10 de gener del 2017

Paula Ramos, Marc Vila i Joan Jové es proclamen campions dels Campionats Comarcals amb les seves respectives seleccions del Maresme



Paula Ramos, Marc Vila i Joan Jové es proclamen campions dels Campionats Comarcals amb les seves respectives seleccions del Maresme


IMG_5359-1.jpg

Aquesta nit a les 22:25h s'emetrà per Esports3 un vídeo resum dels campionats

El passat mes de Desembre es van disputar els Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala a la Ciutat esportiva de Blanes on la jugadora Paula Ramos i l'entrenador Marc Vila es van proclamar campions amb la selecció juvenil femení, i l'entrenador Joan Jové es va proclamar campió amb la selecció cadet masculí.
El juvenil femení va aixecar la copa després d'una final bastant igualada contra la selecció del Barcelonès que va finalitzar amb un resultat de 4-3 favorable a les nostres, un resultat molt mereixedor ja que van lluitar fins l'últim segon i van demostrar un gran potencial en tots els partits jugats.



Per altra banda el cadet masculí es presentava a la final com l'únic equip de la categoria que es mantenia invicte després de guanyar tots els partits disputats fins al moment. La final no va decebre a ningú i vam gaudir d'un partit molt igualat que va finalitzar amb 1-1 i va ser la tanda de penals l'encarregada de proclamar campions als maresmencs.



Volem destacar que avui dimarts 10 de Gener a les 22:25h s'emetrà per televisió un vídeo resum dels Campionats Comarcals a la cadena Esports3, emmarcat en el programa Zona Ufec.
Des del club felicitem una vegada més a la Paula, en Marc i en Joan!