30 de març del 2012

"Em prenc el futbol com una eïna de superació"

-Normalment, es diu que l'esport femení és diferent al masculí, creus en aquest tòpic?
Jo penso que és cert. Sense anar més lluny, per temes econòmics, el futbol sala masculí està molt més promocionat cara la gent. A més a més crec que té més ajudes i més sortides. Fins i tot, si t'hi vols dedicar professionalment, en el futbol sala masculí pots tenir alguna oportunitat, mentre que al femení no en tens cap ni una tot i arribar a la màxima categoria.
-La vostra categoria a nivell masculí, tot i que sigui mínim, té un seguiment en els mitjans de comunicació, perquè no passa el mateix a nivell femení?
Doncs considero que és perquè el futbol sala femení encara no és un esport que tingui una massa important que el segueixi. A part, penso que a nivell informatiu no aporta cap benefici per les ràdios, televisions o premsa i, evidentment, si no hi ha benefici no hi ha transmissió.
-Penses que sent dona és més difícil jugar a futbol?
El fet de jugar penso que és el mateix perquè tant juguen homes com dones, però en el sentit de dedicar-s'hi considero que si. Com t'he dit abans crec que els nois tenen moltes més facilitats, ajudes i promocions, de les quals no disposen les noies.
-... I a nivell d'estereotips?
(riu) Molt. En aquest sentit és molt més difícil. Les 'mames' i els 'papes' prefereixen que els nens juguin a futbol i que les nenes es dediquin a una altra cosa. Però jo crec que aquí a Arenys de Munt, si més no, s'està aconseguint que això reverteixi.
-Últimament el futbol sala femení a crescut molt dins del club. Com valores aquest impuls?
Molt positivament perquè hi ha molta feina al darrere i considero que s'està potenciant una base molt maca i molt gran. Tot el que puja, en un futur serà mol positiu i profitós pel club.
-A què creus que és degut aquest creixement?
Com t'he dit, crec que és molt important l'equip humà que hi ha al darrere. Aquí hi ha molt d'esforç i les persones que se'n cuiden són molt sensibles i molt empàtiques. Això dona molt de 'carinyo' i proximitat i és important, sobretot, per les nenes que vénen pujant. Una jove que es senti a gust, seguirà molts anys, en canvi si no es sent estimada o no es troba com a casa, anirà a fer una altra cosa.
-Portes molts anys al club, però no ets del poble i has tingut la possibilitat de jugar a altres clubs. Què és el que més et crida l'atenció del CEADM en comparació a altres entitats esportives?
Al principi, el que va fer venir aquí va ser la proximitat geogràfic perquè encara no coneixia gaire el club, aleshores vaig decidir venir perquè ho tenia relativament a prop de casa. Ara hi ha equips a Pineda, a Canet,etc, però quan vaig començar aquí, aquests equips no existien. Després, amb el temps, el que més he valorat per seguir aquí és l'ambient humà que es respira. El club t'aporta molt més que un equip de futbol sala.  Et sents com a casa i això és complicat de trobar.
-Com a capitana del 1er equip, ets el mirall de moltes nenes del club. Què els hi recomanaries perquè seguissin jugant sense defallir?
Doncs primer de tot agafar-s'ho com un 'hobby' i com una cosa positiva. Trobo que no s'ha de prendre el futbol sala com la gran il·lusió de la vida. Hem de ser conscients que ara per ara no ens hi podem dedicar professionalment. A partir d'aquí, posar-li moltes ganes i il·lusionar-se a l'hora d'entrenar. Jo diria que la clau és no agafar-s'ho com una obligació, i tenint en compte això, esforçar-se molt.
-A part, per molts i moltes ets un exemple de superació perquè tens problemes de visió, però tot i així segueixes jugant a un gran nivell. Com s'aconsegueix jugar tant bé amb aquest 'handicap'?
Mira, quan hem van fer el trasplantament de còrnia vaig estar 6 mesos sense poder jugar. Després, no em va costar gens tornar perquè en tenia moltes ganes. Vaig estar aquests 6 mesos treballant al gimnàs,etc. El problema és que el primer que hem va dir el metge al operar-me és que no tornaria a jugar mai més i, evidentment, això et genera una pressió. Tot i això, em vaig agafar el futbol com una superació. Fins i tot, com una manera de poder superar el problema que tenia. Aleshores el que fas és buscar solucions, no veig la pilota com tu, però intento adaptar-me a la situació que tinc. Per exemple, si veus una pilota més o menys nítida, i tres difuminades, t'acostumes a xutar la que es veu millor. Bé, no té gaires secrets, és adaptar-te dia a dia com a qualsevol situació de la vida.
-Amb el 1er equip, esteu apunt d'ascendir a la divisió de plata. Amb quines perspectives enfoqueu la possibilitat de jugar l'any que ve a aquesta categoria?
Jo personalment ho veig molt bé. Crec que s'ha fet un equip molt cohesionat. Les jugadores tenen molta qualitat individual i aquest any estem aprenent a no només ser bones jugadores, sinó aprofitar la qualitat individual pel bé col·lectiu. Tot i això, trobo que per anar a plata hem de millorar certs aspectes, sobretot en defensa. Però si aconseguim millorar aquestes coses i aconseguim potenciar el físic crec que podem fer un gran paper.
-Aquest, és un equip molt jove. Penses que algun dia es pot arribar a la màxima categoria?
Jo crec que si. Però també penso que ara estem en un moment molt bo perquè hi ha un equilibri amb això que dius tu. Hi ha, entre cometes, nenes, però també hi ha jugadores amb una certa edat, com per exemple la Diana o jo. Crec que aquest equilibri és molt positiu perquè no seria bo que fossin totes de la meva edat (riu) perquè els anys començen a pesar; però tampoc seria bo que totes tinguessin 15 anys perquè l'equip no tindria la suficient maduresa.
-Com es porta la relació de vestuari quan hi ha tanta diferència d'edat entre joves i veteranes?
Jo al principi, abans que vinguessin, hem plantejava com podria arribar a ser. Jo sóc molt meva, tinc molt de caràcter i pensava: ostres, els hi doblo l'edat. Tot i això, després t'adones que les acabes mirant com si fossin les teves germanes petites. A més a més, jugant a futbol no sembla que tinguin 15 anys. Cara al vestuari fa gràcia perquè tot el que elles estan vivint, tu ja ho has viscut. No trobo cap problema en la relació, són noies molt maques, no hi ha problemes d'egos,etc.



26 de març del 2012

Resultats masculins: 24-25 de Març

Sènior "A" masculí: "Victòria contra un dels de dalt"
Arenys de Munt (9) - (6) Ripollet
Victòria balsàmica del 1r equip, que després de deixar-se els 3 punts a la pista del cuer la setmana anterior, ha aconseguit una gran i treballada victòria contra un Ripollet que lluita per les primeres places de la categoria. Un Arenys de Munt que va saber contrarrestar el 0 a 2 inicial i que va arribar a la mitja part amb bones sensacions i un 3 a 3 al marcador. El principi de la segona va ser de domini arenyenc i al final vam patir però la victòria totament merescuda que fa creure cada vegada més en la salvació.

Sènior "B" masculí: “Victòria per seguir tinguent esperances"
                      Arenys de Munt (8) - (4) Premià de Dalt “B”
El segon equip va jugar un partit amb poc ritme a la primera part i on van ser decisius els minuts finals de partit on el rival es va posar a jugar de 5 per poder capgirar el marcador. Victòria treballada fins al final que els permetre refer-se de la derrota de la setmana i més quan els resultats rivals han acompanyat aquesta setmana.

Juvenil masculí: "No aixequen cap a casa"
Arenys de Munt (1) - (1) Premià de Dalt 
El Juvenil li està costant molt guanyar els partits a casa aquesta segona volta i mostra d'això és que encara no n'ha guanyat cap. Tot i dominar el partit de principi a final, els gols no van voler entrar i l'empat és poc per un equip que vol acabar als llocs capdavanters a final de temporada.

Cadet: "Guanyen contra un rival directe"
Arenys de Munt (4) - (2) Racing Pineda
Un Pineda molt mermat d'efectius va plantar cara al nostre Cadet. A la segona part el cansament rival i les ganes dels nostres van portar-los a guanyar un partit que els afiança a la 6ena plaça.

Infantil: "La diferència d'edat marca el partit"
Arenys de Munt (0) - (6) Palamós
Aquesta setmana l'infantil jugava amb un equip plegat d'alevins que van acusar massa la diferència d'edat cosa que va provocar que el Palamós aprofités aquest fet per tenir un partit còmode a domicili. 

Benjamí Escolar: "Tot i fer més gols, no s'enduen la victòria"
Alella (7) - (4) Arenys de Munt
El benjamí no estar tinguent la sort esperada en aquesta segona fase. Tot i marcar més gols que altres partits, no van aconseguir la victòria que esperem que vingui aviat.

Escoleta: "Victòria i millora"
Arenys de Munt (4) - (2) ACE Riudellots
L'escoleta va jugar un partit amistós el dissabte abans de marxar amb l'autocar al palau blaugrana i el pavelló es va omplir per veure els nostres menuts guanyar en un bon partit, on per edats similars vam veure una bona evolució dels nostres respecta a partits anteriors. L'evolució es va traduir en una bona victòria.  

25 de març del 2012

C-A-M-P-I-O-N-E-S!!!!!!!!!!!!

Per segon any consecutiu l'Arenys Cadet Juvenil aconsegueix el campionat de Lliga de la màxima categoria Cadet-Juvenil! Amb la victòria d'ahir matemàticament es va guanyar lliga a falta encara d'unes jornades! Felicitats a la Berta, Sara, Queralt, Jenny, Dúnia, Esther, Aina, Mariona i Sandra!!! I felictats també als dos místers Xavi i Panxo! També agraïr i felicitar a les noies del Cadet B que en molts partits i entrenaments han ajudat a completar l'equip com la Sara, la Carla i la Míriam!!! Enhorabona a totes i tots!

CAMPIONES DE DIVISIÓ D'HONOR CADET JUVENIL 2011-2012!

Resultats femenins 24-25 de març: Femenins On fire!!!

1r Equip: "Estocada a la liga!"
Arenys de Munt (5) - AECS (1)
L'Arenys ha conseguit aquest matí una important victòria que deixa la lliga mig decidida! El 5 a 1 contra el Sanfeliu, les segones, deixa l'Arenys de Munt gairebé a palpar de l'ascens a Plata. Amb dues victòries dels cinc partits que queden l'Arenys en té prou per guanyar la lliga. Esperem que no es confiin i que acabin de rematar la feina que han fet fins ara. Gols: Núria (2), Cèlia (2) i Karlota (1).

2n Equip: "Victòria per somiar amb la permanència!"
Arenys de Munt (3) - Piera (0)
La victòria a casa d'ahir fa creure que és possible la permanència. Queden molts partits i s'han d'anar sumant punts per fer-ho possible.

Cad-Juv A: "CAMPIONES!!!"
Castellar (1) - Arenys de Munt (4)
Les cadetes guanyen a domicili i aconsegueixen matemàticament el tílol de lliga a falta d'algunes jornades!!! Enhorabona a totes les noies i els místers!

Escolar: "Una altra victòria"
Celestí Vallera (1) - Arenys de Munt (4) 
Després de la maneta de la setmana passada les noies de l'escolar estan enxufades i ahir en varen fer quatre! 3 punts més cap al sac que es va omplint d'alló més!

22 de març del 2012

Partidàs aquest diumenge! 1r Femení (1r) Vs AECS (2n), i amb reportatge fotogràfic de JOMA!!!

Partit d'alta volada aquest diumenge a les 12.30 a l'Stadium Arenyenc. Primeres i segones classificades de la Divisió d'Honor Catalana femenina s'enfronten. A falta de sis partits per finaltzar la lliga l'Arenys està un punt per sobre amb dos partits menys. I no es pot confiar perquè a domicili les arenyenques varen perdre. Què passarà aquest diumenge? Si les arenyenques guanyessin farien un salt importantíssim per apropar-se al títol de lliga. Així doncs que a donar-ho tot!
A més, durant el partit, la Marca Esportiva JOMA fara un reportatge fotogràfic!
Animem a tothom que vingui!

Amistós escola masculina

Aquest dissabte a les 10h. abans de marxar en autocar cap al palau blaugrana a veure el Barça-Inter...

ARENYS DE MUNT - ACE RIUDELLOTS (AMISTÓS ESCOLA MASCULINA)



Veniu a animar als més petits de la casa!

20 de març del 2012

"A futbol sala, el porter és mig equip"


-Vas començar a jugar a futbol sala al juvenil de l'Arenys de Munt. Prèviament, però, ja havies fet de porter a futbol. Es molt diferent ser porter de futbol sala que ser porter de futbol?
La veritat és que bastant. A futbol sala les dimensions del camp són més petites i la porteria és més petita. Això t'obliga a tenir una manera de fer diferent. La forma de sortir, el tapar l'angle i els moviments corporals són extremadament diferents. En el fons penso que no té res a veure un porter de futbol amb un porter de futbol sala. Evidentment tens la vocació, hi ha coses com els reflexes, el no tenir por,etc que es porten dins, però en el sentit tècnic i tàctic no hi ha res a veure entre un esport i un altre.
-Com va ser la teva adaptació al futbol sala?
Al principi em va costar molt. És el que et deia avanç dels moviments. Al començar a jugar a futbol sala els meus automatismes eren més propis de futbol, i això em va provocar més d'un error (riu). Però poc a poc a mesura que vas entrenant i, sobretot jugant, agafes el 'tema' i aconsegueixes millorar. Però bé, els primers 4 o 5 mesos van ser bastant durs.
-Com valores la teva progressió com a porter de futbol sala?
Home, la valoro força positivament. Estic content de com han anat les coses. Recordo que al principi quan hem posava sota pals semblava un 'cono' plantat allà al mig. Ara, gràcies al treball amb el juvenil tinc els automatismes més o menys adquirits. A més a més he tingut la sort d'arribar al primer equip. De totes maneres, encara queda feina per fer i el que vull és seguir i gaudir-ho.
-Què és més complicat, ser porter de futbol sala o de futbol?
Jo crec que de futbol sala. En el futbol el porter és una peça important, però crec que en el futbol sala és mig equip, per no dir-te que més.
-Ara mateix ets un dels dos porters del primer equip. Hi ha molts nens que volen arribar a la teva posició. Què els hi recomanaries als porters de les categories inferiors?
Més que qualsevol cosa relacionada amb la tècnica o la tàctica, crec que el més important de tot són les ganes. Si els hi he de dir quelcom, és que mai perdin la il·lusió perquè amb esforç i ganes sempre arribaran allà on es proposin.
-La situació del primer equip en la classificació és complicada. Què creus que passarà?
És cert que la cosa està complicada, per no dir molt complicada. De totes maneres, amb l'ajuda de tothom, les ganes de tothom i la força de tothom ho tirarem endavant i ho aconseguirem. Haurem de patir i suar sang, però ens acabarem salvant. De fet, aquest és l'objectiu primordial i s'hi ha d'arribar si o si.
-Com veus el futur de l'equip?
De moment hem de pensar en aquesta temporada que és el més important. De fet, el futur depèn d'aquest any. Si ens salvem, que ho farem, serà d'una manera; si no, Deu no ho vulgui, d'una altre. Confiem en seguir en aquesta línia. Després si més endavant es pot pujar o no es pot pujar ja no ho sé. Dependrà de la gent que hi hagi i de la il·lusió que se l'hi posi. Però com et dic, això ara mateix és somiar truites. L'important mantenir la categoria aquest any i de després ja en parlarem.
-Com has dit avanç, els porters sou 'cas a part'. Com és la teva relació amb l'altre porter del teu equip (Enric)?
La relació és molt bona. És un noi que vaig conèixer fa dos anys, el primer cop que vaig pujar. De seguida ens vam fer amics, vam generar 'bon rotllo' i la relació és fantàstica.
-A nivell psicològic, ser porter o jugador, és tant diferent com es pinta?
Doncs no ho sé a ciència certa perquè no he estat jugador, però si t'he de dir si o no et diria que penso que si. Hi ha jugades puntuals, com ara els doble penals, els penals, els u contra u,etc on el porter les passa més 'canutes' que no pas el jugador. En aquestes jugades si la pilota entra és gol en contra pel teu equip. El jugador de camp no té aquesta pressió perquè si la pilota no entra no passa res. Simplement no és gol i prou. En aquest sentit, doncs, el nivell de concentració d'un porter és més important perquè el desenllaç de la jugada, per un porter, sempre és més determinant.
-Mai t'ha passat pel cap la possibilitat de fer de jugador?
No, no (riu). Al nivell en el que estic, fer de jugador m'aniria molt gran. Hem quedo sota pals que el menys ja ho tinc controlat. 
-A part de jugar, també entrenes a porters de la base. Què és més difícil, jugar de porter o ajudar a millorar a porters?
(Riu). És més difícil ser porter. Entrenar-los és simplement aporta'l-s'hi quatre consells bàsics i intentar treballar alguns aspectes personals per cada nen. Però quan jugues estàs sol davant del perill per dir-ho d'alguna manera. És a dir, quan entrenes expliques els exercíssis i ja està, després és el nen el que els ha de dur a terme. Quan jugues, en canvi, ets tu que has de lluitar contra els davanters.

19 de març del 2012

Masculins 17 - 18 de Març

Sènior "A" masculí: "Derrota contra el cuer"
Futsal Mataró (6) - (2) Arenys de Munt
Derbi important el que es jugava aquesta setmana a la pista del Futsal Mataró, el cuer de la categoria. Probablement el fet que ells s’ho jugaven el tot pel tot i errors puntuals a la 1era meitat, en aquest trascendental partit per la permanència, va decantar el matx pels mataronins. De totes formes, seguim estan en places de permanència, encara que la cosa està apretadíssima.

Sènior "B" masculí: “Es complica la segona plaça"
Racing Pineda (5) - (0) Arenys de Munt
El segon equip va a tornar a fallar en el trascendental partit que jugava aquesta setmana a la pista del 2n classificat, el Racing Pineda. Tot i que la victòria els hagués permés superar el Racing Pineda i escalar a la 2ª posició que dóna plaça per l’ascens, errors puntuals i sobretot la falta d’encert en moments puntuals de partit van anar condemnant mica en mica a la merescuda derrota davant d’un bon Pineda.

Juvenil masculí: "3 punts contra un rival molt guerrer"
FS Sagarra B (4) - (6) Arenys de Munt
El juvenil jugava al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramanent contra un dels equips més guerrers de la seva categoria. Una victòria treballada de principi a final, ja que no va ser fins que el Sagarra es va a posar a jugar de 5 que es va acabar de trencar el partit. Bon treball del juvenils, que els permet afiançar-se en la tercera posició i apropar-se una mica als equips de dalt que van empatar.

Cadet: "Donen la cara fins al final"
Atlètic Català (8) - (6) Arenys de Munt
El Cadet jugava aquest diumenge contra un dels rivals que estan en lluita pel títol de lliga i lluny de posar-lis les coses fàcils van plantar cara fins al final.

Infantil: "Aquesta setmana va tocar creu"
Masnou (5) - (2) Arenys de Munt
Els infantils no estan trobant la regularitat que voldrien, ja que després del seriós i bon partit en defensa que els va portar a la victòria la setmana passada, a Masnou no van estar a la mateixa alçada.

Aleví: "L’Aleví planta cara en una pista molt complicada"
Racing Pineda (4) - (3) Arenys de Munt
L’aleví, tot i el mal inici de partit que els va conduir al 3 a 0, van seguir plantant cara al partit contra un dels màxims aspirants a guanyar la lliga. La falta de punteria, els va condemnar al final del partit. Bona dinàmica.

Benjamí Escolar: "Desdibuixats"
Arenys de Munt (0) - (4) Hamelin B
Els benjamins no van acabar de trenar un bon partit en un matx on el Hamelin va portar el pes del partit en tot moment i els nostres no van estar prou posats com per arribar a la porteria contrària.



18 de març del 2012

Femenins 17 - 18 de març!

1r Equip: "Important victòria a domicili contra les terceres!"Escola Pia (4) - Arenys de Munt (7)
L'Arenys va poder resoldre un partit que va ser emocionant en tot el transcurs. Els dos equips ho donaven tot i el marcador anava reflexant la igualtat. No va ser fins als instants finals que l'Arenys va poder desequilibrar la balança i passar del 4 a 4 al 4 a 7 definitiu. Gols: Núria (2), Montse (2), Karlota (2) i Lydia (1). La setmana que ve un altre importantíssim partit contra l'AECS, les segones.

2n Equip: "victòria vital!"
Alzina (2) - Arenys de Munt (4)
El segon equip ha aconseguit una important victòria avui a domicili per mantenir les aspiracions a salvar la categoria.

Cadet B: "Punxada inesperada!"
Arenys de Munt (3) - Jesús Maria (4)
L'Arenys punxa i fa un pas enrera per la lluita del títol. Encara queden partits però i la Unión pot punxar, per tant a seguir lluitant fins al final.
Base: "Una maneta!"
Arenys de Munt (5) - Castellgalí (0)
L'Arenys no va patir, va fer un bon partit i va anar sumant gols fins als cinc finals. Es varen veure bons detalls de qualitat de les arenyenques.
Escolar: "Give me five!"
Arenys de Munt (5) - Atlètic Català (0)
Bon partit de les escolars que com les base van fer una maneta de gols! Es varen veure bones jugades i molta actitud de les noies.

16 de març del 2012

14 de març del 2012

Simpatitzats guanyadors del 2n sorteig:

Simpatitzant núm 137: Samantha Ventosa Conillera- Premi: Menú per a dues persones gentilesa de TRICLINIUM.
Simpatitzant núm 258: Pilar Pont Company
- Premi: 12€ de consumició gentilesa de CAFÈ ROVIRA.
Simpatitzant núm 302: Marc Gòdia Canaleta
- Premi: Una pizza casolana i una ampolla de cava gentilesa de CAN CLOSA.
Simpatitzant núm 067: Montse Mirasol
- Premi: Tortell gran gentilesa de LA LYONESA
Simpatitzant núm 068: Maria Mitjà
- Premi: Obsequi gentilesa d'HISOP
Simpatitzant núm 218: Paco Garcia Torres
- Premi: Obsequi gentilesa d'Estels
Simpatitzant núm 159: Núria Guàrdia
- Premi: Dues entrades per Reugenio al Casino Aliança de Poblenou. Genilesa SINPALABRAS.
Simpatitzant núm 288: Montse Llamazares
- Premi: Samarreta gentilesa d'SKAFAM.

13 de març del 2012

"Aquest club està molt arrelat al poble"

-Per què veu decidir crear la secció de futbol sala del Club Esportiu Arenys de Munt?
La majoria dels que ens hi vam embarcar, bàsicament era perquè teniem els fills practicant futbol sala a nivell escolar. Aleshores, un cop els nens van anar creixent vam entrar al CEADM. Allà, només hi havia un equip d'adults de futbol sala i vam començar a crear categories de benjamí, aleví, etc.
-Com va evolucionar?
Poc a poc es van fer més equips, tant de nois com de noies. Això va fer que ens acabéssim mig independitzant com a secció de futbol sala autònoma perquè els interessos que teniem eren totalment diferents als del club.
-Quines són les principals dificultats que planteja el fet de crear una secció?
Els problemes més grossos que ha tingut el futbol sala d'Arenys de Munt al llarg de la seva existència han estat, bàsicament, d'instal·lacions i d'economia. Ara tenim el pavelló nou, però en el passat, no teniem instal·lacions suficients perquè compartíem amb hoquei, bàsquet i patinatge. A base d'anar lluitant, vam aconseguir les instal·lacions d'ara, que són molt correctes. I després a nivell econòmic, com més nens tens, més despeses generes i això sempre ha estat una dificultat.
-En els ultimis anys el futbol sala d'Arenys de Munt ha crescut molt. Com ho valores?
Una cosa porta a l'altre. El que no tenia sentit era el que hi havia al principi: un equip de 'ganàpies' fent la guerra pel seu compte. Fa un temps vam aconseguit fer una cadena completa i això amb els anys s'ha anat notant. Ara, els joves que arriben a sènior, porten uns 10 anys al club. Amb això vull dir-te, que la feina de tants anys a la base té l'oportunitat de lluir al final de la cadena. Jo sempre dic que els nens petits han d'aprendre gaudint i, a partir d'una certa edat començar a competir. El positiu de tot això, és que poden fer tot el procés a Arenys de Munt, i això ens fa està molt satisfets. 
-A què creus que es deu aquest creixement?
Penso que el secret és que hi ha molta gent que s'implica. Del primer a l'últim entrenador, delegats, pares,etc són gent que els hi costa més 'calers' que no pas guanys. Amb això vull dir que el més important són les ganes de tothom. Si hi ha ganes, la cosa llueix. Això fa que hi hagi més equips i després els nens arrosseguen a més nens.
-Al llarg de tots aquests anys t'han passat moltes coses relacionades amb el futbol sala. Amb quin moment et quedes?
Si d'una cosa podem estar orgullosos és de tenir aquest pavelló. Però no em quedo amb el fet de tenir-lo, sinó amb la feina del passat, que ens va permetre avançar. Van ser anys durs, però han resultat ser productius. Em quedo, doncs, amb la feina de molts anys i de molta gent. 
-En tants anys també hi ha coses negatives. Què t'agradaria no haver viscut com a responsable del futbol sala?
Hi ha una cosa que tenim molt present. Va haver una jugadora que arrel d'una lesió que va tenir, va acabar morint. Aquesta noia era una noia del poble que ens estimàvem tots molt. Això és, sens dubte, el pitjor que ens ha passat en el club.
-La lluita pel pavelló nou va durar molts anys. Ara que ja fa un temps que hi és, quins avantatges aporta?
Ens permet que els equips puguin entrenar les seves hores sense problemes, fer uns quadrants d'horari i de competició raonables,etc. En definitiva, una organització molt més simple i sense tants embolics.
-La 'batalla' del pavelló va generar tensions entre el club i l'ajuntament. Actualment com són les relacions?
Jo sempre dic el mateix: mentre estàvem al pavelló de dalt, el regidor d'esports, tenia cada setmana un parell de correus meus relacionats amb problemes de pista,etc. Ara, en tota la temporada potser envio quatre o cinc correus per temes molt circumstancials. Actualment la col·laboració és molt plena.
-Què destacaries com a característic del futbol sala?
Si hi ha una cosa que tinc molt clara d'aquest club és que està molt arrelat al poble. Inclús jugadors que han vingut de fora, realment han acabat sentint que són d'Arenys de Munt. Això és el que més destacaria, que la gent es sent molt d'Arenys de Munt.
-... I a nivell esportiu?
A nivell esportiu destacaria el procés de formació que ofereix el club. A vegades veus nens que perden per 15 o 20 i després de grans llueixen com a jugadors. Això és producte d'una feina de formació de molts anys.
-Quins plans de futur hi ha pel club?
Aquest any hem aconseguit tenir tota la cadena de categories, tant en masculí com en femení. Ara l'objectiu és  mantenir certa estabilitat en aquest sentit. La quantitat de nens que hi ha en totes les categories ens fa suposar que ho aconseguirem. Després els resultats seran més bons o més dolents, però si mantens la cadena, podràs formar als jugadors. Si trenques la cadena, 'fomut', perquè perds nens, que van a jugar als pobles del voltant. Per tant, el més important ara mateix és mantenir la cadena.

CASAL DE SETMANA SANTA

Inscripcions obertes al pavelló nou!

11 de març del 2012

Masculins 10 - 11 de Març

Sènior "A" masculí: "Derrota per detalls de partit"
Arenys de Munt (0) - (3) Garcia FS
El Garcia FS, que és el senior B del Marfil Sta.Coloma de divisió d'honor, es presentava al municipal amb l'equip complert, sense cap jugador dels que darrerament s'han incorporat a la plantilla del 1r equip. Tot i el mal resultat, errors puntual i rebots van condemnar a la derrota a l'Arenys, que li va costar transformar les ocasions generades durant el partit. En general, bona actitud del equip que ho va intentar fins al final. El proper diumenge visiten la pista del cuer: el Futsal Mataró, en un partit clau per tornar a agafar aire.

Sènior "B" masculí: “No es decideix fins al final"
Arenys de Munt (5) - (3) Montcada “B”
Un Montcada amb moltes cares noves visitava el municipal. El primer tram de partit va ser de l'Arenys de Munt que es va posar 3 a 0, però els minuts finals de la segona part van rebre dos gols quasi iguals i seguits que posaven el 3 a 2 a la mitja part. A la segona part els gols no entraven i en una bona jugada empatava el Montcada. Al final i jugant de 5 l'Arenys de Munt s'avançava i a falta d'un minut sentenciava.

Juvenil masculí: "Una altra ensopegada"
Arenys de Munt (3) - (3) Vilassar de Mar 
Una primera part impropia d'aquest juvenil que tan intens hem vist en molts partits d'aquesta lliga, va portar a l'equip a marxar amb un 0 a 2 al marcador a la mitja part. A la segona, van aconseguir escurçar distàncies per posar-se 1 a 2 amb un canvi d'actitud, però una altra errada va permetre al Vilassar fer l'1 a 3 amb una passada del porter directe al seu pivot. Al final, el joc de 5 va permetre escurçar distàncies fins l'empat, que de totes maneres resulta insuficient perquè la distància amb el líder s'allarga més.

Cadet: "Primer partit guanyat sense encaixa cap gol"
Arenys de Munt (3) - (0) Palamós
Els pals i un partit molt seriós en defensa van permetre als Cadets que no comptàven amb els entrenadors Ivan ni en Toni du Janeiro, poder guanyar un partit que van encarrilar de seguida amb 2 gols a la primera meitat.

Infantil: "La millora es certifica en victòria" 
Arenys de Munt (3) - (1) Iris Sol Casagemes
Ja deiem la setmana passada que tot i la derrota a Canet, s'havien notat bones sensacions en el nostre infantil. Aquesta setmana ho van ratificar en un partit molt bo en defensa i sabent aprofitar les ocasions claus i les virtuds de les que gaudeix aquest equip.

Aleví: "Quan volen, són uns matagegants"
Arenys de Munt (5) - (3) Orrius
L’aleví masculí va fer un partit molt seriós aquest dissabte pel matí i va aconseguir la victòria contra un del rivals més forts de la seva categoria, l'Òrrius que va tercer. És que aquests nois quan s'hi posen, poden!

 
Benjamí Escolar: "Derrota en el derbi"
Sinera (8) - (2) Arenys de Munt

El benjamí no va tenir el dia en la seva visita a la pista del col·legi Sinera d'Arenys de Mar. Tot i les bones sensacions que venia oferint darrerament, no van estar inspirats i van acabar encaixant força gols.







Femenins 10-11 de març. Dedicat a en Toni du Janeiru!

1r Femení: "Passin i vegin!"
Arenys de Munt (10) - Hostipalet Bellsport (1)
Una festa futbolística la que s'ha viscut avui al Circ Stadium Arenyenc. Gran actuació de les magnífiques, inigualables, impressionants, màgiques noies de l'Arenys de Munt. Toque toque, tiqui taca i gols de traca i mocador. El Bellsport no és un mal equip, el que ha passat és que avui l'Arenys ha combinat de forma excel·lent. Victòria dedicada a en Toni Jané (ara Toni du Janeiru) que acaba de marxar a Brasil i ens ha estat entrenant a les porteres fins ara. Gols: Cèlia (3), Karlota (3), Didi (2), Montse (1) i Núria (1).

2n Femení: "Complicadíssim contra les segones"
Arenys de Munt (0) - Marfil Santa Coloma (4)
L'Arenys ho va intentar contra les segones però no va poder. El Marfil és un equip treballat. Les noies del Marfil varen trenar bones jugades i bons xuts que poca cosa es podia fer des de darrera. Al final es va provar de cinc però no es va poder remuntar.

Cadet A: “A un pas d’aconseguir la lliga!”
Mataró (0) – Arenys de Munt (2)
L’Arenys va clavar una estocada definitiva a la lliga amb la victòria d’ahir. Les noies del Cadet A poden ser campiones si guanyen la setmana que ve a casa. Així doncs, tothom al Circ Stadium Arenyenc la setmana que ve per animar les nostres noies!

8 de març del 2012

Aquest dissabte 2n sorteig!!!!

Premis que tindrem aquesta setmana:
- Massatge - Vanan's
- Una pizza i una ampolla de cava - Can Closa
- Menú per dues persones - Triclinium
Vals de descompte - Hisop
- Tortell Gran´- La Lyonesa
- 12€ de consumició - Cafè Rovira
- Cd i samarreta - Skafam
- 2 entrades per Reugenio el 16 de març al Casino Aliança del Poblenou - Sin Palabras Booking Arts Management.

7 de març del 2012

Sortida al Palau!! Barça-Inter (1r contra 3r!)

Previst pel proper dissabte 24 de Març. Sortida amb autocars des del pavelló a les 11:30 i tornada un cop acabat el matx. Es preveu l'arribada a Arenys de Munt sobre les 16h. Activitat familiar per petits i grans!

Inscripcions ja obertes al pavelló (places limitades)

 

5 de març del 2012

Resultats femenins 3 i 4 de març:

2n Femení: "perd contra el cuer"
Montsant (3) - Arenys de Munt (1)
El partit es va complicar als primers minuts on la falta de concentració va fer donar dos gols al Montsant. A partir d'aquí tothom amb les piles posades però una bona defensa del Montsant dificultava molt l'arribada de les arenyenques.

Cadet A: "Sense problemes"
Arenys de Munt (7) - Futsal Cervelló (1)
Partit plàcid per les arenyenques que manten la distància al capdamunt de la classificació.

Cadet B: "Líders provisionals"
Arenys de Munt (3) - Irisol (0)
Amb aquesta victòria les arenyenques es posen líders provisionals de la taula a l'espera del que faci la Unión amb el partit que té de menys.

Base: "Perd el derbi maresmenc"
Arenys de Munt (2) - Masnou (6)
Les de Masnou es van emportar els punts del derbi maresmenc.

Masculins 3-4 de Març

Sènior "A" masculí: "2ª victòria consecutiva i escalen posicions"
ACE Riudellots (2) - (3) Arenys de Munt
Partit important, el qual s’afrontava amb moltes baixes, contra un rival directe per allunyar-se del descens. Tot i la dificultat a priori i jugar en una pista sempre difícil, els jugadors de l’Arenys de Munt es van emplaiar al màxim per donar el bo i millor de si mateixos i a la segona part van poder remuntar el partit que havia arribat a mitja part amb el 2 a 1 en contra. Tot i haver escalat un altre lloc a la classificació superant el Riudellots, la lliga s’espera que segueixi disputada i no hi ha temps a la relaxació i aquesta setmana tindrem la visita a casa del Marfil B (FS Garcia) amb qui s’enfrontarant amb la confiança que faltava fa unes setmanes.

Sènior "B" masculí: “Paguen car un mal inici de partit"
Canet- Estel Vallseca (4) - (3) Arenys de Munt
El segon equip no va poder aconseguir la victòria a la pista del líder de la 1ª Divisió. Els barcelonins van sortir més enxufats des d’un bon principi i van saber aprofitar els errors defensius de l’Arenys per col•locar-se 3 a 0 en els primers 10 minuts. De totes maneres, l’Arenys de Munt va poder refer-se i començar a cominar el partit i anar-se a la mitja part amb un 3 a 1. A la segona meitat, va continuar com el final de la 1ª, però les ocasions no es materialitzaven i l’Estel va aprofitar una contra per posar el 4 a 1, a falta de 8 minuts el joc de 5 dels nostres va posar contra les cordes al líder, però no van ser-hi a temps.

Juvenil masculí: "Encarrilen el partit a la 1ª meitat"
Futsal Mataró B (3) - (7) Arenys de Munt
El juvenil visitava dissabte la pista del Futsal, en el que sempre és un derbi de la comarca. El partit va començar espés quan en un còrner encaixaven l’empat a 1. El Mataró esperava a la seva pista i el domini era total del Juvenil de l’Arenys de Munt, pel que aprofitant la superioritat i els moments de desconcert rival al final de la 1ª meitat, marxaven al descans amb un 1 a 6 a favor. En la segona meitat, el Mataró encara més tancat ficava les coses difícils als nostres i en dos robatoris de pilota en pista pròpia, remuntava fins al 3 a 6. A les acaballes del partit en Pol en una bona jugada d’equip, sentenciava.

Cadet: Ajornat fins dimecres 7 a les 19h.
Sant Joan de Vilassar (-) - (-) Arenys de Munt


Infantil: "L’actitud va ser bona ,els resultats arribaran"
Canet (15 ) - (2) Arenys de Munt
Els infantils jugaven a Canet, un dels equips capdavanters de la categoria. Tot i la baixa sensible del nostre capità i porter Pau, l’Arenys va plantar cara en tot moment i no va defallir en l’intent de sortir de Canet amb la cara ben alta. Al final del partit van ser felicitats per l’actitud mostrada en tot moment.

Aleví: "Falta de gol"
Palamós (1) - (0) Arenys de Munt
L’aleví masculí havia de matinar aquest diumenge per jugar a Palamós a les 9:30 del matí. Més enllà de que sempre ens costi transformar les ocasions generades, els alevins van estar adormits de cara a porteria i a falta de 3 minuts pel final van encaixar el gol de la derrota.

Benjamí Escolar: "Progressen adequadament"
FS Dosrius (3) - (1) Arenys de Munt
El benjamí va començar la segona fase en un partit on el resultat hagués pogut ser un altre si les ocasions s’haguéssin transformat i l’àrbitre no hagués estat tan rigurós. Tot i així, l’evolució és molt bona.

1 de març del 2012

Partits del cap de setmana 3-4 de Març

A CASA:
Dissabte:
- 10.00 - Femeni Base Vs Masnou inter dinamic F.S. "A"
- 11.00 - Cadet B femení Vs A.E.Iris-Sol-Casagemes "A"
- 12.00 - Cadet A femení Vs Futsal Cervello C.E. "A"

A FORA:
Dissabte:
- 11.00 - FS Dosrius vs
Benjamí Esc. Masculí
- 12.00 - Ràpid Santa Coloma Vs
 Femení Escolar
- 12.30 - Canet, F.S. "A" Vs Infantil masculí
- 13.20 - Futsal Mataro C.E. "B" Vs Juvenil masculí
- 17.30 - Montsant, F.S. "A" Vs 2n Femení
- 18.00 - A.C.E. Riudellots "A" Vs 1r Masculí
- 19.15 - Canet-Estel Vallseca "B" Vs 2n Masculí

Diumenge:
- 9.30 - 
Palamós, C.F.S. "A" vs Aleví Masculí