14 de febrer del 2013

Partits del cap de setmana 16-17 Febrer

El Juvenil guanya el derbi 4 a 3!

COPA CATALUNYA: CFS ARENYS DE MUNT 4 - 3 CANET FS

Partit molt igualat! El partit d'ahir va començar amb intensitat per part dels dos equips. El Canet defensava bastant endarrera, això feia que l'Arenys tingués algo més la pilota. En el minut 10, en una jugada desafortunada per part dels locals, va arribar el 0-1 amb un xut desde fora l'àrea. Cinc minuts més tard arribava l'empat, en una jugada embolicada. Així s'arribava al descans.
Només començar la segona part els locals en una sortida de pressió, agafaven per sorpresa al Canet i feien el 2-1. A partit d'aquí el Canet es va fer amb la pilota i va aconseguir el 2-2. L'Arenys no va baixar el cap i va fer el 3-2 a falta de 5 minuts. El Canet es va posar a jugar de 5 i quan quedaven 3 minuts va aconseguir empatar el partit. Quan tothom veia que s'arriibaria als penals, en una gran jugada va arribar el 4-3!

Gran partit per part dels dos equips!

Agraïr el suport de la gent que va venir al pavelló, que ens va ajudar a tirar-ho endavant!

L'Arenys de Munt ja està a 1/16 de Final!!

13 de febrer del 2013

Derbi Maresmenc de COPA juvenil CFS Arenys de Munt vs Canet FS

1/32 de final de la Copa Catalunya!!!

Arriba el primer derbi de la Copa Catalunya, s'espera un partit molt difícil ja que ve un equip de divisió d'honor! Però amb el suport de tots vosaltres ho aconseguirem!

El partit tindrà lloc avui dimecres 13 a les 21.00h al pavelló nou situat al costat de la benzinera!

US HI ESPEREM!

9 de febrer del 2013

Jornada de Carnestoltes

Aquest cap de setmana no hi ha partits en motiu de la celebració del Carnestoltes. A passar-ho bé!

Qui és el de la fotografia?

4 de febrer del 2013

Masculins 2 de Febrer:

Juvenil Copa: "Passen a la 3a Ronda de la copa i s'enfrontaran al Canet a casa"
Girona F.C. (1) - (5) F.S. Arenys de Munt

Infantil: "Els hi costa molt entrar a la defensa local"
Atlètic Premià (2) - (0) Arenys de Munt

Pre-Benjamí Escolar: "Els hi empaten el partit al darrer instant"
Sinera (3) - (3) Arenys de Munt

3 de febrer del 2013

Femenins 2 de febrer:

Cap de setmana de pocs partits:

1r Femení: "El Caldes aconsegueix empatar després que l'Arenys capgirés el marcador"
CN Caldes (2) - (2) Arenys de Munt

Escolar: "Partit desigualat que acaba amb molts gols pel Maragall"
Arenys de Munt (3) - (11) Maragall B

2 de febrer del 2013

Fotos del Barça 6 - 3 Santiago Futsal

Organitzat a través del club, ahir divendres 1 de Febrer en motiu del Barça Alusport- Santiago Futsal que es jugava a les 21h., un autocar gairabé ple a rebossar va assistir al Palau Blaugrana per animar al Barça! Us deixem algunes fotos del partit, en el qual ens ho vam passar d'allò més bé, sobretot pels més petits.

Molt bon ambient al nostre costat amb els Dracs!