14 de febrer del 2013

El Juvenil guanya el derbi 4 a 3!

COPA CATALUNYA: CFS ARENYS DE MUNT 4 - 3 CANET FS

Partit molt igualat! El partit d'ahir va començar amb intensitat per part dels dos equips. El Canet defensava bastant endarrera, això feia que l'Arenys tingués algo més la pilota. En el minut 10, en una jugada desafortunada per part dels locals, va arribar el 0-1 amb un xut desde fora l'àrea. Cinc minuts més tard arribava l'empat, en una jugada embolicada. Així s'arribava al descans.
Només començar la segona part els locals en una sortida de pressió, agafaven per sorpresa al Canet i feien el 2-1. A partit d'aquí el Canet es va fer amb la pilota i va aconseguir el 2-2. L'Arenys no va baixar el cap i va fer el 3-2 a falta de 5 minuts. El Canet es va posar a jugar de 5 i quan quedaven 3 minuts va aconseguir empatar el partit. Quan tothom veia que s'arriibaria als penals, en una gran jugada va arribar el 4-3!