1 de novembre del 2015

El Base A empata amb les coliders!!!

El mon del futbol no es just,
 després d'una increïble primera part de les super-nenes que han jugat de tu a tu amb les líders on avui les hem estrenat ja que ningú els havia marcar cap gol, hem fet un "partidas". Arribant ha anar 2 -0 amb gols "xenienbaur" i la Martina "la fiera de l'olivera" sempre gols de contraatac ja que tenim la millor defensa del campionat. Ens ha sorprès molt la participació de la petita Beth "L'iniesta de can Cosme" que ha repartit passades "a troch i moch" començant tots els contraatacs, està demanat un lloc a l'equip.
A la segona meitat el Masnou a sortit a pressionar per veure si podien escurçar la diferencia però la defensa molt expeditiva i les aturades del "gat de sa boada" ho han evitat. Un travesser del "messi del carrer pascual" hauria estat definitiu, però la mala sort ens ha acompanyat i un minut tontu ens ha privat de la victòria.
També destacarem que el nostre amulet i mascota (la pili) no ha vingut, ha sigut la nostre baixa mes destacable.
Tot i això molt contents per la solidesa defensiva.