25 de novembre del 2012

Resultats masculins 24-25 de Novembre

 
 

El pre-benjamí va perdre en el seu 3r partit de lliga contra el St.Celoni que va demostrar tenir un gran equip. El benjamí ha seguit en la tònica lluitadora que ens està mostrant aquest any i han perdut per la mínima tot i fer un molt bon partit. L'infantil va perdre a casa contra l'Atlètic Català de Vilassar de Dalt, un dels equips de la part alta de la classificació.
Infantil: FSADM 1-5 Atlètic Català
El Cadet va complir els pronòstics i merescudament va poder aconseguir la seva segona victòria i aquesta setmana de forma àmplia contra el Palamós, el cuer.
Cadet: FSADM 9-0 Palamós
El Juvenil, va empatar en el seu desplaçament al barri del Bon Pastor de Barcelona contra el Futsal SAS, un partit que tenia guanyat a pocs minuts del final, però que els hi van remuntar fins el 7-7.
 
El sènior de 1a divisió va empatar a 4 a camp del Masnou, en un partit amb alternances al marcador que podia haver acabat a favor de qualsevol dels dos equips, però que un àrbitre molt rigorós va acabar sent el protagonista final.
 
El sènior de Territorial, va jugar dissabte al vespre a Arenys de Mar el primer partit de la història entre els dos primers equips de futbol sala de les poblacions veïnes, en el que va ser un derbi amb totes les de la llei, on dos equips amb molt de respecte s'enfrontaven davant d'un pavelló ple de gom a gom i dividit amb públic d'ambdues poblacions. La primera meitat acabava amb un empat a 1 al marcador i a la segona tot i avançar-se els de Mar, els nostres no van trigar massa a empatar-lo. A falta de pocs minuts una jugada afortunada, feia que l'Arenys s'introduís el tercer en propia porta i amb poc temps per remuntar l'Arenys de Mar va apostar pel joc de 5 que aprofitava en Panxo per robar la pilota i marcar el definitiu 2 a 4. L'Arenys de Munt es posa 3r en la classificació.
1r equip TERRITORIAL: Foto borrosa de la victòria a camp de l'Arenys de Mar

 



Resultats femenins 24-25 de novembre

1r Femení: "Punxa a casa"
Arenys de Munt (2) - (5) San Viator
L'Arenys que al segon 11 de partit va marcar el primer gol i semblava que aniria embalat, li va costar trobar el fons de la xarxa tot i disposar d'opcions. Les del San Viator, amb algunes noies molt potents físicament, van apostar per esperar a mitja pista a la segona part i sortir a la contra. I els hi va anar bé. Es va trencar la igualtat i es van posar per davant. A l'Arenys li va faltar duresa defensiva i van perdre el segon partit a casa. 

2n Femení: "Perd contra la Unión"
La Unión (5) - (2) Arenys de Munt
L'Arenys no pot en el desplaçament contra la Unión i perd per 5 a 2.

Cadet-Juvenil "Punxa per un gol a casa"
Arenys de Munt (1) - (2) Palau
A les arenyenques els hi va faltar empenta en la major part del partit. Quan van despertar ja quedaven pocs minuts i no van poder remuntar. 


Base DH: "Primera victòria!"
Futsal Mataró (0) - (6) Arenys de Munt
Les arenyenques aconsegueixen la seva primera victòria en el partit d'avui disputat a Mataró.

Base 1a: "Segueix sumant"
Arenys de Munt (3) - (0) Parets
Les d'Arenys tornen a guanyar i es van consolidant al capdavant de la taula.



Escolar: "Perden però marquen el seu primer gol!"
Arenys de Munt (1) - (2) Vilalba
Festa al Municipal Estadium Arenyenc després d'aconseguir el primer gol en competició. 

21 de novembre del 2012

19 de novembre del 2012

Resultats femenins 17-18 de novembre

1r femení: "Partit d'alt nivell a Castelldefels"
Castelldefels (5) - (5) Arenys de Munt
Les d'Arenys van sorprendre a Castelldefels arrencant un empat contra les terceres classificades. El Castelldefels amb un gran equip i amb molta idea futbolsalera portava el ritme però l'Arenys plantava cara en tot moment.  El partit va ser molt viu i tot i començar perdent, les arenyenques van remuntar i van aconseguir posar-se per davant. Al tram final el Castelldefels va aconseguir empatar dues vegades jugant de cinc. L'Arenys però va disposar fins a l'últim segon amb una gran ocasió per emportar-se la victòria però no va entrar. Al final, repartiment merescut de punts i una bona tarda de futbol sala.

2n Femení 2a: "Empata a casa"
Arenys de Munt (2) - (2) Ràpid Santa Coloma 
L'Arenys torna a empatar un partit i suma un altre punt. La primera victòria es fa esperar però segur que aviat arribarà.

Cadet-Juvenli DH: "Primera victòria"
Molins (0) - (1) Arenys de Munt
L'Arenys aconsegueix la primera victòria de la lliga en aquest desplaçament i escala posicions.

Base DH: "Empata i suma un altre punt"
Arenys de Munt (3) - (3) CN Caldes
Igual que el segon equip suma un altre punt i està en espera de la primera victòria que arribarà ben aviat.

Base 1a: "Empat sense gols"
Palau i Plegamans (0) - (0) Arenys de Munt
Les arenyenques empaten després d'una ratxa de tres victòries. Continuen però a dalt de tot de la classificació precisament empatades de punts amb el Palau. 

18 de novembre del 2012

Resultats masculins 17-18 Novembre

Sort dispar en aquest cap de setmana pels masculins del futbol sala Arenys de Munt. El Pre-benjamí va guanyar el seu 2n partit de lliga en el derbi contra l'Arenys de Mar (Sinera). El Benjamí va guanyar el seu primer partit de lliga en la 5ena jornada del campionat en un partit trepidant on el porter contrari els hi va posar molt difícil. L'Infantil va guanyar còmodament en el seu desplaçament a Blanes i ja suma 6 punts. El Cadet va tornar a perdre per la mínima i es confirma que li està costant fer gols en aquest inici de lliga, encara que la defensa segueix sent el seu punt fort, els resultats confiem que arribaran. El Juvenil torna a guanyar per 5ena jornada consecutiva i es posa líder a falta encara d'una eternitat, però certifica el seu bon inici d'aquesta temporada. El Senior B torna a perdre un partit que tenia encarrilat tal i com li va passar la setmana anterior. Finalment el Senior A va guanyar en un molt bon partit contra l'Iris Sol de Badalona, un dels equips de dalt que no va aconseguir fer cap gol contra els nostres que es van mostrar molt segurs. La setmana vinent el Senior A de Territorial juga el derbi esperat contra el Futsal Arenys de Mar a les 20:30h a camp dels nostres veïns de mar.
 
 
Primera victòria del Banjamí contra Racing Pineda
 

11 de novembre del 2012

Resultats femenins 10-11 de novembre

Plata: "Millora i guanya el dissabte, però no ho ratifica el diumenge i perd"
Arenys de Munt (4) - (1) Sala Zaragoza
Les arenyenques troben per fi una mica porteria i aconsegueixen fer-ne 4 a un defensiu Sala Zaragoza. Després de la victòria passada i la d'aquesta setmana es posiciona a mitja taula. A veure si segueix la bona dinàmica que sembla que ha agafat. 
Arenys de Munt (2) - (3) Selecció Catalana Sub-17
Per altra banda ha jugat aquest diumenge un amistós contra la selecció femenina sub-17 aquest diumenge i no li ha anat tant bé. Les arenyenques han perdut 2 a 3. El partit ha estat en general una mica espès tot i que puntualment s'han vist algunes bones jugades. Se suposa que l'esforç de dissabte i el cap de setmana de festa major a la vila arenyenca els hi ha passat una mica de factura a part de les bones intervencions de la Mariona  defensant la porteria de la selecció. Una bona notícia ha estat el debut de la Carla Marquès que ha jugat bé i  ha lluitat els minuts que ha disposat. També a la porteria ha debutat la Sara, portera provinent del Pony's i que està provant amb el primer equip des de fa pocs dies.

2a Div: "Gairebé tenia 3 punts al sac però el Sant Andreu aconsegueix empatar a pocs segons del final"
Les Corts (1) - (1) Arenys de Munt
El segon equip va tenir mala sort en encaixar un gol als últims segons del partit. Semblava que la primera victòria era apunt d'arribar però es va escapar de les mans quan ja semblava al sac. 

DH Cadet-Juvenil: "Perd a casa contra el Martorelles"
Arenys de Munt (1) - (3) Martorelles
Les arenyenques no aconsegueixen sumar davant del Martorelles i segueixen amb un punt en tres partits disputats.

DH Base: "Perd per un gol davant Les Corts"
Les Corts (3) - (2) Arenys de Munt
Les Corts aconsegueixen imposar-se i endur-se els punts en un partit que estava molt igualat. 

1a Div Base: "Imparables"
Arenys de Munt (4) - (0) Penya Blaugrana Montmeló
Les arenyenques ja sumen 3 victòries de 3 partits i es mantenen al capdavant de la classificació. Esperem que segueixi aquest bon ritme de les joves promeses arenyenques!

4 de novembre del 2012

Victòria in extremis!!!

1r Femení: "L'Arenys marca a 12 segons pel final i guanya!"
Les Corts (0) - Arenys de Munt (1)
Aquesta vegada el cara o creu va sortir cara per l'Arenys. El partit va ser molt viu i disputat i els dos equips varen disposar de bones ocasions però les bones intervencions de les porteres d'ambdós equips anaven aguantant l'empat a zero fins a les acaballes. Els minuts finals van ser molt intensos i de nervis pels dos equips. No valia badar i s'havia d'aguantar fins al final. Almenys per puntuar i premiar l'esforç realitzat. I quan semblava que hi hauria repartiment de punts, una bona combinació era transformada amb gol per la Berta a falta de només 12 segons pel final. Sense temps per més l'Arenys aconseguia així endur-se tres punts de la complicada pista de Les Corts. 

1 de novembre del 2012

Presentació oficial temporada 2012-2013

El passat dissabte dia 27 d'Octubre va tenir lloc la presentació oficial de tots els equips del Cub Futbol Sala Arenys de Munt per aquesta temporada 2012-2013 al nou pavelló municipal. Seguidament, adjuntem algunes de les fotos més significatives de l'acte. 
Contents i orgullosos per poder reunir un any més 150 esportistes (no hi van poder ser tots, però gairabé) i molta més gent implicada entre entrenadors, delegats, fisio i junta directiva que sumen un total d'entre 170-175 persones, majoritàriament del poble. Properament publicarem la resta de fotos al nostre facebook i acabarem de fer les fotos personalitzades de tots els equips en els propers partits que disputin.

Públic assistent

Públic assistent (altra perspectiva)

Discurs del president (junt amb secretari del club, regidor d'esports i l'alcalde)

Foto de tots els equips en vertical i la junta al fons

Foto conjunta de club