24 de novembre del 2014

Els Alevins, tornen a guanyar amb normalitat!!

Hem anat a Riudellots de La Selva un bon matí de diumenge i amb una normalitat exemplar s'ha jugat un partit entre alevins. Hem guanyat 3 a 6. Amb aquesta victòria hem decantat el número de victòries per damunt de les derrotes. Portem 7 partits de lliga fins aquesta jornada i n'hem guanyat 4. Això fa bona pinta. I la fa perquè independentment dels resultats, l'essència d'equip, de grup i de continuïtat cada cop està més definida.

El partit ha començat amb un "taqui-gol" constant sobre la porteria dels rivals. La pilota no sortia de la banda del Riudellots, les ocasions clares han estat nombroses, i al final, com no podia ser d'una altra forma, ha arribat el primer gol que obria la llauna. Amb el 0 a 1 no hem canviat: la mateixa insistència, constant, estable, sense estridències, efectiva. Però el rival tenia una arma: els contracops. I després  d'una primera arribada, ha aprofitat l'ocasió per empatar. Ningú s'ha posat nerviós. Nosaltres hem continuat a la nostra. I tot i que els gironins ham pujat la intensitat, hem aguantat l'embranzida i al minut 20 hem fet el 2on i just abans d'acabar la primera meitat, l'1 a 3.

A la segona part, els hem mantingut a ratlla. No ha estat un taqui gol, però si disposéssim d'estadístiques de per on ha rodat la pilota, hauria estat clarament pel camp del rival. Al poc hem fet el quart, i ells han aprofitat una falta per retallar distàncies al marcador, però no hem baixat el ritme i ha arribat el cinquè d'una bona jugada personal (vegeu vídeo). Riudellots encara ha sabut treure partit d'algun contracop i ens ha fet el tercer, 3 a 5. Però sense problemes, quasi educadament, hem deixat el resultat final amb un sisè gol en 3 a 6... pim-pam.

Al final, els jugadors gironins, molt esportius i somrients, i els nostres, amb total normalitat, s'han saludat. Segons com, hom podria pensar que en un partit com aquest, si els guanyadors demanessin disculpes per haver guanyat i els perdedors donessin les gràcies per haver jugat contra un rival superior, no hauria semblat estrany.
Riudellots de La Selva, diumenge al matí: hem anat, hem guanyat i hem tornat