27 de setembre del 2012

Publicitat al pavelló + web = 200 € (iva inclòs) !!!

Aquesta setmana estem posant en marxa la publicitat de cartells al pavelló. El pack de publicitat inclou cartell ( lona de 1 x 1,5 m) al pavelló i publicitat al nostre web-blog amb més de 2.000 visites mensuals. El cost del cartell és a part (50 €), ja que aquest quedarà en propietat de l'empresa.

Publicitat PAVELLÓ + WEB = 200 € temporada!
(IVA inclòs)

Empreses interessades contacteu amb nosaltres a:
Telèfons: 637.340.956 - 609.672.281 - 646.609.143
Mail: futbolsala.arenysdemunt@gmail.com
o passeu-vos pel pavelló nou qualsevol tarda.

23 de setembre del 2012

Resultats amistosos femenins 22-23 de setembre

Amistós 1r: Femení: "Mal partit de les locals"
Arenys de Munt (1) - (8) Rubí 
El quart amistós del primer equip no va anar gaire bé. El Rubí, un bon equip recent baixat de primera divisió i que es trobarà en lliga amb les arenyenques, van jugar bé les seves cartes. L'Arenys no va donar la bona sensació dels amistosos anteriors. Molts els errors que eren ben aprofitades per un rival amb experiència com el Rubí. 

Amistós 2n Femení: "A punt d'empatar amb un rival d'una categoria superior"
Arenys de Munt (3) - (5) Marfil Santa Coloma

Amistós Cad-Juv: "Les visitants marquen la diferència amb el toc de pilota d'algunes jugadores"
Arenys de Munt (1) - (4) Rubí 

Amistós Base A: "Bon partit de les de casa"
Arenys de Munt (3) - (1) Rubí

Amistós Base B: "Les arenyenques es mostren clarament superiors"
Arenys de Munt (7) - (1) Rubí 

20 de setembre del 2012

REUNIÓ INFORMATIVA CONSTITUCIÓ NOU CLUB

Aquest diumenge de 23 tindrà lloc una reunió informativa d'inici de temporada oberta a tothom. Principalment la reunió tractarà de la constitució del nou club de Futbol Sala. També s'informarà de la situació actual en l'àmbit esportiu i econòmic.

Dia: Diumenge dia 23 de setembre.
Hora: 12.00 h.
Lloc: Pavelló nou.

19 de setembre del 2012

Arenys 3 - 8 Aurora St Petersburg

Molt bon espectacle futbolístic ahir al pavelló. L'Aurora va fer una exhibició de potència. Les campiones de Rússia (atenció amb un pressupost de 600.000 €) no paraven de generar ocasions i xuts des de qualsevol lloc del rectangle. L'equip arenyenc va haver de fer un immens treball defensiu, però quan es despistava un moment l'Aurora era letal. Algun dels gols varen arribar també d'errades pròpia de les de casa. Les  russes van ser superiors però l'Arenys, en alguns moments també va demostrar que podia jugar de tu a tu i també va aconseguir marcar. Al final 3 a 8 i una bona experiència viscuda al municipal.

18 de setembre del 2012

Avui 1r Femení Vs Aurora St. Petersburg!!!

A les 20.30 avui al pavelló arenyenc s'enfrontarà el primer equip femení contra les campiones de Rússia. L'Aurora,  que està fent un stage a Catalunya, jugarà aquest vespre a Arenys de Munt. L'equip rus havia de jugar contra el Gironella (1a Divisió) però no ha pogut ser per les baixes que carrega l'equip català, i ha triat l'Arenys de Munt per enfrontar-se i no perdre el fil de la pretemporada. En l'amistós del cap de setmana anterior precisament contra el Gironella, el primer femení va perdre 0 a 7. A veure avui si s'en surt millor. 

ARENYS DE MUNT  Vs  AURORA DE ST. PETERSBURG
Aquest vespre a les 20.30 
Pavelló nou


6 de setembre del 2012

ARENYS DE MUNT Vs GIRONELLA!!!

Aquest dissabte un dels grans clubs de Catalunya, el Gironella, visitarà el pavelló per enfrontar-se al primer equip femení. El Gironella està jugant a la màxima competició espanyola i l'Arenys està just una per sota, a 2a Divisió. A veure com respondran les arenyenques, que han sigut capaces de pujar de categoria dos anys seguits, davant d'aquest rival de tant alt nivell! Animem a tothom a venir!!!

AQUEST DISSABTE - 17.30 H - PAVELLÓ NOU