17 de juny del 2013

Tornem a 3a Divisió NACIONAL!

 
Tanquem l'any del 1r equip masculí de Territorial amb l'objectiu complert de tornar a la màxima categoria de Catalunya, la 3a Divisió Nacional (antiga Nacional B), que s'havia perdut en la darrera jornada de la temporda passada. El camí per arribar-hi no ha estat gens fàcil, han estat 30 jornades molt complicades a on s'han superat diversos obstacles, amb més o menys sort. Finalment, vam certificar l'ascens la passada setmana, a la pista del St.Joan de Vilassar de Mar. Aquesta setmana ho celebravem amb una victòria contundent contra un dels rivals directes per l'ascens, l'Arrels de Barcelona.
 
 

Des d'aqui agrair i felicitar a tots aquells/es que hi han participat tan activament com indirectament donant suport a un equip format majoritàriament per gent de la casa, d'Arenys de Munt, i que han estat treballant de forma desinteressada per fer més gran aquest esport al nostre poble:

Entrenadors: Xavi Tarrés, Victor Córdoba "Buti" i Jaume Fabré.

Jugadors de la foto de dalt:
Joan Duran, Ivan Altarriba "Danti", Lluís Clopés (capità), Josep Mª Calafell, Miquel Antequera, Adrià Altés, Aitor Ruiz, Panxo Alcaraz, Jordi Martí, Francesc Escoto, Pedro Morales.

També han participat durant l'any amb més o menys presència, pujant dels equips inferiors: Marc Vila, Xavi Moreno, Victor Garcia,  Marc Antoni Casas i Josep Brun "Pepe".

Fisio:
Josep Ramón "Fisio"

Coordinador Masculí:
Marc Catarineu


Des d'aqui donar gràcies també, als membres de la junta del club, al també coordinador femení Raul Ferrera, a l'Albert Tarrés, a l'afició, a tot el club en general i a tothom qui ens ha donat suport durant tota la temporada. També als nostres patrocinador i col·laboradors i en especial, al del 1r equip: Jalpí Aventura
 
Gràcies a tots/es i esperem amb il·lusió el repte de la temporada vinent!