6 de novembre del 2016

L'aleví suma punts a casa d'uns dels rivals directes.

L'aleví suma punts a casa d'uns dels rivals directes.




Ha sigut un partit molt disputat, on hi ha hagut molta lluita de pilota, on s'ha elaborat molt el joc per part dels dos equips i amb moltes ocasions.
L'Arenys De Munt ha tingut una defensa molt forta i sòlida, una actuació perfecta dels seus porters que han fet mantenir la porteria a 0 durant la primera part i amb el joc molt dominat.
A la segona part, hem tingut un Racing molt reforçat, després de la xerrada tècnica, amb les coses clares i ganes de guanyar els seus punts. Però el nostre aleví seguia creant molt de perill i el més important, no ha deixat aprofitar les ocasions als seus rivals.
En una jugada elaborada de l'Arenys, arriba l'ocasió del gol, una triangulació en banda que acaba amb xut i el porter la rebutja amb els peus amb l'objectiu de que no arribi al nostre pivot, però la pilota cau al tanca de l'Arenys, Guiu que desde tres quarts de pista engalta el rebuig del porter per sobre seu i fa l'únic gol del partit.
Ha sigut un partit molt complicat, el rival ha posat les coses molt difícils però amb esforç, constància i una genialitat de xut del nostre tanca hem aconseguit els 3 punts.

L'aleví intentarà seguir sumant amb l'objectiu d'estar a dalt de tot de la classificació!