18 de novembre del 2015

Propers partits


 Partits del Proper Cap de setmana 21 i 22 de Novembre de 2015




El Prebenjamí segueix Lluitant

 El Prebenjamí segueix lluitant en busca de la victòria desitjada.
Segon partit de lliga també amb derrota, però aquesta vegada molt ajustada per 9 punts a 7 a favor del Sinera "B" que jugava com a local. 
Seguint la nova normativa vam empatar els primer quart 1-1 repartint els 2 primers punts per a cada equip. 
El segon quart va ser a favor del Sinera B per 2 a 1 però l'Arenys de Munt va poder igualar el partit guanyant el tercer quart per 2 a 3. 
El definitiu i últim quart després de molta igualtat es va decidir amb un resultat de 3 a 1 a favor del Sinera "B".




15 de novembre del 2015

El Base A en posicions altes!!!

Bona nit amics, i benvinguts a aquest espai de divulgació esportiva: 

Avui hem viatjat fins a la capital del motor de Catalunya, Montmeló. 
Hem jugat contra la penya blaugrana, una primera part estranya on les nenes no han estat gaire encertades de cara a porta però com sempre la defensa a sigut implacable un mur infranquejable. A punt d'acabar amb un gol de les locals però l'Irina, al gat de Sa Boada, ha estat molt atenta.
Durant la primera part el nostre entrenador a fet un lleig gest contra el reporter gràfic i la meva persona( no li tindrem en compte, no aguanta la pressió).

La segona part ha estat molt diferent, només començar la Xènia a marcat el primer però en un moment ens empatat. La reacció ha estat immediata, l'estratègia a funcionat als corners i la Xènia a tornat a marcar xutant de fora l'àrea i la Júlia (Neymar) a enganyat completament a la portera fintant i deixar-la passar per sota les cames. El tercer obra de la Martina també d'estratègia, de pisarri. El quart de la Mireia un gran gol de jugada col·lectiva (Tiqui taca), i l'ultim de penal després d'unes mans claríssimes, l'Emma a marcat tocant els dos pals. L'arbitre a pitat el final just amb el penal. També han jugat la Carla que aporta contundència a la defensa i l'Ainoha que ha portat la defensa local de trontoll. La pressió alta a la segona ha donat el seu fruit.
Cal destacar que la nostre mascota la Pili avui ha estat sensacional amb els seus ànims. La hichada rival l'ha batejat com "LA RADIOFÒNICA" radio si però afònica no.

Bona nit.

 Penya Barcelonista Montmeló A 1 - 5 CFSADM Base A 








Resultats del Cap de Setmana


 Cap de Setmana del 14 i 15 de Novembre de 2015



8 de novembre del 2015

Resultats del Cap de Setmana


Consell Esportiu del Maresma
Prebenjamí Mixta - 1ª Fase - Grup A

07/11/2015
CFS Arenys De Munt  -  FS St. Joan de Vilassar
7 punts    -    9 punts


Nova reglamentació del Consell Esportiu del Maresma. 
Es juguen 4 parts de 10 min, a cada part es posa el marcador a 0.
Cada part l'equip rep punts segons el resultat.
Part guanyada 3 punts, part empatada 2 punts i a part perduda 1 punt, 
al final del partit es suma la totalitat de punts.





1 de novembre del 2015

Resultats del Cap de Setmana




El Base A empata amb les coliders!!!




 El mon del futbol no es just,
 després d'una increïble primera part de les super-nenes que han jugat de tu a tu amb les líders on avui les hem estrenat ja que ningú els havia marcar cap gol, hem fet un "partidas". Arribant ha anar 2 -0 amb gols "xenienbaur" i la Martina "la fiera de l'olivera" sempre gols de contraatac ja que tenim la millor defensa del campionat. Ens ha sorprès molt la participació de la petita Beth "L'iniesta de can Cosme" que ha repartit passades "a troch i moch" començant tots els contraatacs, està demanat un lloc a l'equip. 
A la segona meitat el Masnou a sortit a pressionar per veure si podien escurçar la diferencia però la defensa molt expeditiva i les aturades del "gat de sa boada" ho han evitat. Un travesser del "messi del carrer pascual" hauria estat definitiu, però la mala sort ens ha acompanyat i un minut tontu ens ha privat de la victòria. 
També destacarem que el nostre amulet i mascota (la pili) no ha vingut, ha sigut la nostre baixa mes destacable. 
Tot i això molt contents per la solidesa defensiva.