21 de desembre del 2014

Regal de festes?





Regal de festes?

Els nostres alevins han rebut la visita del Sant Joan de Vilassar "B", que a priori, vista la classificació, era un rival assequible.

A la primera part hem començat bé, triangulant, fent bones circulacions i arribades, superant en les pilotes dividides; i per això hem fet un primer gol d'una bona jugada trenada i àgil. Però com qui no vol la cosa, el contrari ha fet un parell de canvis i tot ha canviat: s'han tornat més efectius i han aconseguit crear més perill. En pocs minuts ens han empatat. I al poc més, ens han fet un segon, aprofitant un desafortunat rebuig defensiu per part nostre, tot sigui dit. Refets del canvi d'escenari, hem pogut empatar amb un gol que era important per no anar al descans més desencisats.

A la segona part, l'empat s'ha allargat minuts i minuts, i sobretot perquè no hem aprofitat les ocasions que hem tingut, que han estat més i millors que el Sant Joan. Però en un partit, si un guanya, l'altre perd, i sembla que aquest era el paper que ens tocava avui. A ben poc del final, una jugada que vist com havia anat tot el partit, era fins i tot previsible, ha decantat el resultat cap els visitants.

En l'últim partit abans de festes nadalenques, aquest enfrontament hi ha qui pot haver-ho vist com un regal de Nadal per avançat que hem fet al contrari...
La qüestió és que quan reprenem els entrenaments es recordi el global dels partits jugats enguany, altament positiu, i el record negatiu d'aquestes derrotes siguin un incentiu per no parar de millorar.
Aprofitem, per cert, per desitjar bones festes als jugadors, entrenadors, pares, familiars, i tothom qui col-labora amb el club!

Jordi