XXXIV TORNEIG D'ESTIU 2014

Ja tenim aquí la primera fase del Torneig d'estiu!!!

18 de juny del 2014

Torneig a Canet

Acomiadem la temporada celebrant el 3er lloc al Torneig de Canet i agraint als nostres entrenadors Marc Vila i Francesc Escoto la gran feina feta durant tota la temporada.

SENIOR (nascuts fins 31/12/1998)
     INFANTIL (Nois nascuts del 1999 al 2002,Noies del 1997 al 2000)
     ALEVI (Nois nascuts entre el 2003 al 2006 i Noies del 2001 al 2006)

INFORMACIÓ I RECOLLIDA INSCRIPCIONS PAVELLÓ NOU O BAR INFINIT

INGRES A BANC DE SABADELL A PARTIR 4/06/2014

ENTREGA DOCUMENTACIÓ 9, 10, 11, 12 i 16 DE JUNY DE 17:00 A 20:00 AL PAVELLÓ NOU A CAN XIRIQUEI (CONSERGERIA ) O AL BAR INFINIT A LA PLAÇA DE L’ESGLESIA

SORTEIG CALENDARI DIJOUS 19 A LES 20:30 A CAN BORRELL

INICI TORNEIG: A partir del 25 de JUNY (segons inscripcions)
FINALS TORNEIG: DIJOUS 31 DE JULIOL (TOTES LES CATEGORIES)

NOTA:
 TOTES LES CATEGORIES JUGARAN DE DILLUNS A DIVENDRES.

ÚLTIM PARTIT DEL SEGON EQUIP!

Dissabte dia 31/05 el segon equip va tancar la temporada amb una gran victòria davant el Port de Barcelona.

Des d’un inici ja vam poder veure que si tota anava bé podríem emportar-nos els 3 punts i així va ser. Al minut 3 i 21 segons l’Aitor Crespo va obrir la llauna. El van seguir l’Albert Cabello (min. 4 i 56 segons) i en Karim (min. 7 i 10 segons). Amb el 3 a 0 a favor un xut desviat involuntàriament per en Marçal amb la mà esquerra va suposar un penalti i el 3 a 1 amb el que s’arribaria a la mitja part.
A la segona part les coses van seguir igual i al minut 1 i 34 segons l’Aitor marcava el 4 a 1. Al min. 10 i 35 segons i al minut 16 i 33 segons era en Marçal qui feia pujar el 5 a 1 i el 6 a 1 al marcador. Al minut 18 i a poc pel final en Ferran segellava el 7 a 1 i quan quedava molt poc pel final del partit el port aconseguia el 7 a 2 definitiu.

Es tanca una temporada que va començar força malament (7 punts a la primera volta ) però que acaba amb bones sensacions (17 punts a la segona volta).

Segona divisió Catalana de Futbol Sala (Grup 4)