El base B contraataca!!!!

El Base B contraataca!!

Iniciem el partir, a les 15'30 amb una jugadora menys a la banqueta que l'equip contrari,
possible desavantatge.

La possessió de la pilota la tenen els de Sant Julia de Ramis, però la intervenció de les locals no deixa que les jugades acabin afavorint l'equip contrari,
l'Arenys reacciona amb contra atacs, però la pilota no vol entrar.

A prop del final de la primera part, amb un xut de fora de l'àrea, l' Enar col·loca la pilota entre els tres pals, 1-0 per les d'Arenys.
I així acaba la primera part.

Després del descans, el contrari apreta i, per una descordinació de la banqueta i les jugadores de l'Arenys, el marcador queda 1-1, puja la moral dels contraris i fa que el públic Aranyenc pateixi dels nervis.

Però la reacció dels entrenadors locals ajuden a estabilitzar a l'equip en el terreny de joc.
Aprofitant un espai entre els jugadors l'Iris col·loca, amb un fort xut, l'esfèric contra la xarxa, 2-1.
A partir d'aquí tots dos equips inicien jugades de compromís fins que la Mencía aprofita per col·locar el 3-1 resolvent una jugada dins l'area.
Puja la moral, sobre tot dels que no son jugadors i mentres s'espera el final del partit l'Iris apunta un altre gol a favor de l'Arenys, 4-1. Les noies del Base B no deixen de pressionar, la pilota en possessió de les locals fins que els tres cops de xiulet ens diuen que ha finalitzat el partit.

Un molt bon resultat, amb una reacció magistral de les jugadores de l'Arenys, a la segona part.

CFS ARENYS DE MUNT "B"    4 - 1    SANT JULIA DE RAMIS, E.F.S.