23 de gener del 2017

El Benjamí lluita i guanya!!

Aquest dissabte dia 21 el nostre Benjamí jugava a casa contra l'Athlètic Català.
El partit va començar molt disputat de tu a tu, amb moltes ocasions pels dos equips.
Fins que en una gran jugada de l'Arenys de Munt acaba amb un penal a favor que culmina espectacularment l'Eric i amb el resultat d'1-0 arribarem a la mitja part.
Tot just començar la segona part, segueix la tendència de la primera on hi ha molta disputa per aconseguir el gol.
Gràcies a les bones combinacions i a un gran joc dels nostres, aconseguim marcar dos gols a través de la Clara i posar-nos amb un 3-0 a falta de 14 minuts.
A causa del resultat els nostres es van relaxar i van afluixar el ritme i ràpidament l'altre equip va saber aprofitar-ho marcant dos gols, deixant el marcador ajustadissim amb el 3-2 definitiu.
Vam tenir la gran sort que a les acaballes del partit el nostre porter Jofre va fer grans intervencions de molt de mèrit!

Seguiu treballant i lluitant amb ganes i il·lusió i els canvis vindran!!!