2 de novembre del 2014


No es pot perdonar tant...




No sabem encara què ha fet que avui els nostres alevins hagin perdut en el desplaçament a Vilassar de Mar. I ho diem perquè els nostres han començat realment bé, dominant sense embuts i controlant la defensa, l'atac i la porteria, la qual, per cert, hem hagut de cobrir precipitadament amb un dels jugadors de camp per lesió d'última hora del porter habitual. 
Fruit del bon joc ens hem avançat amb un bonic gol, i hem perdonat més d'un de claríssim. A poc d'acabar la 1a part però, el contrari ha aconseguit empatar amb un xut de lluny, esporàdic i molt afortunat.
Ja a la segona hem tingut la mala sort d'encaixar un gol de bon inici que també ha estat més fruit de la sort que no pas del mèrit, així com un tercer que ens ha fet revifar en intensitat, oferint un excel-lent nivell competitiu i obligant al porter local a fer aturades d'alt nivell. Un penal en contra i unes decisions arbitrals discutibles no ens han permès optar ni que fos a un empat. Tot i així, hem anotat el 4 a 2 final d'una bona jugada individual.
Amb una mica més de definició hauríem guanyat aquest partit, però mantenint aquest nivell competitiu tindrem moltes més oportunitats durant la lliga d'endur-nos els 3 punts. 

Gràcies nois!


 LLIGA TERCERA DIVISIÓ ALEVÍ FUTBOL SALA, GRUP 1

 F6 FUTSAL VILASSAR DE MAR "A"        4 - 2      CLUB FUTBOL SALA ARENYS MUNT