25 de juny del 2012

Subcampiones!

Es repeteix la història de l'any passat en el la final del Campionat d'Espanya de Clubs juvenil femení jugat a Múrcia. Ahir les murcianes es van endur el títol una altra vegada. Les arenyenques van aconseguir arribar un altre cop a la final però no varen trobar-se un potentíssim equip davant. El resultat de la final va ser de 3 a 0 a favor de les locals. Felicitem a les campiones i també a les nostres noies per haver lluitat tant i tornat a donar la bona imatge de l'any passat.

18 de juny del 2012

Campiones de la Copa Catalunya!

Les arenyenques van guanyar ahir la Copa Catalunya de la Categoria Cadet-Juvenil femení. La final es va jugar a Martorell contra el Mataró. El resultat final va ser de 1 a 7 a favor de l'Arenys. El mateix equip aquest divendres se'n va al Campionat d'Espanya que es juga a Múrcia aquest divendres. Molta Sort!



12 de juny del 2012

Xocolatada final de temporada aquest divendres!!!


El cadet-juvenil femení a la Final de la Copa Catalunya!

Aquest dissabte les noies del cadet varen guanyar el partit de semifinals de la Copa Catalunya de Futbol sala Cadet-Juvenil. Es varen enfrontar a la Penya Esplugues. Les noies de la Penya varen lluitar molt però poc a poc les arenyenques es varen anar imposant. Al final 1 a 6 al marcador a favor de l'Arenys. La final es jugarà aquest diumenge a les 20.00 h a Martorell contra el Mataró. Vinga noies a per la Final!!!

Resultats i cròniques: 9 i 10 de Juny

Sènior "A" masculí: "Guanyem, però Montcada no compleix amb la lògica"
CN Caldes (3) - (5) Arenys de Munt 
Tampoc havia de ser un miracle, però si que és cert que l'Arenys de Munt no depenia de si mateix per mantenir la caegoria, ja que depenia d'altres resultats. Respecte al partit pròpiament, no va ser gens fàcil doblegar a un CN Caldes que tot i no jugar-s'hi res no va posar les coses fàcils al remuntar el 0 a 1 inicial de l'Arenys. A la segona part, va ser quan es va trencar el partit ja que tot i començar amb 2 a 2, no va ser fins que vam fer el 5è que es va tenir la tranqui·litat. Per altra banda, tot i complir, depeniem de resultats, sobretot el de Premià de Dalt, que visitava la pista del líder i campió des de fa vàries jornades FS Montcada. Un equip, que no ha perdut cap partit aquesta temporada i que s'havia assegurat la victòria còmode contra els equips de baix durant tot l'any. Un fet inesperat, que ajuntat amb la victòria final del Bosco contra un Mataró que no s'hi jugava res, ens condemna al descens a Territorial Catalana.


Cadet masculí: "No poden doblegar al líder i campió de lliga"
FS Dosrius (6) - (0) Arenys de Munt 

El Cadet jugava el seu darrer partit de lliga a la pista del FS Dosrius, que si guanyava es proclamava campió de lliga. Tot i el resultat final, l'Arenys de Munt va fer un bon partit que no va poder lluitar més perquè no va saber materialitzar les ocasions finalment fallades. A la mitja part anaven 2 a 0 i un pavelló a rebentar per celebrar la victòria de lliga dels locals, l'Arenys no va posar les coses fàcils i va donar emoció i lluita fins al final. Felicitar al Dosrius pel campionat.


Infantil masculí: "Acaben amb un somriure la temporada"
FS Palafolls (3) - (8) Arenys de Munt 
Tot i començar amb mal peu el partit, els nostres van anar remuntant i agafant avantatge en el marcador en un partit que a priori havien de guanyar, ja que enfront tenien el cuer. Acaben doncs, una temporada llarga i difícil degut principalment a la falta d'efectius, que almenys hem pogut tancar amb una victòria que tots es mereixien.
 Aleví masculí: "Quadrangular en la festa del Manent Santa Coloma, per finalitzar temporada"

Semifinal: Malgrat la pista de ciment esquerdat, que les linies de banda que es limitaven amb herba, vam fer un partit bo defensivament i vam materialitzar les ocasions sense un joc gaire vistós (per part de cap equip), victòria contra l'amfitrió 1- 4.

Final: Partit més igualat, equip rival molt individualista i bo tècnicament. No vam materialitzar les ocasions, defensivament no gaire posats (després d'esperar 1h i mitja per tornar a jugar), resultat final: derrota 4-3.







Escoleta masculina: "CAMPIONS del torneig de l'amistat"

Els més menuts van participar també en un quadrangular el passat dissabte a la tarda a les pistes del Atlètic Català de Vilassar de Dalt. Molt contents per la gran festa i el bon tracte que van rebre en el torneig anomenat de l'amistat, en el qual es van proclamar campions guanyant al Teià i a 2 equips del propi Atlètic Català. Tanquen temporada també, esperant la xocolatada d'aquest divendres 15 a les 17.30h, en la qual esperem a tothom del club que es vulgui acostar al pavelló!

5 de juny del 2012

Cròniques masculí 2 i 3 de Juny


Sènior "A" masculí: "Errors defensius i arbitrals ens porten a la derrota, però encara hi ha esperança"
Arenys de Munt (4) - (7) Natació Sabadell
L’Arenys de Munt no va poder amb un dels equips de dalt d'aquesta lliga. El partit no va començar malament, però com ja ve sent habitual ens va costar molt marcar les ocasions d'inici i en un error d'atenció defensiva deixàvem un defensa sol davant el porter i 0 a 1. Amb els nervis arriba el segon gol, però poc abans del descans aixequem el cap i ens posem 1 a 2. A la repressa, el partit no va gaudir de massa intensitat i així arribaven 2 gols seguits, de nou. Llavors, l'Arenys es va posar a jugar de 5 i aconseguia el 2 a 4 en un xut llunyà. L'equip s'anivava i en un mal bloqueig del porter fèiem el 3 a 4, que era anul·lat en una indecisió incomprensible de l'àrbitre que en un primer instant senyalava el mig camp donant el gol. Després, amb el desconcert arribava el 2 a 5 i tot i ser capaços d'escurçar fins el 3 a 5, els riscos del joc de 5 van permetre al Sabadell endur-se còmodament el partit, al final. Després del resultat d'aquesta setmana, seguim tenint esperances de salvació en la nostra visita a Caldes en l'últim partit de lliga. Si guanyem i Premià de Dalt que juga contra el líder no ho fa, continuariem la temporada vinent a 3a, serà una final!

Sènior "B" + Juvenil masculí: “Jornada de l'esport a St.Iscle“
St.Iscle (3) - (5) Arenys de Munt 
Aquest passat diumenge, jugadors del 2n masculí i del juvenil es van unir per poder fer un amistós i participar en la jornada de l'esport a St.Iscle. No entenem com és que des del nostre ajuntament no es promociona aquest esdeveniment que de ben segur triomfaria. És un cap de setmana on des de la diputació de barcelona es promociona l'esport a les diputacions. El partit va ser força entretingut ja que tot i el 1 a 3 de mitja part, els locals van aconseguir empatar a 3 i no va ser fins al final que l'Arenys va sentenciar.
Cadet masculí: "Tornen a guanyar"
Arenys de Munt (4) - (2) Enlleura't
El Cadet es va poder treure l'espina d'haver anar 3 vegades en el partit d'anada a la pista de l'Enlleura't i havent-se suspés per pluja, finalment no aconseguir la victòria. No estan en el seu millor moment, però aquesta setmana acabaran la lliga a camp del líder, el qual hauran de lluitar perquè si guanyen donarien la victòria al St.Joan de Vilassar i acabarien amb un bon somriure la temporada.

Infantil masculí: "Partit molt disputat"
Arenys de Munt (2) - (3) Polinyà 
Per fi podiem comptar amb tots els efectius a l'infantil i podien jugar contra un rival proper a la classificació. A la primera meitat no van saber treure el seu millor joc, ni tampoc la sort els va acompanyar de cara a porteria, per aquest motiu marxaven amb un 0 a 2 al descans. A la repressa, anant a pressionar a dalt van aconseguir remuntar el partit fins al 2 a 2. Al final, tot i de disposar de moltes ocasions i mereixes alguna cosa més, els visitants van sentenciar en una jugada aïllada.

Aleví masculí +Benjamí escolar masculí+ Escoleta masculina

Després de la butifarrada es van fer uns partits mixtes dels més menuts del club, barrejant equips masculins amb femenins. Una jornada entrenyable que fa club on tothom va disfrutar!


3 de juny del 2012

BUTIFARRADA!

Ahir vàrem tenir una bona diada amb la Butifarrada que es va fer. Una seixantena de persones varen compartir el dinar i també es van jugar partits entre els més petits de la casa que s'ho van passar molt bé!

Es poden veure més fotos a l'àlbum de l'aleix (CLICA)



Simpatitzants guanyadors del 6è sorteig!!

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el 6è i últim sorteig de la temporada. Agraïm a tots els comerciants col·laboradors ja que hem pogut repartir 46 PREMIS entre els més de 370 simpatitzants d'aquesta temporada.
I també volem agraïr a la Mònica, a la Renata i a la Dulce de l'AMPE per la seva implicació en el projecte 400.

Moltes gràcies a tots i totes!

Els guanyadors del 6è sorteig han estat:

Simpatitzant núm 306 - Aida Peña Alonso
- Premi: Obsequi gentilesa de LA GELATERIA
Simpatitzant núm 093 - Anna Lladó Salvà
- Premi: Obsequi gentilesa de ÒPTICA UBACH
Simpatitzant núm 259 - Olga Roura Pons
- Premi: Obsequi gentilesa de CALÇATS SANCHEZ
Simpatitzant núm 231 - Joan Duran Gonzalez
- Premi: Obsequi gentilesa de GES&GLO
Simpatitzant núm 135 - Joan Arias Ventosa
- Premi: Obsequi gentilesa de VICENÇ
Simpatitzant núm 049 - Raquel Huerta Garcia
- Premi: Obsequi gentilesa de DE TOT UNA MICA
Simpatitzant núm 326 - Lydia Abellan López
- Premi: Obsequi gentilesa de BOLI BLAU
Simpatitzant núm 102 - Marc Vila Farrés
- Premi: Obsequi gentilesa de MADISON
Simpatitzant núm 156 - Francisco Ramos Orellana
- Premi: Obsequi gentilesa de SKAFAM