11 de novembre del 2014

Primera golejada a domicili!!!


Diumenge al matí.
Vidreres. 
Dos equips:
Atlètic Vidreres i els nostres alevins. 

Pel resultat final, es podria dir que ha estat fàcil, però tots els partits s'han de jugar, i si no portéssim la dinàmica de dedicació, respecte i ganes de millora per part de tots, partits com aquests es poden complicar. Però no ha estat així: amb un parcial a la primera part de 0-8, em superat un Vidreres atapeït de jugadores però mancat de la força necessària per poder-nos plantar cara. Poc a poc han anat caient els gols. Quasi bé tots els nostres jugadors han fet algun, i ho em fet respectant al rival en tot moment. Ells no han jugat brut i han encaixat amb esportivitat la golejada, al igual que els pares i familiars.

A la segona part, 
el parcial d'1 a 3 és el resultat d'haver abaixat el ritme; cosa natural per altra banda. 
El gol contrari ha estat celebrat amb l'entusiasme corresponent: quan te'n fan un cabàs, el que tu fas, val tant o més que el valor que tenen pel contrari tots els que t'han fet. Aquest gol ens ha fet recordar partits de la temporada anterior on els que rebíem un cabàs érem nosaltres.
En resum, 
un partit que em resolt amb facilitat, que ens situa just al mig de la classificació, que ens dona seguretat pel futur i que ens converteix en un equip una mica més complet: un equip que sap competir en partits igualats, que sap encaixar amb esportivitat les derrotes, que sap guanyar i que sap comportar-se amb respecte i seriositat quan fa 11 gols a un rival fluix.
Esperem que segueixi així!


 LLIGA TERCERA DIVISIÓ ALEVÍ FUTBOL SALA, GRUP 1
VIDRERES AT. FS. CE. "A"    1 - 11      CLUB FUTBOL SALA ARENYS DE MUNT