16 de novembre del 2014

Quan ens hem despertat, hem definit!!!

Dissabte a la tarda a casa i a les 16 h.: els nostres alevins s'han enfrontat al Roger Atlètic Català de Vilassar de Dalt.
En aquella hora, els estómacs acostumen a estar plens i això s'ha notat per ambdós equips durant la primera part. Intensitat justeta, poca definició i escassetat d'ocasions clares ha estat la dinàmica dels inicis, tot i que la pilota ha rodat majoritàriament pel camp rival. A punt d'acabar la 1a meitat, en una ocasió clara que no hem definit però que ha generat un penal, ha permès avançar-nos 1 a 0. Aquest gol ha anat molt bé per no generar nerviosisme durant el descans.
A la 2a part, tot ha canviat. El Roger At. ha sortit molt més endollat i nosaltres hem jugat amb foc, ja que ells han disposat d'alguna ocasió clara que o bé per falta de definició, per encert del nostre porter o per mala sort, no han pogut finalitzar. Però la seva intensitat ens ha fet competir millor. I tot s'ha posat a lloc: hem fet el segon (vegeu vídeo) d'una forma resolutiva, i més endavant, hem acabat amb les il-lusions del contrari finalitzant un contraatac amb un potent xut. El 3 a 0 final ha estat just, almenys pels nostres ulls, tot i que la tristor i resignació dels contraris de ben segur que els feia veure-ho diferent.