15 de novembre de 2015

El Base A en posicions altes!!!

Bona nit amics, i benvinguts a aquest espai de divulgació esportiva: 

Avui hem viatjat fins a la capital del motor de Catalunya, Montmeló. 
Hem jugat contra la penya blaugrana, una primera part estranya on les nenes no han estat gaire encertades de cara a porta però com sempre la defensa a sigut implacable un mur infranquejable. A punt d'acabar amb un gol de les locals però l'Irina, al gat de Sa Boada, ha estat molt atenta.
Durant la primera part el nostre entrenador a fet un lleig gest contra el reporter gràfic i la meva persona( no li tindrem en compte, no aguanta la pressió).

La segona part ha estat molt diferent, només començar la Xènia a marcat el primer però en un moment ens empatat. La reacció ha estat immediata, l'estratègia a funcionat als corners i la Xènia a tornat a marcar xutant de fora l'àrea i la Júlia (Neymar) a enganyat completament a la portera fintant i deixar-la passar per sota les cames. El tercer obra de la Martina també d'estratègia, de pisarri. El quart de la Mireia un gran gol de jugada col·lectiva (Tiqui taca), i l'ultim de penal després d'unes mans claríssimes, l'Emma a marcat tocant els dos pals. L'arbitre a pitat el final just amb el penal. També han jugat la Carla que aporta contundència a la defensa i l'Ainoha que ha portat la defensa local de trontoll. La pressió alta a la segona ha donat el seu fruit.
Cal destacar que la nostre mascota la Pili avui ha estat sensacional amb els seus ànims. La hichada rival l'ha batejat com "LA RADIOFÒNICA" radio si però afònica no.

Bona nit.

 Penya Barcelonista Montmeló A 1 - 5 CFSADM Base A