29 de gener del 2015

Crònica Alevins: Cal tornar a trobar la intensitat!

"Cal tornar a trobar la intensitat"
Hem jugat a les 9 del matí de diumenge contra l'EFS Ciutat de Mataró "A", i els nostres alevins han tornat amb una derrota.
Les coses han anat així:
Comença el partit i nosaltres pressionant a dalt, amb la confiança intacta, intentant dur el ritme del partit. Ara bé, no aconseguim materialitzar això en gols i els mataronins cada cop més prenen la seva pròpia iniciativa, i no sabem com revertir-ho. Ells a poc a poc se senten més forts i ens en fan un. Aconseguim empatar al poc, però ells segueixen cap amunt i nosaltres cap avall. Ens en cauen 3 més abans del descans: 4 a 1.
Durant l'aturada, la reflexió és obligada: portem una dinàmica que res s'assembla a la que dúiem fins abans de festes i que es tradueix en 4 derrotes consecutives. Cal trobar la fórmula que teníem dominada on la intensitat i l'aposta ferma per guanyar ens donaven aquell ínfim però necessari plus per arribar abans en les pilotes dividides, en els u contra u, o en les rematades que depenen d'arribar una dècima de segon abans que el contrari per a treure'n partit. O ho fem, o qualsevol rival, independentment de quina qualitat tingui, ens podrà guanyar.
A la segona part, l'actitud ha estat una altra i això ha fet que el resultat parcial hagi estat d'1 a 2, insuficient però per a revertir la derrota final de 5 a 3.
Ni l'àrbitre, amb una certa inclinació local, ni el fet de jugar tant d'hora han estat excuses. Hem perdut i punt. Davant uns alevins del Ciutat de Mataró, per cert, que si l'any vinent mantenen el bloc, estaran mol més amunt a la classificació, de ben segur.
Nois, a descansar i a continuar amb els bons entrenaments que feu, que són la base de tota activitat esportiva.