3 de juny de 2015

El juvenil consegueix l'ascens a 1ª!!!!

El juvenil aconsegueix l'ascens a 1ª!!!!El juvenil es jugava l'ascens en la darrera jornada de lliga el diumenge 31 de Maig a la pista del Mollet B.

Conscients de la importància de pujar de categoria, se'ls va veure molt concentrats des d'un bon inici i amb una primera errada del porter contrari en Santi va obrir de seguida la llauna. A partir d'aqui la pressió a tota la pista de l'Arenys de Munt, va forçar les errades dels rivals i els encerts dels nostres per acabar 1 a 11 a la mitja part.
Amb pràcticament tot decidit, la segona part es va desenvolupar sense tanta intensitat, cosa que ens va portar a celebrar-ho quasi abans d'hora. Al dependre de nosaltres mateixos, l'equip no va fallar i l'any que ve jugarà practicament en blog a 1a, una categoria molt maca, competida i amb una exigència que segur disfrutarem amb més exits.
Al final l'euforia es va desfermar, ja que tot i que el partit va ser plàcid, la lliga ha estat molt competida i hi ha hagut 5 equips capdavanters, dels quals només dos han pujat: el campió Palau Solità i els nostres.

Objectiu suat i merescut!!

Felicitats Campions!!!!