16 de desembre del 2014

Ajustat, però els Alevins segueixen guanyant!!!

Els alevins ens hem desplaçat avui dissabte a l'hora de dinar (14:30 h.) al pavelló municipal de Palafolls, anomenat "El Palauet", obra de l'arquitecte japonés Arata Isozaki, el mateix que va dissenyar el Palau Sant Jordi de Barcelona.

I per a un lloc singular,
un partit dels que fan afició: disputat, emocionant i favorable per la nostra part.

Hem començat, tot sigui dit, erràtics i poc contundents, cosa que feia que el joc es desenvolupés majoritàriament a camp nostre. Gràcies a la defensa i al porter hem pogut aguantar.

Progressivament hem anat agafant confiança, i precisament quan estàvem arribant més, ens han fet un gol, de contraatac. Al poc, mitja part.

A la 2a part, hem sortit amb més decisió i determinació. Tot i les baixes, les rotacions han funcionat bé i ja es veia que no ens conformàvem amb la derrota. A poc a poc, ens hem immunitzat contra la contundència del contrari i progressivament hem anat generant més perill.
De resultes d'això, l'empat, el 2on i el 3er, tot en 6 minuts. Aquesta ha estat la millor fase del partit; i ho ha estat fins al final, ja que l'EFS Palafolls ha competit fort. De fet, ha posat emoció als minuts finals quan encara ens han fet el 2 a 3.
Però hem aguantat i ho hem aconseguit: victòria treballada i merescuda.
I per celebrar-ho, dinar en un restaurant al costat del pavelló.