20 de gener de 2013

Resultats femenins 19 de gener

1r Equip: "Correctiu després de vacances"
Arenys de Munt (1) - (8) Intersala Promises
L'Arenys, que feia un mes que no jugava, ha rebut una important pallissa a casa. La parada de vacances i les baixes, ja que disposava de dos canvis, han passat factura a les arenyenques que sembla que han perdut la bona forma i joc de finals d'any. Ha mostrat molt de nerviosisme a la segona meitat i facilitant a l'Intersala finalitzar amb facilitat moltes contres. Finalitzada la primera volta l'Arenys es situa a mitja taula baixa. La setmana vinent ja comença la segona, i esperem que retrobi el bon joc. 2n Equip: "Quarta victòria consecutiva"
Arenys de Munt (3) - (0) Alenha
Les arenyenques del segon equip estan en ratxa i han fet segurament el millor partit de la temporada. Han jugat molt bé i amb molta energia des del primer minut i han merescut la victòria contra un equip del capdavant de la classificacióCadet-Juvenil: "La Penya Esplugues s'imposa al municipal arenyenc"
Arenys de Munt (0) - (3) Penya Esplugues
Les arenyenques no han pogut, tot i posar molta força, contra un dels principals aspirants a guanyar la lliga.


Base A: "Victoria contra el Caste"
Arenys de Munt (5) - (2) Castelldefels
Molt bon partit de les arenyenques que de seguida s'ha posat per davant al marcador i fins al final ha lluitat per aconseguir cinc gols contra un dels forts.


Base B: "Es retroba amb les golejades"
Caldes (0) - (8) Arenys de Munt
Les arenyenques que passaven últimament per certes dificultats, s'ha retrobat amb les golejades inicials del campionat i n'ha fet fins a vuit aquest matí a Caldes.

Escolar: "Perd amb contundència"
Sant Celoni (13) - (0) Arenys de Munt
El Sant Celoni s'ha imposat clarament a casa seva i no ha deixat a l'Arenys marcar ni el gol de l'honor.