys de Munt (2) - Penya Esplugues (5)
Els números parlen: De perdre 11 a 1 a la primera volta al 2 a 5 a la segona. L'Arenys perd però demostra que va a més. La Penya Esplugues es va sorprendre de les dificultats que els hi va posar l'Arenys que a la primera volta havia guanyat amb comoditat.

Escolar: "Torna a guanyar! i a més en el derbi"
Arenys de Munt (4) - Arenys de Mar (1)
Les joves arenyenques tornen a demostrar la seva qualitat i guanyen el derbi dels Arenys. D'Arenys només n'hi ha un, i és Arenys de Munt!

Resultats masc 4-5 de Febrer (fi de 1a volta)

Sènior "A" masculí: "Canvi i gran resultat!"
Arenys de Munt (5) - (0) CN Caldes
Ja feia mesos que no es veia un partit tan disputat des d’un inici pel nostre 1r equip masculí. Els primers instants de partit van estar marcats per un joc molt directe per ambdós equips que permetia veure un joc vistós al municipal. El 1r gol va ser obra d’en Miquel després d’empalar una pilota que va deixar botar dins l’àrea la defensa del Caldes. A la segona part, el 1 a 0 va marcar al lluminós fins que a falta de 7-8 minuts marcava en Jusep el 2 a 0 que semblava que havia d’arribar. Al final, l’expulsió del porter rival i la bona defensa de 5 van permetre sentenciar. Si mantenen aquesta línia, de ben segur que sumarem més a la 2ª volta que comencen la setmana vinent a la pista d’un rival directe a la classificació, el Lloret.

Sènior "B" masculí: “3 punts més per tancar la 1a volta"
                        Arenys de Munt (4) - (2) Futsal Rosario Central
El Futsal Rosario Central no va posar les coses fàcils al nostre 2n equip des d’un bon inici. Amb un bon joc van aconseguir arribar bé a la porteria local i van avançar-se al marcador. L’empat, obra de l’Ivan, va arribar poc abans de la mitja part. A la segona part, l’Arenys de Munt va aconseguir avançar-se al marcador, però el Rosario no es va rendir i va empatar a 2. Al final, els gols de primer en Karim i després en Marçal van sentenciar un matx important per conservar el 2n lloc i distanciar-se d’alguna manera o altra dels seus perseguidors, ja que tenen enfrontaments directes entre ells aquest cap de setmana.

Juvenil masculí: "Victòria important per refer-se de la setmana anterior i encarar Ripollet"
Arenys de Munt (5) - (3) Futsal Polaris S.M. 
El juvenil, tot i començar dominant el partit des d’un bon inici li va costar molt materialitzar les seves ocasions contra un Polaris ben tancat a darrera i en una jugada de contraatac es posava per davant. La reacció dels locals va ser ràpida i llavors van començar a entrar els gols fins al 3 a 1 de la mitja part. La segona part, va iniciar-se amb la dinàmica que havia caracteritzat el final de la 1ª i es van distanciar fins al 5  a 1. Als instants finals de partit, el Polaris va escurçar distàncies en un contraactac per 1 còrner mal sacat i el darrer va ser resultat de la passivitat final de la defensa local. Molt bon resultat, per afrontar el desplaçament de la propera setmana a Ripollet, rival directe pel capdavant de la classificació.

Cadet: "Empat contra un líder, que perd els seus primers punts" 
Arenys de Munt (3) - (3) Dosrius  
El Cadet jugava el seu primer partit mermat per les baixes per sanció i rebia un líder, el Dosrius, que havia saldat tots els seus partits en victòria. Més enllà de donar el partit per perdut, van donar la cara des del primer moment i es van avançar de seguida amb un 2 a 0 i una defensa que incomodava al visitant. Tot i així, la insitència del Dosrius, va donar fruit amb 2 gols per marxar amb empat a la segona meitat. La segona part també va ser molt disputada i a falta de 10 minuts pel final es tornava a avançar l’Arenys de Munt, però el Dosrius va poder empatar poc abans del final. De ben segur que si segueixen així, guanyarant més punts a la 2ª volta.

Infantil: "Victòria i ja juguen les noves incorporacions" 
Arenys de Munt (7) - (2) Palafolls
Els infantils rebien la visita aquest diumenge de l’últim classificat de la categoria, en el dia del debut de 3 joves cracks fitxats per completar la plantilla. Les coses no s’han posat fàcils ja que el Palafolls s’ha aconseguit avançar per dues vegades, però al final han anat entrant els gols i l’Arenys de Munt s’ha emportat una victòria que feia dies que anhelava.

Aleví: "La falta de punteria, no permet sorprendre al líder" 
Arenys de Munt (1) - (5) Palafolls
L’aleví masculí rebia aquest dissabte la visita del líder de la seva categoria. Un rival molt ben treballat en equip i que va remanar la pilota amb força criteri. Tot i així, els nostres van donar la cara en tot moment i el resultat no hagués estat tan ampli si als metres finals haguéssin estat més encertats.

Benjamí Escolar: Jornada de descans. Jugaran un triangular contra el Canet i el St.Martí el divendres 10.

Escoleta masculina: No han jugat, però aquest proper diumenge dia 12 a les 10:30 juguen a casa. 

2 de febrer del 2012

Partits del cap de setmana (tots a casa!) i primer sorteig:

A CASA:
dissabte:
- 09.00 - Aleví Vs Palafolls
- 10.00 - Femení Base Vs Penya Esplugues
- 11.00 - Cadet masculí Vs Dosrius
- 12.15 - Juvenil Vs Futsal Polaris
- 15.30 - 1r Femení Vs Castelldefels
- 17.15 - 1r Masculí Vs CN Caldes (a mitja part sorteig!!!!)
- 18.45 - 2n Femení Vs Sant Vicenç de Castellet
- 19.45 - 2n Masculí Vs Futsal Rosario
diumenge:
- 09.00 - Femení Escolar Vs Futsal Arenys de Mar
- 10.00 - Infantil Vs Palafolls
- 11.00 - Cadet Femení B Vs La Unión
- 12.00 - Cadet Femení A Vs Penya Esplugues