28 de maig del 2012

El torneig d'estiu ja s'acosta. Tot a punt!!!

g del  torneig:
El torneig d'estiu ja està a punt i ja pots consultar la informació al blo

Partit femení de l'escoleta i 2n equip.

Escoleta femenina: "Empat de manetes"
Bon Salvador (5) - Arenys de Munt (5)
Les més petites de la casa, que no estan acostumades a sortir del pavelló, es varen desplaçar a Sant Feliu de Llobregat per jugar un disputadíssim matx. La igualtat entre els dos equips es va reflexar al marcador final. Una maneta de gols per cada equip.



2n Equip: "derrota en l'últim partit"
Sant Vicenç de Castellet (4) - Arenys de Munt (1)
Les arenyenques varen perdre en l'últim partit que quedava per acabar la lliga. Han quedat desenes a la classificació i han aconseguit la permanència.

Masculins 26 de Maig


Sènior "A" masculí: Descans
Sènior "B" masculí: “Finalment 7ens“
Futsal Rosario Central (5) - (1) Arenys de Munt 
El 2n equip va finalitzar la lliga certificant que aquesta segona volta no ha estat al nivell exigit per la categoria. Tot i que es van avançar en el marcador, un seguit de indefinicions i d'errades defensives van condemnar-los amb el 4 a 1 a la mitja part. A la segona part, van seguir fallant de cara a porteria i tot i provar-ho amb el joc de 5 no van ser capaços d'escurçar distàncies. En general bona temporada en el debut d'aquest equip en la categoria.

Juvenil masculí: "Acaben guanyant”
Futsal Polaris SM  (1) - (3) Arenys de Munt    
El Juvenil, jugava un partit intrascendent on cap dels dos equips es jugava res. Tot i així, els nostres van ser capaços de trenar un partit lo suficientment seriós i treballat com per endur-se la victòria. Això no va ser fins poc abans del xiulet final, quan en Pol va rematar una jugada col·lectiva que certificava la victòria. Bona temporada en la que han acabat tercers en una categoria que sempre és exigent.

Cadet masculí: Descans

Infantil masculí: Descans

Aleví masculí: "Mereixien més"
Palafolls (4) - (3) Arenys de Munt 
L’aleví viatjava aquesta setmana a la pista del líder de la categoria. Els nostres no es van finalment convertir en el matagegants que han aconseguit ser en altres partits, però a través d'una bona defensa i amb l'ajuda d'un hat-trick de l'Isaac, van ser capaços de mantenir-se sempre dins del partit i van estar a punt de donar la sorpresa. Ells també acaben finalment 7ens en aquesta lliga en que si no haguéssin sigut tan irregulars al principi, de ben segur que haguéssin pogut estar més amunt.

Benjamí escolar masculí: "Derrota per la mínima"
Arenys de Munt (1) - (2) Immaculada "B"
L'escolar benjamí no va ser capaços d'acabar la seva lliga escolar amb victòria. Tot i que cada vegada donen més bones sensacions a la pista, la falta de definició i els errors puntuals els van condemnar a la derrota. Tot i així, van mantenir opcions fins al final, ja que encara anaven 0 a 0 un cop entrada la segona meitat. Ells també finalitzen així la competició, amb una valoració positiva de l'evolució final de l'equip i del grup assolit, encara que han finalitzat cuers de la seva lliga.

21 de maig del 2012

Resultats femenins:

2n Equip: "Salvades!!!"
Arenys de Munt (2) - Sant Andreu (0)
Amb la victòria d'aquesta setmana les noies del segon equip arenyenc han salvat matemàticament la categoria. Falta encara un partit per disputar però ja es pot dir que el segon equip tornarà a jugar a la 2a divisió Catalan la temporada vinent. Felicitats!

Escolar: "CAMPIONES TERRITORIALS!!!"
Aquest cap de setmana s'ha disputat la fase final del campionat territorial escolar. Les nostres noies escolars que ja havien fet una bona feina durant la temporada ara han aconseguit imposar-se en el campionat territorial.
MOLTES FELICITATS CAMPIONES!!!



Guanyadors i guanyadores del 5è sorteig!

Els simpatitzants guanyadors d'aquest penúltim sorteig del projecte 400 han estat:

Simpatitzant 136 - MAGDALENA CUNILLERA ESCOBET
- Premi: Obsequi gentilesa del FORN DE DALT
Simpatitzant 295 - NATALIA MARTÍ HERNANDEZ
- Premi: Obsequi gentilesa de MÓN LA.CATA
Simpatitzant 095 - JUDITH CORTÉS MARÍN
- Premi: Obsequi gentilesa de PEP'S
Simpatitzant 154 - BERTA RAMOS SERRANO
- Premi: Obsequi gentilesa de CAN CLOSA
Simpatitzant 025 - TOÑI MEDINA GARCIA
- Premi: Obsequi gentilesa d'INFINIT
Simpatitzant 267 -  XAVI VILÀ BEJAR
- Premi: Obsequi gentilesa de ROVIRA
Simpatitzant 254 - SARA ROURA PONS
- Premi: Obsequi gentilesa de JALPÍ AVENTURA
Simpatitzant 077 - CARMEN PORTILLO PASTOR
- Premi: Obsequi gentilesa de SKAFAM 

20 de maig del 2012

Masculins: 19-20 de Maig



Sènior "A" masculí: "Tampoc ha pogut ser aquesta setmana"
Montsant (6) - (2) Arenys de Munt 
L’Arenys de Munt no va sortir massa inspirat en la seva visita a la pista del Montsant de Barcelona i va rebre 2 gols en els primers compassos de partit. Als vuit minuts en Panxo escurçava distàncies pels nostres, però tot seguit s'avançava el Montsant de nou. Amb el 3 a 1 començava una segona part, on l'Arenys va tenir les seves ocasions, semblava que donarien el tomb al partit fins que va arribar l'expulsió del porter visitant, amb un jugador menys els locals van ampliar distàncies i a partir de llavors el partit es va posar massa coll amunt. Queden dos finals i encara seguim en llocs de permanència, però la distància amb els de baix és cada vegada més curta. Aquesta setmana vinent hi ha descans, però el proper 2 de Juny ens visita el Sabadell, un dels de dalt però que no s'hi juga res.

Sènior "B" masculí: “No es poden acomiadar de l'afició amb victòria“
Arenys de Munt (3) - (5) Dosrius
El 2n equip no va poder guanyar en el seu darrer partit a casa en aquesta lliga. Al principi del partit els arenyencs van tenir la pilota i alguna ocasió per avançar-se però el Dosrius va donar el primer cop. Tot seguit l'Arenys de Munt empatava, però en un malentés abans del descans es tornava a avançar els visitants. A la segona meitat, el partit continuava igual i el bon joc de tres quarts de camp dels nostres no es traduia en gols, en canvi els visitants eren més matadors. L'expulsió del porter local a falta de més de 10 minuts, va obligar a jugar de 5 a l'Arenys de Munt, que tot i que no ho van fer gens malament, no van poder remuntar.

Juvenil masculí: "Perden contra el líder, en un final trepidant”
Arenys de Munt  (5) - (6) Sant Andreu  
El Juvenil, tot i tenir assegurada la tercera plaça en la taula classificatòria s'enfrontava a un líder, el Sant Andreu, que disputarà en la propera jornada un partit contra l'actual 2n classificat, el Ripollet, que serà com una final. Per això, podia ser un partit per demostrar que els nostres juvenils estaven al nivell d'aquests altres grans equips, i tot i que no vam començar bé encaixant dos gols, vam remuntar el partit en diverses ocasions empatant a 2 i a 3. Al final del partit i jugant de 5, l'Arenys igualava a 5 el marcador, però encara quedaria temps perquè el Sant Andreu s'endugués la victòria, tot i així un xut al pal final dels nostres, hagués donat un just empat a 6.

Cadet masculí: "Derrota a casa d'un rival directe"
Teià (3) - (1) Arenys de Munt 
El Cadet jugava aquest diumenge un partit contra un rival directe per la 6ena posició. Tot i avançar-se el Teià al marcador en dues ocasions, no va ser fins als instants finals quan es va decidir el partit. El 2 a 1 arribava quan encara quedaven 10 minuts de partit, però al cap de dos minuts un gerro d'aigua freda certificava la derrota dels nostres cadets.

Infantil masculí: Descans

Aleví masculí: "Golejada contra el cuer"
Arenys de Munt (15) - (0) St.Joan de Vilassar "B"
L’aleví no s'ha deixat sorprendre aquest cap de setmana i contra un equip que aquest any no ha aconseguit cap punt i que és el cuer de la seva lliga, ha certificat una victòria que els porta a seguir lluitant per la 6ena plaça que es decidirà en la darrera jornada de lliga, la setmana vinent.

Benjamí escolar masculí: "Derrota contra el líder"
Arenys de Munt (0) - (7) Alella "B"
L'escolar benjamí tot i guanyar el seu partit amistós del passat divendres contra el Canet FS per 5 a 2, ha perdut el seu partit de lliga escolar contra el líder intractable de la seva categoria.Tot i així, si haguéssin materialitzat les ocasions i no haguéssin tingut certes errades en defensa, el resultat hagués sigut més curt.


Escoleta masculina: "Victòria que es certifica al final"
Arenys de Munt (3) - (1) Canet
L'escoleta tornava a omplir les grades del municipal per celebrar un amistòs contra els nostres veïns de Canet de Mar. Un partit força renyit, en el que s'avançava l'Arenys en la primera meitat. Les ocasions per això venien per ambdós costats i a poc pel final el Canet empatava. Quan semblava que aquest seria el resultat final, l'Arenys despertava en els darrers instants i amb dos gols seguits sentenciava el matx.

16 de maig del 2012

Aquest cap de setmana 5è sorteig, i n'hi haurà un 6è!!!

Degut a l'èxit de col·laboradors farem  un 6è sorteig. Aquest cap de setmana fem el 5è i amb els 8 premis que sortejarem ja portarem 37 premis repartits i quedarà el 6è sorteig amb uns quants més. Moltes gràcies a tothom!

Masculins 12-13 de Maig


Sènior "A" masculí: "Va sobrar 1 minut"
Arenys de Munt (3) - (4) Vall de Tenes
L’Arenys de Munt va tenir un molt bon inici de partit per posar-se de seguida per davant en una jugada estratègica de còrner. Durant la primera part va exercir el domini de la pilota i va marcar el 3 a 0 a falta de pocs segons pel descans. A la segona part, el Vall de Tenes va pujar les línies i va començar a dominar més i a portar més perill, tot i que van escurçar distàncies en dos contraatacs provinents de 2 jugades que podrien haver sentenciat el partit. Al final, tot i aguantar més de 4 minuts l'atac de 5, en el darrer minut van capgirar el marcador. Tot i ser un cop dur, l'Arenys de Munt ha d'aixecar el cap perquè queden tres partits i seguim depenent de nosaltres.

Sènior "B" masculí: “Segueix la tònica de la segona volta“
Polinyà (6) - (4) Arenys de Munt
Tot i marxar eal descans amb un plàcid 1 a 3 al marcador, en la segona meitat les coses es van complicar i el Polinyà va aconseguir remuntar el partit, després vam saber empatar, però l'atac de 5 no va ser lo suficientment bo i el Polinyà va sentenciar. Segueix la mala dinàmica de la segona volta.

Juvenil masculí: "Només es motiven contra els de dalt”
Escola de Futbol Montcada (5) - (2) Arenys de Munt  
El Juvenil, s'ha assegurat la tercera plaça després dels resultats dels equips perseguidors aquesta setmana, però tampoc arribarà a la segona plaça, ja que contra els equips que s'estan jugant el descens no han sabut treure'ls-hi els punts en aquesta segona volta. També és veritat que anaven amb pocs efectius, però podrien haver fet més des del principi.

Cadet masculí: "In extremis"
Arenys de Munt (3) - (2) Riudellots 
El Cadet tot i guanyar el partit, no va oferir una bona imatge al municipal, ja que el rival és un equip majoritàriament de primer any i de la zona baix a de la classificació. Al final una jugada afortunada va acabar entrant a la porteria rival i acte seguit l'àrbitre pitava final.

Infantil masculí: "Bon paper contra el líder"
Arenys de Munt (2) - (7) Inter Esportiu Malgrat
L'infantil va fer un bon paper aquest dissabte contra un líder molt sòlid com és el Malgrat, a qui van plantar cara i fins i tot van ser capaços de transformar 2 gols, quan el rival només havia rebut 11 en tota la lliga.

Aleví masculí: "Masses baixes i poca sort"
Inter Esportiu Malgrat (3) - (3) Arenys de Munt
L’aleví s'enfrontava contra un dels rivals de la "seva" lliga que els hi podia permetre passar a la 6ena posició, però la baixa del porter i d'algun altre jugador van complicar d'entrada el partit i ja durant el partit, la manca d'encert és una de les assignatures que ens passa factura.

Benjamí escolar masculí: "Segueixen millorant en aquesta 2a volta"
Hamelin B (8) - (4) Arenys de Munt
L'escolar benjamí va anar a jugar a Alella contra el líder d'aquesta segona volta i tot i aguatar 3 quarts de partit amb el resultat de 4 a 4, al tram final van rebre tots els gols de cop.

13 de maig del 2012

Femenins 11-12 de maig

1r Equip: "Aconsegueix empatar a falta de 10 segons"
Can Clos (3) - Arenys de Munt (3)
En l'últim partit de lliga a les arenyenques els hi va costar entrar en joc. En els inicis les noies no trobaven l'ordre ofensiu i els costava superar amb claredat la defensa del Can Clos. Les de casa, ben ordenades i sabent el què feien dins la pista varen aconseguir posar-se 3 a 1, l'Arenys però va seguir lluitant i va aconseguir la l'empat in extremis en un córner quan quedaven 10 segons pel final. Gols: Karlota (1), Sandra(1) i Cèlia (1).

2n Equip: "Victòria que gairebé assegura la permanència"
Sardana Badia Vallès (1) - Arenys de Munt (3)
Aquest matí l'Arenys ha aconseguit una importantíssima victòria. Amb aquests tres punts i a falta de dos partits l'Arenys s'allunya 5 punts de la zona de descens.

El duel d'escoletes!!!

Divendres es va jugar un emocionant partit entre l'escoleta femenina i la masculina. Aquest cop les noies van guanyar. El partit va ser molt entretingut i l'afició s'ho va passar molt bé.

11 de maig del 2012

Partits del cap de setmana: 12-13 Maig

PARTIT IMPORTANT PER LA PERMANÈNCIA


3a DIVISIÓ NACIONAL


CEADM Futbol Sala vs VALL DE TENES

A les 18.15h al nou Poliesportiu

Esperem que vingueu a animar als nostres per tres punts molt importants!
                                            
                                             El quadrant de partits del cap de setmana és el següent:


7 de maig del 2012

Resultats femenins del 5-6 de maig:

Aquest cap de setmana només varem tenir dos partits femenins i un, el del cadet, no es va disputar perquè el rival no es va presentar.

Cadet A: "Victòria sense jugar"
Arenys de Munt (6) - Montcada (0)
El rival no es presenta en l'últim partit que els quedava per disputar a les Cadets i com passa en aquests casos victòria per 6 a 0.

Escolar: "Gran derbi i victòria per les d'Arenys de Munt"
Arenys de Munt (5) - Arenys de Mar (1)
Gran partit de les escolars en el derbi entre els dos Arenys!!! Les d'Arenys de Munt van demostrar la seva superioritat marcant 5 gols i només deixant-ne passar un a favor de les de Mar. Felicitats! D'Arenys només n'hi ha un i és... ;)

6 de maig del 2012

Cròniques masculines: 5 de Maig

Sènior "A" masculí: "Al final, surt creu"

Palau Solità i Plegamans (7) - (6) Arenys de Munt
L’Arenys de Munt es deplaçava aquesta setmana a Palau on el resultat final ja fa intuir un partit molt disputat. Doncs, tot i avançar-se en la primera part els locals en diverses ocasions, el 4 a 3 de la mitja part deixava el partit molt obert. Tot i que l'Arenys va capgirar el partit, l'acumulació de faltes va obligar a tirar endarrera als nostres i veure's un altre cop superats per empatar a falta de poc. En el darrer minut de partit, la ocasió de l'Arenys va sortir fregant el travasser i la del Palau va entrar després de dos rebots. Aquesta propera setmana es presenta crucial amb la visita  a la nostra pista  del Vall de Tenes, així com també els partits que es disputen entre tots els equips que estan lluitant per evitar el descens. Des d'aqui us animem a anar a donar suport als nostres el proper dissabte a les 18:15h al nou poliesportiu!

Cadet: "Paguen un mal inici"

Lloret "B"(4) - (2) Arenys de Munt
El Cadet va pecar d'un mal inici de partit a Lloret, en el que errors puntuals a darrera i mals rebutjos van ser aprofitats pels locals per avançar-se 3 a 0. A partir d'aqui el Lloret es va dedicar a deixar passar els minuts i no complicar-se, tot i que a la mitja part haviem fet el 3 a 1. A la segona, els errors davant de porta del inici i el 4 a 1 en quasi bé l'única oportunitat local de la segona meitat, van condemnar els nostres a la derrota.

Infantil: "El resultat no és el que més importa"

Futsal Arenys de Mar (15) - (1) Arenys de Munt
Els infantils, tot i anar amb l'equip complert aquesta vegada, no van oferir una bona imatge a Arenys de Mar. Més enllà de la derrota contra un equip dels de dalt, format majoritàriament amb nois de 2n any i que juguen junts des de fa més temps que els nostres. La falta de lluita fins al final per part de l'Arenys de Munt des del moment que es van veure superats, no és plat de bon grat, ja que la bona pràctica de l'esport també consisteix en no baixar els braços fins al final.

Escoleta: "Gran festa de gols dels més petits"

ACE Riudellots (6) - (5) Arenys de Munt
El dissabte vam jugar la volta de l'escoleta a la pista del Riudellots. Un partit amb gols i emoció fins al final que van fer les delicies dels nens i del pares i mares que veuen disfrutar els seus nens en l'esport. El proper divendres a les 18h. també faran un amistós contra la nostra escoleta femenina al nostre pavelló.


1 de maig del 2012

Guanyadors del 4rt sorteig!!!

Aquest cap de setmana es va celebrar el penúltim sorteig del projecte 400. Els guanyadors dels 10 premis varen ser:

Simpatitzant núm 174 - Carla Mitjà
- Premi: Obsequi gentilesa de CAN GIL.
Simpatitzant núm 044 - Iker Cayuela
- Premi: Obsequi gentilesa de FORN DE DALT
Simpatitzant núm 071 - Blanca Tàpies
- Premi: Obsequi gentilesa de l'OBRADOR
Simpatitzant núm 179 - Salvador Miserachs
- Premi: 2 Entrades gentilesa de JALPÍ AVENTURA
Simpatitzant núm 328 - Gemma Galobart
- Premi: Obsequi gentilesa d'EL ROSTIDOR
Simpatitzant núm 280 - Montserrat Artigas
- Premi: Obsequi gentilesa d'AGROBOTIGA EL SINDICAT
Simpatitzant núm 295 - Natàlia Martí
- Premi: Obsequi gentilesa d'EL MÓN DELS NENS
Simpatitzant núm 248 - Mel Sánchez
- Premi: Una pizza i una ampolla de cava gentilesa de CAN CLOSA
Simpatitzant núm 070 - Patrícia García
- Premi: Euros de consumició gentilesa d'EL CALIU
Simpatitzant núm 066 - Aron Crespo
- Premi: Samarreta i CD gentilesa d'SKAFAM

Resultats femenins 28-29 d'abril

Aquest cap de setmana només s'han disputat tres partits femenins:

1r Equip: "Victòria en el derbi"
Arenys de Munt (3) - Teià (0)
Les noies de l'Arenys guanyen el derbi però no sense problemes per trobar la porteria contrària. A les arenyenques els va costar molt acabar les jugades. La no concresió de les ocasions va genera moltes oportunitats a la contra però per sort les noies del Teià no van estar encertades en acabar-les en gol. Resultat final 3 a 0 per l'Arenys. Gols: Jenny (1), Sandra (1) i Karlota (1).

2n Equip: "Bona feina"
Arenys de Munt (2) - Can Colapi de Terrassa (0)
L'Arenys va jugar un partit molt complet. Un bon treball defensiu i va fer que amb els dos gols n'hi hagués prou per guanyar els tres punts i seguir la lluita per la permanència. Gols: Geor Kim (1) i Carla Marquès (1)

Base: "Derrota a Rubí"
Rubí (2) - Arenys de Munt (1)
Les arenyenques jugaven el seu últim partit de lliga a Rubí. El matx va ser igualat però es va decantar finalment pel Rubí només per un gol. Gol: Ainara (1). L'equip a quedat a mitja taula i s'ha de felicitar pel bon treball fet i haver mantingut la categoria de Divisió D''Honor Base en el seu primer any de jugar-hi.