2 de març del 2015

Victoria del Benjamí B

Dissabte a les 10.00 del mati al pavelló d'Arenys de Munt,
esperava el partit mes important d'aquí fins a finals de temporada, i els nostres van respondre aconseguint la victòria, la primera en tota la lliga!
Els nostres van sortit una mica adormits i al Montmeló en un descuit dels nostre van aconseguir el primer gol del partit 0-1. Un cop encaixarem el gol els nostres va espavilar i van començar a tenir ocasions però la fortuna dels pals i el porter van fer resistir el gol fins a les acaballes de la primera part que varem marcar dos gols amb rapidesa, però encara va donar temps a que el Montmeló ens empates, el resultat del partit abans de mitja part 2-2.
En començar la segona part ja vam demostrar una claredat en el joc bastant superior a la del rival i a qui ja no els vam deixar que enllacessin cap jugada. I vam poder fer 3 gols per arribar al final del partit amb un resultat de 5-2.