19 de desembre del 2016

L'aleví A remunta a un rival directe.

L'equip d'en Marc Catarineu i Yeray Muñoz, afrontaven un partit dur a un camp complicat com és el del Ràpid de Santa Coloma, parlem d'un rival directe a lliga.

L'aleví necessitava els 3 punts si volia recuperar un bon lloc a classificació i així va ser, no va ser fàcil.

El partit va començar amb molta mala sort pels Arenyencs ja que, en una jugada de corner el Ràpid es va avançar, seguidament l'aleví va tenir moltes ocasions, però el porter del Ràpid va aturar-les amb molta solvència.

Així doncs va arribar el 2-0 pels locals el que feia que el partit es compliques molt.
Fins la mitja part, que la xerrada al vestuari va servir per corregir i donar sortides als problemes que ens posava la gent del Ràpid de Santa Coloma i sobretot força i voluntat per tirar-ho endavant.
Així va ser que els nostres nois van començar amb un gol al començament de la primera part, dels peus de Sergi Roig, això va fer que s'animessin i al cap de dues jugades arribes el segon gol en una molt bona jugada acabant en volea a segon pal.

El nostre aleví seguia la bona dinàmica que portaven i en una contra del Ràpid que el porter Xavier Molina va aturar, va llençar una contra a favor nostre amb una passada amb la mà just als peus de Sergi Roig que tornava a fer gol.

Ens posavem per davant del marcador i pels minuts finals i havien arribades dels dos equips fins que en una falta, l'aleví decideix fer una jugada assajada que acaba en gol del nostre tanca Guiu i aconseguim els 3 punts de manera que tornem a ser un rival a tenir en compte a la classificació.