30 de març del 2014

Una altre victòria a casa!

Dissabte dia 29 a les 18:15 va tenir lloc el partit entre el segon equip masculí de la casa i el Premià de Dalt. D’entrada van jugar en Pepe a la porteria, l’Albert, l’Eric, en Màrius i l’Aitor. Al minut 3 es va avançar el premià amb un gol d’en Cristian, l’exjugador del Masnou i el membre més perillós de l’equip visitant. Ràpidament, un minut després va ser l’Arenys de Munt qui per mitjà de l’Aitor assolia l’empat al marcador.
A partir d’aquest moment el partit va tenir moltes anades i tornades i grans intervencions del porter local Pepe.
Els dos equips es van carregar de faltes i fruit d’això a falta de 4 minuts per a la mitja part, el Premià va disposar d’un doble penalti que molt atent va parar en Pepe.
Els dos equips van arribar a la mitja part amb l’empat a 1.
Des de l’inici de la segona l’Arenys de Munt va ser valent i va jugar de 5 pressionant molt a dalt quan el Premià tenia la pilota. Al minut i mig de la represa, en Karim va avançar a l’Arenys de Munt. Poc després l’Eric va fallar un penalti que hagués facilitat molt les coses a l’equip de casa.
El penalti fallat no va afectar als jugadors i, després d’una gran jugada de 5 i per mitjà de l’Aitor a passada del porter Marc Antoni, van fer el 3 a 1.
A falta de 12 minuts pel final de l’encontre, l’Albert Cabello va fer una gran jugada i en Ferran va fer pujar el 4 a 1 al marcador.
El que semblava que havia de ser un final de partit còmode pel nostre equip es va complicar amb la rigorositat arbitral i un doble penalti marcat pel Premià a falta de 10 minuts i 34 segons.
Amb nervis sobre la pista i intervencions dels dos porters, a falta de 4 minuts i 13 segons, un xut del Premià va ser desviat per l’Eric convertint així el que seria el 4 a 3 definitiu.

Felicitar a l’equip pel gran paper d’aquesta segona volta i animar-lo a seguir igual fins a final de temporada. Felicitar també al jugador Joi Rabasseda pel seu primer partit de la temporada amb l’equip degut a una llarga lesió.

Moltes gràcies a l’afició que es va acostar a veure el partit.