Partits del cap de setmana del 26 i 27 d'Abril

26 i 27 d'Abril de 2014
Categoria Dia Jorn LOCAL VISITANT Hora Pista
Prebenjamí Masc. “A” - Escolar, Grup C 26/04/14 10 CFS Arenys De Munt Sant Feliu
Poliesportiu Can Zariquei – Arenys de Munt
Prebenjamí Masc. “B” - Escolar, Grup D 26/04/14 10 CFS Arenys De Munt Santa Maria del Pino 09:30 Poliesportiu Can Zariquei – Arenys de Munt
Prebenjamí Fem. - Escolar, 2ª Fase, Grup B 26/04/14 10 Cor de Maria CFS Arenys De Munt 12:00 Esc. Cor de Maria – Mataró
Benjamí Masc. - Grup 2

CFS Arenys De Munt

Base B Fem – 1ª Divisió 26/04/14 22 CFS Arenys De Munt Escola Daina Isard AE 11:30 Poliesportiu Can Zariquei – Arenys de Munt
Alevi masc. - 2ª Divisió, Grup 1 27/04/14 22 Racing Pineda FS “A” CFS Arenys De Munt 09:00 Mpal. Can Xaubet (Pineda M.)
Base A Fem – Divisió d'Honor

Infantil Masc. - 2ª Divisió, Grup 1 26/04/14 22 Racing Pineda FS “A” CFS Arenys De Munt 11:15 Mpal. Can Xaubet (Pineda M.)
Cadet-Juvenil Fem. - Divisió d'Honor 26/04/14 22 CFS Arenys De Munt Martorelles CFS “A” 12:45 Poliesportiu Can Zariquei – Arenys de Munt
Juvenil Masc. - 1ª Divisió Grup 2 27/04/14 22 Sagarra CFS “A” CFS Arenys De Munt 12:45 Pavello Nou
Senior B Fem. - 1ª Divisió, Grup 1 26/04/14 22 Sant Andreu AE “A” CFS Arenys De Munt 16:30 Pav. Mpal. Francisco Calvo
Senior B Masc. - 2ª Divisió, Grup 4 26/04/14 22 CFS Arenys De Munt Escola Futbol Montcada, C “A” 16:45 Poliesportiu Can Zariquei – Arenys de Munt
Senior A Fem. - 2ª Divisió Nacional 26/04/14 25 CFS Arenys De Munt Penya Esplugues AE “A” ?? Poliesportiu Can Zariquei – Arenys de Munt
Senior A Masc. - 3ª Divisió Nacional, Grup 1 27/04/14 25 CFS Arenys De Munt FS Bonaire Limava “A” 18:30 Poliesportiu Can Zariquei – Arenys de Munt

Resultats partits disputats el 12 i 13 de Març.

Resultats partits disputats el 12 i 13 de Març de 2014
Categoria LOCAL Resultat VISITANT
Prebenjamí Masc. “A” - Escolar, Grup C CFS Arenys De Munt
Descansa
Prebenjamí Masc. “B” - Escolar, Grup D CFS Arenys De Munt
Descansa
Prebenjamí Fem. - Escolar, 2ª Fase, Grup B CEM Alella (recuperació jornada) Ajornat CFS Arenys De Munt
Benjamí Masc. - Grup 2 Presentació “A” 12 – 0 CFS Arenys De Munt
Base B Fem – 1ª Divisió Rubi CE FS “B” 5 – 6 CFS Arenys De Munt
Alevi masc. - 2ª Divisió, Grup 1 CFS Arenys De Munt 3 – 4 Lloret Costa Brava CUFS ”A”
Base A Fem – Divisió d'Honor CN Caldes FS ”A” 1 – 3 CFS Arenys De Munt
Infantil Masc. - 2ª Divisió, Grup 1 Racing Pineda FS ”A” 4 - 3 CFS Arenys De Munt
Cadet-Juvenil Fem. - Divisió d'Honor Futsal Mataró CE “A” 4 – 3 CFS Arenys De Munt
Juvenil Masc. - 1ª Divisió Grup 2 CFS Arenys De Munt 4 – 8 Lloret Costa Brava CUFS ”A”
Senior B Fem. - 1ª Divisió, Grup 1 CFS Arenys De Munt
Descansa
Senior B Masc. - 2ª Divisió, Grup 4 CFS Arenys De Munt
Descansa
Senior A Fem. - 2ª Divisió Nacional Intersala Promises 5 – 2 CFS Arenys De Munt
Senior A Masc. - 3ª Divisió Nacional, Grup 1 CN Caldes FS ”A” 3 – 7 CFS Arenys De Munt

Últim partit de lliga!!!

Avui hem jugat l’últim partit de la temporada contra el primer classificat. Bons inicis de primera i segona part que no han pogut evitar la victòria de la Presentació.

Benjamí Masculí (Grup 2)

La Presentació “A” CEFS Sant Joan Vilassar      12   -   0       CFS Arenys De Munt
Gran Remuntada!!

Orgull d'equip!!

Després d’un bon inici de partit on la pilota no volia entrar, el quart classificat de la lliga (un bon equip) se’ns va posar per davant fins al 5 a 1. A partir d’aquí les nenes d’Arenys de Munt van demostrar que són un equip en majúscules i van remuntar amb gols de tot tipus, de contraatac, de vaselina, de recuperació... una remuntada brutal!
Aquestes nenes, la majoria de les quals juguen partits federats per primera vegada, acabaran la temporada a mitja taula i tenen un futur impressionant.
MOLTES FELICITATS NENES!

Base Femení - Primera Divisió (Grup 1)

Rubí CE FS "B"         5   -   6        CFS Arenys De Munt

10 d’abril del 2014

Partidàs a la terra del vi

Segon desplaçament consecutiu a l’escola Laie d’Alella. Partit molt igualat que s’ha decidit al quart període. Malgrat la derrota, els del CFSADM van agafant ritme i es van conjuntant.
Aquesta setmana es juga partit ajornat contra el Malgrat a casa nostra, un rival que ja hem guanyat. A demostrar que li tenim presa la mida !!!
Escolar - Prebenjamí Mixte (Grup D)

Hamelín B / Laie      6 - 4      FS Arenys de Munt B

Bon començament, mal final

Final del primer quart: 3-0. Allò que semblava fàcil es va complicar. Partit dominat clarament en el marcador però no en el joc. Miratge. Els del CFSADM varen desaparèixer del camp, no varen lligar ni una jugada, es varen quedar sense idees ... i es va perdre 4-5. Va mancar la intensitat del partit d’anada, la dosificació de l’esforç, el toc , la passada i la col·locació. Els del Masnou, jugant com equip, ho varen aprofitar i es varen emportar els tres punts justament.
Les properes dues setmanes l’equip descansa per afrontar l’últim partit davant l’Escola Sant Feliu de Cabrera de Mar, rival que ja em vençut dues vegades amb claredat. Rival propici per recuperar sensacions.
Escolar - Prebenjamí Mixte (Grup C)

FS Arenys de Munt “A”     4 – 5    Escola Ferrer i Guàrdia (El Masnou)

8 d’abril del 2014

12 i 13 de Març de 2014
Prebenjamí Masc. “A” - Escolar, Grup C 12/04/14
CFS Arenys De Munt Descansa

Prebenjamí Masc. “B” - Escolar, Grup D 12/04/14

Prebenjamí Fem. - Escolar, 2ª Fase, Grup B 12/04/14
CEM Alella (recuperació jornada) CFS Arenys De Munt 09:00 Poliesportiu M. Abelardo Vera – Alella
Benjamí Masc. - Grup 2 13/04/14
Presentació “A” CFS Arenys De Munt 09:00 Pav. Mpal. Paco Martin
Base B Fem – 1ª Divisió 12/04/14
Rubi CE FS “B” CFS Arenys De Munt 09:00 Pavelló de la Llana (P)
Alevi masc. - 2ª Divisió, Grup 1 12/04/14
CFS Arenys De Munt Lloret Costa Brava CUFS ”A” 11:30 Poliesportiu Can Zariquei – Arenys de Munt

Senior A Fem. - 2ª Divisió Nacional 12/04/14
Intersala Promises CFS Arenys De Munt ? ???
Senior A Masc. - 3ª Divisió Nacional, Grup 1 12/04/14
CN Caldes FS ”A” CFS Arenys De Munt 19:30 Pav. Mpal. Les Cremades

Resultats partits disputats el 05 i 06 d'Abril de 2014
Prebenjamí Masc. “A” - Escolar, Grup C CFS Arenys De Munt 4 – 5 Escola Ferrer i Guàrdia
Prebenjamí Masc. “B” - Escolar, Grup D Hamelin / Laie B 6 – 4 CFS Arenys De Munt
Prebenjamí Fem. - Escolar, 2ª Fase, Grup B CFS Arenys De Munt 1 – 1 Sinera B
Benjamí Masc. - Grup 2 Descansa ---------- CFS Arenys De Munt
Base B Fem – 1ª Divisió CFS Arenys De Munt 0 – 4 Parets FS “A”
Alevi masc. - 2ª Divisió, Grup 1 Pineda de Mar FS “A” 15 – 5 CFS Arenys De Munt
Base A Fem – Divisió d'Honor Descansa ----------- CFS Arenys De Munt
Infantil Masc. - 2ª Divisió, Grup 1 Pineda de Mar FS “A” 4 – 3 CFS Arenys De Munt
Cadet-Juvenil Fem. - Divisió d'Honor CFS Arenys De Munt 3 – 1 CN Caldes FS “A”
Juvenil Masc. - 1ª Divisió Grup 2 Futsal Mataró CE “B” 08/04/14 CFS Arenys De Munt
Senior B Fem. - 1ª Divisió, Grup 1 CFS Arenys De Munt 2 – 0 AE Iris-Sol-Casagemes “A”
Senior B Masc. - 2ª Divisió, Grup 4 Barri Can Calet CFS “B” 3 – 2 CFS Arenys De Munt
Senior A Fem. - 2ª Divisió Nacional CFS Arenys De Munt 2 – 4 Rubi CEFS
Senior A Masc. - 3ª Divisió Nacional, Grup 1 CFS Arenys De Munt 4 – 3 FS Lliça d'Amunt “A”

Joc, set, ... partit

Partit dominat pels nostres sense gaires problemes a excepció dels primers compassos (1-1). Els nostres varen ajustar posicions i gràcies a la bona feina de la porteria i de la defensa es va anar fent forat endavant. El resultat podria haver estat molt més ampli però la manca de punteria dels davanters varen deixar-lo en 6-1. Encara així manca polir el treure la pilota de banda i els còrners.
Aquesta setmana, segon partit contra un equip del Masnou, l’Escola Ferrer i Guàrdia, també a casa.

FS Arenys de Munt A 6 – 1 Masnou Interdinàmic

Primer dels dos desplaçaments seguits a l’escola Laie d’Alella. L’equip va sortir molt fred, encaixant ràpidament gols dins d’un terreny de joc petit (4-1 en el primer quart). A partir de llavors, els del CFSADM s’han posat les piles i s’han retallat les distàncies (5-3) i han continuat remuntant fins l’últim quart, on guanyavem 6-8. Una inoportuna lesió del nostre porter ha permès a l’Hamelín C empatar a 8. Això si, ganes a tope!!!
Aquesta setmana es torna a jugar al mateix escenari. Esperem que els nostres hagin agafat les mides del camp ... i de l’altre equip.

Hamelín C / Laie 8 - 8 FS Arenys de Munt B