31 de maig del 2015

1ª FASE FINAL BASE FEMENÍ DE FUTBOL SALA

Diumenge passat, el Base Femení va disputar a Blanes la 1ª Fase Final del Base Femení.

FSF Bon Salvador B - CFSADM
                                            0 - 1 (Júlia Charles)

Un partit molt disputat, on les Arenyenques han marcat a l'inici del partit i han aguantat el resultat fin el final del match.

CFSADM - Sant Vicentí Atletic F.Sala
(Alba Roig) 2 - 0
(Alba Morillo)

Un altre partit molt disputat al final de la primera part, tot i el gol per l'escaire dreta a xut de l'Alba Roig dal principi del partit. El Sant Vicenç es un equip molt complicat i que sempre ens costa.
A la segona part l'entrenador ha fet una "guardiolada" arriscant molt, però la jugada li ha sortit rodona, e en un contraatac, l'Alba Morillo, la filla d'en Pepe del bar de Plaça, ha fulminat la portera amb un xut imparable. Un pepinarro que ha foradat la xarxa.
Com sempre el paper destacable de la nostre portera Irina Fuset (també anomenada "El gat de Sa Boada").

EFS Palafolls - CFSADM
        4 - 3

Partit frenètic, primera part 3-2, "Partidas" de la portera el tigre de Sa Boada

Segona part trepidant, a l'inici d'aquesta ha començat marcant el Palafolls el seu quart gol, però les Arenyenques en lloc d'enfonsar-se treuen els seus gens, la seva rauxa i han intentat la remuntada. Aconseguint un tercer gol a falta de dos minuts pel final del partit. L'entrenador ha optat per jugar de cinc amb una jugadora a la porteria. Ens ha faltat una mica més d'encert i definició en els últims metres, ja que hem fallat alguns xuts a porta.
Gols de Sara Cayuela amb dos dianes, fent filigranes i eslàlom amb la pilota als peus i deixant assegudes a més d'una jugadora i la Júlia Charles ha marcat tot escapant-se per la banda i fen un xut creuat per fer un gran gol.
Bon partit de les noies de l'Arenys de Munt.