13 d’octubre del 2015

Presentació Temporada 2015-2016

Aquest diumenge dia 11 d'octubre es va realitzar la presentació dels equips que jugaran aquesta temporada 2015/2016 amb el
 Club Futbol Sala Arenys De Munt (CFSADM)

Amb un total de 12 equips, repartits entre:
Escoleta, Prebenjamí, Benjamí Masculí, Base A Femení, Base B Femení, Aleví Masculí, Infantil Masculí, Cadet-Juvenil Femení, Cadet Masculí, Juvenil Masculí, Sènior A Femení i Sènior A Masculí.

La presentació es va realitzar a les 17:30 de la tarde abans del partit que tenia que disputar l'equip Senior devant del Racing Pineda.

Aquest acte va comptar amb la presència de la

Sra. Marta de la Iglesia i Formatger
4a tinent d'alcalde. Esports. Sanitat. Gent Gran.

com també amb la presència del

Sr. Josep Sànchez i Camps
1r tinent d'alcalde. Coordinació. Economia. Transparència.

Després de la presentació dels equips es va realitzar un emotiu homenatge al nostre estimat jugador i amic Lluís Clopés per tots els esforços realitzats en el club.

i per ultim, no ens queda mes que agrair la presencia dels representants de l'ajuntament, dels jugadors, entrenadors, coordinadors, pares i familiars de jugadors,de l'equip directiu i restar que aquesta temporada sigui tant profitosa com totes les anteriors.

Orgull de Club!!!
 





Els prebenjamins ja gaudeixen!!!

Partit amistós del CFSAM contra ATH CATALA  de Vilassar de Dalt. 
10 d'octubre a les 13:30 a Vilassar de Dalt.

L'equip està apunt per començar la temporada després de la gran victorià per 3-6 contra l'ATH CATALA de  Vilassar de Dalt. 

L'Arenys de Munt va començar guanyant 0-2 amb gols d'en Pau però abans d'acabar la primera part el Vilassar va aconseguir igualar el partit. 
A la represa, l'Arenys de Munt va augmentar la intensitat i amb gols de la Lucia, la Clara i d'en Lluc van aconseguir el 3-6 final. 
L'equip es va mostrar molt concentrat i intens en tot moment, això va impedir que el contrari no pogués entrar en el partit en cap moment.

La feina en els entrenaments comença a donar fruits. L'equip està esperant ja l'inici de la seva primera lliga esportiva com a jugadors d'un club. Tot un repte per aquest petits, plens d'il.lusions i ganes per fer-ho el millor possible.



Jordi Garcia
Delegat pre-benjamí