17 de juny del 2013

Tornem a 3a Divisió NACIONAL!

 
Tanquem l'any del 1r equip masculí de Territorial amb l'objectiu complert de tornar a la màxima categoria de Catalunya, la 3a Divisió Nacional (antiga Nacional B), que s'havia perdut en la darrera jornada de la temporda passada. El camí per arribar-hi no ha estat gens fàcil, han estat 30 jornades molt complicades a on s'han superat diversos obstacles, amb més o menys sort. Finalment, vam certificar l'ascens la passada setmana, a la pista del St.Joan de Vilassar de Mar. Aquesta setmana ho celebravem amb una victòria contundent contra un dels rivals directes per l'ascens, l'Arrels de Barcelona.
 
 

Des d'aqui agrair i felicitar a tots aquells/es que hi han participat tan activament com indirectament donant suport a un equip format majoritàriament per gent de la casa, d'Arenys de Munt, i que han estat treballant de forma desinteressada per fer més gran aquest esport al nostre poble:

Entrenadors: Xavi Tarrés, Victor Córdoba "Buti" i Jaume Fabré.

Jugadors de la foto de dalt:
Joan Duran, Ivan Altarriba "Danti", Lluís Clopés (capità), Josep Mª Calafell, Miquel Antequera, Adrià Altés, Aitor Ruiz, Panxo Alcaraz, Jordi Martí, Francesc Escoto, Pedro Morales.

També han participat durant l'any amb més o menys presència, pujant dels equips inferiors: Marc Vila, Xavi Moreno, Victor Garcia,  Marc Antoni Casas i Josep Brun "Pepe".

Fisio:
Josep Ramón "Fisio"

Coordinador Masculí:
Marc Catarineu


Des d'aqui donar gràcies també, als membres de la junta del club, al també coordinador femení Raul Ferrera, a l'Albert Tarrés, a l'afició, a tot el club en general i a tothom qui ens ha donat suport durant tota la temporada. També als nostres patrocinador i col·laboradors i en especial, al del 1r equip: Jalpí Aventura
 
Gràcies a tots/es i esperem amb il·lusió el repte de la temporada vinent!

Resultats última jornada



Aquest darrer cap de setmana s'han tancat totes les lligues que faltaven finalitzar. Els resultats han estat els següents:


1r Equip TERRITORIAL:

"Victòria contundent contra el 5è, per certificar una gran temporada"

Arenys de Munt (6) - (0) Arrels


Juvenil 1ª DIVISIÓ: "Es mereixien la victòria"

Arenys de Munt (2) - (2) Arrels


ESCOLETA: "Derrota en el primer desplaçament dels més menuts"

Canet de Mar (3) - (0) Arenys de Munt




10 de juny del 2013

El 1r Equip masculí guanya i puja de categoria!

El passat dissabte a la tarda a Vilassar de Mar, l'Arenys de Munt va fer patir a la trentena d'arenyencs que van assistir al matx. L'afició no va parar d'animar a l'equip i finalment va despertar la eufòria amb el xiulet final (veure vídeo), ja que el resultat era molt just, perquè només es guanyava per la mínima al marcador (0 a 1). Una victòria que els permet quedar segons matemàticament a la classificació a falta d'un partit i així assolir l'ascens a tercera divisió nacional! Aquest proper dissabte a les 18.15h. al nostre pavelló, darrera jornada a casa per celebrar-ho. Moltes felicitats!!!


Hem penjat fotografies a un nou àlbum del nostre facebook: Link al àlbum

8 de juny del 2013

189 persones a la botifarrada i bingo d'ahir!!!

La botifarrada començava a les 9 del vespre i durava fins a les dues de la nit quan es va acabar de recollir i començaven a caure uns gotes. Al matí de divendres però, la organització ja començava a preparar tota la teca pels 189 assistents. Es varen fer també tres bingos després de sopar amb un munt de regals de premi que varen oferir molts comerciants del poble. Gràcies a tots i esperem repetir l'any vinent!

     

5 de juny del 2013

Aquest divendres botifarrada!

Aquest divendres!!! Botifarrada i Bingo amb un Speaker que ha anunciat que cantarà el números en LAPAO!!! Passa-t'ho bé i aprèn idiomes amb el futbol sala!

El senior masculí a un pas de pujar!!!

El sènior A de Territorial, té la opció de pujar de categoría aquest cap de setmana, si guanya el partit d'aquest dissabte a les 18h. de la tarda a la pista del Sant Joan de Vilassar i tornar a la Tercera Nacional. Després de l’empat del Futsal Mataró de la passada setmana, amb una victòria a falta de dues jornades seria suficient per assegurar la segona plaça que asseguraria l’ascens.

La resta dels partits de la jornada, els podeu consultar en el quadre següent:
Clickar per ampliar


2 de juny del 2013

Resultats masculins del cap de setmana

1r Equip TERRITORIAL:"Victòria treballada, amb bona 2a part i ara a una victòria de l'ascens"
Arenys de Munt (6) - (2) Palafrugell FS

2n Equip 1ª DIVISIÓ: "Guanyen patint, gràcies a la bona 1a meitat" 
Arenys de Munt (5) - (4) Port de Barcelona C.E.

Juvenil 1ª DIVISIÓ: "A una victòria de certificar la 3a plaça, queden 2 partits"
Arenys de Munt (3) - (2) CET 10, F.S. "B"

Cadet: "Els hi empaten al final"Arenys de Munt (3) - (3) Palafolls

Infantil: "Sense masses opcions"
Arenys de Munt (1) - (6) Futsal Mataró "B"

Benjamí AMISTÓS: "Amistós amb un bon resultat"
Vidreres (1) - (3) Arenys de Munt

Pre-Benjamí Escolar: "Donen la cara contra al líder tot i que al final es desinflen"
Sta. Maria del Pino - Alella- (6) - (1) Arenys de Munt

Arriba el XXXIIIè Torneig d'estiu


El torneig d'estiu ja està a punt i ja pots consultar la informació al blog del torneig: