15 de juny del 2015

L'Arenys de Munt femení ascendeix a divisió d'honor!



Després d'una temporada regular molt bona en la que l'Arenys de Munt va quedar segon del seu grup darrera del Marfil Santa Coloma, qui en tota la lliga només va cedir un empat a casa i precisament contra les nostres. L'Arenys de Munt tenia la oportunitat de l'ascens amb un play off en format eliminatoria contra el segon classificat de l'altre grup de 1a divisió, el Cornellà CFS.

Al partit d'anada jugat diumenge 7 ,les nostres van aconseguir guanyar per 2 a 3 a domicili. Aquest dissabte es jugava la tornada al nostre poliesportiu amb tot per decidir, però amb un pavelló força ple i amb les nostres molt motivades, de seguida es van posar per davant al marcador amb gol de la Georgina Kim, la nostra capitana. El partit era plàcid, però una pilota llarga del Cornellà, va agafar la nostra defensa desprevinguda i van empatar el marcador. Això no ens va enfonsar, ja que de seguida la Georgina va tornar a posar per davant a les nostres amb un xut creuat i un tercer gol de la Queralt ens posaria 3 a 1 a la mitja part,

A la segona part, el guió va ser pràcticament el mateix i empeses per un pavelló molt animat, el resultat final va ser de 6 a 2, sense donar opcions a les rivals ni al patiment. 

Amb aquestes merescudes victòries, l'Arenys de Munt femení, torna a divisió d'honor amb un equip pràcticament format en la seva totalitat amb jugadores i entrenadors de la casa i del poble.

Moltes felicitats i molta sort l'any vinent a Divisió d'Honor!!