30 d’abril del 2012

Resultats masculins: 28 Abril

Sènior "A" masculí: "Ensopegada contra el penúltim"
Arenys de Munt (2) - (5) Bosco Rocafort
Mal partit de l’Arenys de Munt que tot i aconseguir igualar el gol inicial de Bosco, va veure com abans del descans el visitant es tornava a posar per davant en una pèrdua en l’elaboració. A la segona meitat, una errada en la marca va posar el 1 a 3 i tot i tenir el domini de la pilota, l’Arenys no aconseguia entrar clarament en la defensa rival. Al final, ni el joc de 5 va millorar la situació en un dels partits que podia encarar definitivament la salvació a falta ja de 5 jornades. S’haurà de millorar per mantenir-nos.

Sènior "B" masculí: “Desproporcionat resultat pel joc vist“
Arenys de Munt (2) - (6) Montseny C.D. “B”
La primera meitat va ser de l’Arenys de Munt, que tot i marxar amb empatat a 1 al descans, era l’equip que havia posat la intenció de jugar i el millor joc a la pista. A la segona meitat el partit va continuar siguent de l’anrenys però a falta de menys de 10 minuts s’avançava el Montseny. Els riscos per remuntar i el joc de 5 final van deixar un marcador final que no transmet la igualtat del partit que es va veure.

Juvenil masculí: "Bon partit contra un rival dels de dalt”
Arenys de Munt (7) - (3) Ràpid Santa Coloma “B”
El Juvenil, a falta de 3 jornades, va quasi certificar el seu tercer lloc en la lliga guanyant a un dels rivals de la part alta, que no va posar les coses fàcils. El partit va començar a favor de l’Arenys avançant-se per 2 a 0 i dominant el partit. A la mitja part el resultat de 3 a 2 augurava una tensa segona meitat. Així va ser, i quan a falta de 3 minuts i amb 5 a 2 al marcador una tangana final va embrutir el que havia sigut un bon partit.

Cadet masculí: "Sense gols"
Arenys de Munt (0) - (0) Masnou
El Cadet jugava aquesta setmana contra el seu predecessor en la classificació i contràriament al que passa a molts partits de futbol sala, van empatar sense gols, tot i que al final les ocasions van ser per part de l’Arenys, que no van tenir la sort de cara. De totes formes, conserven la 6ena posició.

Infantil masculí: "Masses baixes per jugar contra un dels més forts"
Arenys de Munt (0) - (10) Fund.Priv.Esp. Mataró
L'infantil afrontava el partit amb moltes baixes, algunes inesperades i es va ajuntar la baixa d’efectius amb el fet de jugar contra un dels rivals més forts de la categoria. Després d’haver guanyat els darrers dos partits aquest resultat suposa un cop pels nostres. Esperem que es reponguin ràpid per afrontar el derbi contra l’Arenys de Mar.

Aleví masculí: "Victòria treballada per aspirar al 6è lloc"
Arenys de Munt (2) - (0) Masnou
L’aleví està fent una molt bona segona volta de lliga i aquest cap de setmana ho va certificar fent un partit molt seriós contra el Masnou, el seu predecessor en la classificació. Aquest resultat, treballat des de la defensa i certificat al final amb una bona jugada que posava el definitiu 2 a 0 al marcador, els permet aspirar a superar al Masnou a la classificació i poder quedar 6ens al final de lliga, posició meritòria.

27 d’abril del 2012

Partits del cap de setmana: 28-29 Abril

Aquest cap de setmana 10 premis al sorteig!!!

Aquest dissabte 4rt sorteig del projecte 400!
Els comerços del poble participen d'alló més amb el projecte 400 i aquest mes sortegem 10 premis!!!
De moment ja som 370 simpatitzants. Vinga que hem d'arribar a 400!!!

23 d’abril del 2012

Resultats femenins 21-22 abril

1r Equip: "Remuntada”
Sant Cugat (2) – Arenys de Munt (5)
A les arenyenques, que tenien tres baixes, tot i jugar bé la primera part no van estar encertades en la definició. El Sant Cugat que també estava posat al partit es va posar per davant al marcador. A la mitja part el resultat era de 2 a 0 per les locals. A la segona es va seguir insistint sense defallir i es va trobar el premi fins a cinc vegades. Gols: Didi (1), Cèlia (1), Karlota (1), Dúnia (1) i Montse (1 ajudada per la defensa).

2n Equip: “per un gol no puntua”
Sabadell B (3) -  Arenys de Munt (2)
L’equip que continua lluitant per la permanència aquesta setmana no va poder endur-se els punts i va perdre contra el Sabadell.

Cadet A: “Segueixen guanyant”
Arenys de Munt (3) – Sant Just (0)
Les arenyenques ho volen seguir guanyant tot fins al final tot i ser des de fa dies campiones.

Cadet B: “SUBCAMPIONES!!!”
Arenys de Munt (3) – Penya blaugrana Montmeló (0)
Amb aquesta victòria en la última jornada de lliga les arenyenques han quedat subcampiones. La Unión no ha fallat i ha quedat en primer lloc només a un punt per sobre les arenyenques. Moltes felicitats pel la bona temporada realitzada a les jugadores i a l’equip tècnic.

FELICITATS SUBCAMPIONES!!!

Base: “Perden però gran partit contra les primeres”
Arenys de Munt (3) – Futsal Mataró (4)
Les arenyenques van posar contra les cordes al líder de la competició en el que va ser un gran partit. El Mataró és el líder sòlid de la lliga però les d’Arenys no es van arraulir i van plantar cara.

Escolar: “Repte massa complicat”
Argentona (8) – Arenys de Munt (1)
Les arenyenques que portaven una bona ratxa de victòries aquest cop no van poder i és que les noies de l’Argentona eren molt més grans. Tot i així les noies no van deixar de lluitar.

22 d’abril del 2012

Resultats masculí: 21-22 Abril

Sènior "A" masculí: "Merescut punt, aconseguit a falta d’1 segon"
Pineda de Mar (4) - (4) Arenys de Munt
L’Arenys de Munt afrontava un partit amb forces baixes contra el 5è classificat. En una primera part marcada per una bona defensa s’avançava l’Arenys i a falta de 3 minuts empatava el Pineda. A la segona, tornàvem a avançar-nos, però el Pineda aconseguia capgirar el marcador. El 3 a 3 arribava a falta de pocs minuts i semblava el resultat més just. Tot i així, a falta de 9 segons el Pineda aconseguia avançar-se pel deliri del públic local. Quan semblava tot perdut, un xut de l’Enric era aprofitat en el rebuig per en Miki per posar el just empat al lluminós.

Sènior "B" masculí:
“S’escapa el tren de dalt"
Can Cuyas (8) - (3) Arenys de Munt
Una pista exterior, una superfície complicada i arribar molts justos de temps van ser els condicionants previs en un partit en que estava en joc el 3r lloc de la classificació. En la 1ª meitat l’Arenys no va entrar al partit en cap moment i van arribar 4 a 0 al descans. En la segona meitat, la falta d’encert i la defensa tancada dels locals no van donar masses opcions a la remuntada. Amb aquesta derrota, el segon equip va perdre quasi totes les opcions a seguir lluitant per les places d’ascens d’aquesta lliga.

Juvenil masculí:
"Entrenador nou, victòria segura"
Iris-Sol Casagemas (1) - (5) Arenys de Munt
No hi ha hagut cap canvi d’entrenador, però aquesta setmana el juvenil el dirigia el nostre delegat Jordi Clopés. Si bé és cert, que s’enfrontaven amb el darrer classificat no hi ha partit fàcil i avui s’ha demostrat. El partit començava amb un gol dels locals, però abans del descans ja s’havia capgirat amb un 1 a 3, en un partit destacat per la duresa dels locals. En la segona meitat, l’Iris ha tret el porter jugador i l’Arenys ha sentenciat. Aquesta setmana retallen 3 punts al líder, però a falta de 4 jornades estan a 7 punts.

Cadet:
"Guanyen la partida pel 6è lloc"
Blanesport 83 (1) - (4) Arenys de Munt
El Cadet jugava dissabte contra un rival directe a la classificació, en la lluita pels llocs capdavanters de la mitja taula. Tot i que van començar perdent, van remuntar el partit abans de la mitja part. En la segona part, dos gols més de l’Arenys van demostrar la seva superioritat. Destacar el Hat-Trick d’en Roc.

Infantil:
"Remuntada final i segon partit seguit guanyat"
St.Joan de Vilassar “B” (3) - (5) Arenys de Munt
Els infantils, han començat guanyant el que ha acabat siguent un trepidant partit de futbol sala. A la mitja part havien aconseguit tornar-se avançar, després de l’empat local. En els 5 primers minuts de la segona meitat han vist com els hi capgiraven el marcador fins el 3 a 2. Però, lluny de venir-se avall, han empatat de seguida i no ha estat fins als darrers instants, que un gol de l’Alvareda els posava de nou a davant i tot seguit en Pau sentenciava.

Aleví:
"Partit suspés per insult de l’entrenador local a un jugador nostre"
Futsal Arenys “A” (4) - (2) Arenys de Munt
Tot i ser un derbi, és trist i lamentable que un partit de nens de 10 i 11 anys s’acabi suspenent a falta de molt poc perquè un dels nostres nens acaba plorant per increpància/insult de l’entrenador local. Destacar que futbolísticament, els nostres van plantar cara a un dels equips de dalt de la classificació i segueixen en una bona ratxa de joc.

Benjamí escolar:  “GUANYEN!!!"
Arenys de Munt (2) - (1) FS Dosrius
Ja tocava! Ens ha fet molta il·lusió veure com els nostres escolars aconseguien per fi una victòria que feia setmanes que anaven buscant sense massa sort. El 1r gol el feia l’Arenys en el 2n quart un xut des de la banda d’en Lucas. El tercer quart, va ser el més mogut de tots, ja que el Dosrius empatava en una pilota robada i poc després en Pol Salichs lluitava una pilota que posava a dins la porteria i el definitiu 2 a 1.

17 d’abril del 2012

Guanyadors del 3r sorteig Projecte 400!!!

Aquest cap de setmana es va fer el 3r sorteig. Agraïm a tots els patrocinadors i estem contents perquè hi ha hagut una nova tongada de més patrocinadors i els últims dos sortejos estaran carregats de premis!!!

Resultats masculins: 14-15 Abril

Sènior "A" masculí: "Planten cara al líder indiscutible de la categoria"
Arenys de Munt (1) - (5) Montcada
Aquesta setmana el 1r equip rebia la visita del líder imbatut de la categoria que només ha cedit 2 empats i va directe cap a 2aB. La primera part va ser molt disputada i l’Arenys va tenir forces ocasions, però dos errors a falta d’un minut van posar el 1 a 3  a la mitja part. En la segona, tot i haver pogut fer el 2 a 3 i tornar a entrar al partit, l’equip de Montcada amb molta més banqueta es va apoderar del partit i va sentenciar.

Sènior "B" masculí: “Van perdonar massa“
Arenys de Munt (3) - (4) Enlleura’t Mataró
El segon equip disputava aquesta setmana un dels partits que ja s’ha convertit en derbi des dels enfrontaments viscuts l’any anterior. Tot i dominar i tenir moltes però moltes ocasions davant de porteria durant la primera meitat, l’equip va marxar amb un curt 2 a 1 a la mitja part. A la segona les ocasions seguien sense entrar i al final del partit amb el 3 a 3 i els locals jugant de 5 per guanyar, van perdre una pilota definitiva.

Juvenil masculí: "Tornen a guanyar a casa"
Arenys de Munt (5) - (2) Teià
El Juvenil es jugava aquesta setmana la tercera plaça de la classificació contra el Teià. El partit va ser controlat i dominat en tot moment pels locals, que van tornar a oferir-nos una de les seves millors versions de la temporada. Amb aquesta victòria s’afiancen a la tercera posició i esperem que continuin amb aquesta dinàmica fins al final de lliga.

Infantil: "Imposen la seva superioritat"
Arenys de Munt (5) - (2) Atlétic Premià
L'infantil jugava contra un dels equips de la part baixa de la classificació i en la primera part es va veure de seguida sorprés i encaixant un 0 a 2 d’inici. A la mitja part ja havien aconseguit escurçar distàncies amb una bona jugada d’equip que posava el 1 a 2. En la segona meitat els nostres s’hi van posar amb més ganes i van acabar dominant al rival i guanyant comòdament al final.

Aleví: "Victòria en el darrer suspir"
Arenys de Munt (2) - (1) Atletic Català
El rival de l’Aleví ja havia sigut un òs dur en el partit d’anada en el que no havien aconseguit fer-li cap gol. A casa també ens va costar molt i semblava que al final l’empat a 1 seria el resultat final, però en un contrataac final ben trenat l’Isaac sentenciava definint l’1 contra 1 contra el porter. Es posen 6ens.

Benjamí Escolar: "Bon partit però seguim sense guanyar"
Escola Immaculada Masnou (5) - (3) Arenys de Munt
El benjamí amb aquest partit acabava la primera volta de la 2ª fase i tot i plantar cara en la majoria de les 4 parts del partit, no va poder endur-se finalment la victòria. Esperem que en la 2ª volta en la que la majoria d’equips venen a jugar a casa arribi la victòria final esperada.

15 d’abril del 2012

CAMPIONES de Divisió d'Honor Catalana!!!

El primer equip femení ha guanyat la lliga aquest dissabte i aconsegueix l'ascens a la divisió de plata estatal!!! A falta de tres jornades per acabar la competició l'equip ja ha quedat matemàticament campió gràcies a la victòria d'ahir contra el Frederic Mistral per 8 a 0. L'equip torna a guanyar la lliga i torna a ascendir per segon any consecutiu!!! Moltes felicitats a totes les jugadores, al cos tècnic i al coordinador per la feina realitzada.

CAP A PLATA CAMPIONES!!!

Resultats femenins 14-15 abril:

1r Equip: "Campiones de Lliga!"
Arenys de Munt (8) - Frederic Mistral (0)
Les arenyenques aconsegueixen matemàticament, a falta de 3 jornades, el títol de campiones de Divisió d'Honor Catalana. Gols: Sandra (3), Montse (2), Karlota (2) i Lydia (1).

2n Equip: "Perden però molt bon partit"
Arenys de Munt (1) - CN Caldes (3)
Les arenyenques van fer un gran partit on no van deixar de lluitar ni un segon. El Caldes, que van segones, ho varen tenir molt difícil per aconseguir endur-se els punts del Municipal Stadium. El gol de l'Arenys va arribar d'una bona acció individual de la Geor Kim.

Cadet A: "Segueixen sumant victòries"
Corbera (0) - Arenys de Munt (5)
El cadet A continua sense afluixar tot hi tenir la lliga a la butxaca. Una gran Carla Marquès va destacar amb 4 dels 5 gols del conjunt arenyenc. L'altre gol la fet la Dúnia.

Cadet B: "Partit suspès i es jugarà dijous"

Base: "Victòria amb maneta de gols!"
Fundació Privada Arrels (0) - Arenys de Munt (5)
El base està fent una molt bona segona volta i ha tornat a sumar una altra victòria. Aquesta setmana contra l'Arrels amb un bon partit que s'ha saldat amb una maneta de gols. Gols: Ainara (3), Sara (1), Mariona (1)

Escolar: "El rival no es presenta"
El partir que havia de jugar l'escolar no s'ha disputat perquè el Pla d'en Boet no es va presentar.

12 d’abril del 2012

Aquest cap de setmana sorteig!

Patrocionadors del 3r sorteig!!!

Aquest dissabte el 1r femení pot aconseguir l'Ascens a Plata!!!

1r Femení Vs Frederic Mistral

Hora: 18.30
Lloc: Municipal Stadium Arenyenc

Les arenyenques poden quedar matemàticament campiones de DIVISIÓ D'HONOR CATALANA aquest dissabte si guanyen al Frederic Mistral. Si guanyen assolirien l'ascens a la categoria de Plata estatal. Animem a tothom que vingui i animi l'equip per aconseguir l'objectiu!

2 d’abril del 2012

Masculins: 31 de Març i 1 d'Abril

Sènior "A" masculí: "Massa respecta entre els rivals"
Premià de Dalt (2) - (2) Arenys de Munt
Un altre derbi on la derrota era un preu molt car per ambdós equips va donar lloc a un partit on el respecte i la falta de risc va ser la nota predominant d'ambdós equips. Les dues vegades en les que el Premià va aconseguir avançar-se al marcador van ser contrarrestades amb una pressió de l'Arenys que els permetia empatar. A valorar el punt i el golaverage particular a favor aconseguit contra un rival directe, però manté la tensió per mirar d'aconseguir la tant preuada permanència.

Sènior "B" masculí: “Una altra ensopegada"
Casp "B" (4) - (2) Arenys de Munt
Tot i fer una bona primera part en la que haguéssin pogut sentenciar el partit, el segon equip arribava el descans amb el resultat de 0 a 1 a favor. L'empat del Casp a la segona meitat els va desconcertar i la dinàmica no la van saber capgirar. Amb el 2 a 1 es van posar a jugar de 5 i no se'n van sortir. Al final en un doble penal s'escurçaven distàncies però no va ser suficient.

Juvenil masculí: "Desfeta"
Mollet (7) - (1) Arenys de Munt
El juvenil ja porta setmanes que no està en la tònica de la primera volta. Aquesta setmana visitava la pista del Mollet un rival que havia apallissat a la 1a volta, però potser condicionats pels aldarulls del final del partit a casa, van sortir a la pista rival sense la intensitat necessària per jugar contra un rival ferit a l'anada. Si s'haguéssin materialitzat les ocasions del principi hagués estat diferent però el Mollet es va anar animant i el risc assumit pels d'Arenys cada cop deixava més espais a darrera.

Cadet: "Derrota per la mínima"
Pineda de Mar (4) - (3) Arenys de Munt
El Cadet jugava contra un rival superior a la classificació, però que vist el potencial dels dos equips haguéssin pogut guanyar. Tot i perdre per la mínima es van quedar amb el regust de poder haver assolit la victòria tot i jugar a camp contrari.

Infantil: "Contents, a pesar de la derrota"
Riudellots (6) - (3) Arenys de Munt
Els infantils van protagonitzar un gran partit i van desplegar una molt bona actitud sobre la pista del Riudellots el passat dissabte. Tot i així, els hi va ser complicat emportar-se el partit. Tot i així, aquest és el camí!

Aleví: "Guanyen comòdament a domicili"
Atlètic Premià (2) - (9) Arenys de Munt
Bon partit i bona dinàmica la que està aconseguint l'aleví aquesta segona volta. L'equip està millorant i aconseguint resultats molt positius tot i per exemple tenir baixes com les d'aquest passat dissabte.

1 d’abril del 2012

Resultats femenins 31 de març:

1r Equip: "Esperpèntic"
Cervera (8) - Arenys de Munt (10) - en realitat 7 a 11.
Partit esperpèntic amenitzat amb arbitratge surrealista. Després d'una magnífica primera part de joc col·lectiu i ordenat de les arenyenques que anirien al vestuari amb un parcial d'1 a 7, la segona es va convertir en un pati de col·legi on tothom jugava sol. Les arenyenques que portaven una mitjana de gols en contra d'1,5 van acabar amb 7 gols més un de regal de l'àrbitre. Segons ell, els dos equips el van atabalar i per això va xiular gol en una sacada de banda, als últims dos segons de partit, que la Vero es va ajupir per deixar-la entrar sense que ningú l'hagués tocat. Per postres no van comptabilitzar a l'acte l'onzè gol i ho van deixar amb 10. Segona part per oblidar o recordar perquè no es repeteixi de les arenyenques i petició de més seriositat en els arbitratges per no devaluar la Divisió D'Honor Catalana. Gols: Karlota (5), Cèlia (2), Núria (2), Montse (1) i Didi (1).
2n Equip: "El líder no es deixa escapar cap punt"
Manlleu (5) - Arenys de Munt (0)
Les noies del segon equip no han pogut aquest matí contra el Manlleu, les primeres a la taula. Les arenyenques han tingut dificultats per aturar les rapidíssimes noies del Manlleu. Segueixen però intactes les possibilitats d'aconseguir la permanència.

Base: "Empaten amb les segones!"
Arenys de Munt (0) - Castelldefels (0)
Partit brillant de les jugadores de l'Arenys que aconsegueixen empatar contra les segones a la taula. Tot i no haver-hi gols el matx va estar molt disputat i amb molta emoció. L'equip segueix a la zona mitja de la classificació.