4 de maig del 2014

El Prebenjamí B jugua a les remontades!!

Els del Prebenjamí  B s’apunta a
 les finals d’infart i a les remuntades!!

Una cosa és guanyar o perdre, i una de diferent és jugar a les remuntades. El Pre-benjamí B s’ha abonat als partits a decidir en els últims instants, i amb els del Malgrat ho varen tornar a demostrar.
Un inici dolent va permetre tancar el primer quart amb un 0-4 inesperat, però a la mitja part es va remuntar i el nostre porter no va tenir ni que treure de porteria: 4-4. Nou partit amb dos quarts de 10 minuts que varen ser un continuo d’atac on es va arribar a un final de 5-5. En l’últim sospir, els de Malgrat varen tenir més sort i varen fer un gol al final i es varen emportar la victòria. Ganes, ganes i ganes varen ser la tònica dels nostres.
Dissabte 26 juguen l’últim partit a casa contra l’Escola Santa Maria del Pi d’Alella. Res a perdre, tot a guanyar.