1 de novembre del 2016

Un empat molt valuós!!

Aquesta última jornada de futbol sala el cadet-juvenil femení ens va deixar unes bones sensacions.
Dissabte les noies d'Arenys de Munt s'enfrontaven el AECS l'Hospitalet, que es presentava com a a lider de la lliga empatat a punts amb el segon i tercer classificat.
L'Arenys de Munt tenia un gran repte i va fer-li front amb intensitat, esforç i ganes segons paraules del seu gran entrenador Joan.
Les noies van sortir molt concentrades i motivades. Des del principi l'Arenys va parar qualsevol intent d'atac per part de l'Hospitalet i així va ser durant tot el partit, cosa que va fer que l'adversari estigues cada cop més nerviós.
Després d'un 0-1 es va passar el 1-1 i es va finalitzar la primera part amb un 1-2 .
A falta de pocs minuts per finalitzar el partit l'Arenys es va posar a jugar de cinc per intentar gastar l'última munició i revertir el resultat.
En el minut 38 en una passada creuada en profunditat de la Júlia que va rebre l'Emma i amb un control digne de Messi va forada la xarxa de l'Hospitalet deixant a la portera per terra.
L'Arenys aconseguia l'empat 2-2.
Però aquí no va acabar tot, en el minut 39 ens van xiular un doble penal que va anar el pal i a la següent jugada una jugadora de l'Hospitalet va ser expulsada amb targeta vermella cosa que va permetre a l'Arenys disposar de quatre ocasions de gol amb aturades i algun que altre pal.

Només resta felicitats a les noies de cadet-juvenil.