18 de gener del 2015




"Una lleu però decisiva superioritat...

Partit de dissabte al matí a casa contra el Premià de Dalt, tercer classificat a la Lliga. Tots dos equips disposàvem de poca banqueta, i en el nostre cas, encara amb la baixa del porter.
Hem començat amb una tàctica de contenció, esperant-los al nostre camp, tot i que ha estat en un contraatac que ens han fet el primer. Una bona combinació, bons recursos tècnics, la insistència constant i la pressió quan no tenien la pilota és el que marcava la diferència a favor dels premianencs, a mesura que el partit avançava. Un segon gol demostrava aquesta lleu però decisiva superioritat, tot i que en els últims 5 minuts de la primera hem pressionat i ha semblat que els podríem sorprendre, però la falta d'encert en les poques ocasions clares que hem tingut i la seguretat del seu porter ho han evitat.
A la segona part, el Premià ha continuat estable, incisiu i "paparra" quan no tenia la pilota, i als nostres alevins els hi ha faltat un punt més de convicció per creure's la victòria sobre un rival que sobre el paper era superior. Dos gols més del contrari han acabat amb qualsevol esperança de remuntar. 
Resultat final: 0 a 4.
Pel bé de la moral competitiva, que no de la formativa (la qual continua en marxa durant els entrenaments), ens caldria una victòria properament.
Gràcies als nanos per l'esforç!"




LLIGA TERCERA DIVISIÓ ALEVÍ FUTBOL SALA, GRUP 1
ARENYS MUNT CLUB FUTBOL SALA "A"      0 - 4     PREMIA DE DALT CF. SALA "A"