7 de maig del 2017

L'Aleví A també la toca!!!

L'Aleví porta una segona volta on la sort i els resultats no l'acompanyen.

Aquesta jornada tocava contra un rival per la permanència a 2a divisió, el Ràpid de Santa Coloma.
El partit va començar amb una pressió forta dels nostres i ocasions desaprofitades per ambdós equips amb bones intervencions del nostre porter Marc. Al min.13 després del rebuig en un xut llunyà de falta, el nostre capità Pere, aconseguia obrir la llauna. Tot seguit, dues bones combinacions amb finalitzacions d'en Sergi ens posaven 3 a 0 amb el que s'arribava al descans.

A l'inici de la segona part, l'Arenys de Munt seguia arribant, però no va aconseguir augmentar la renda fins que una falta indirecta a la frontal la transforma en Pere de nou. L' Aleví no es conformava i fruit d'una contra treta pel porter, en Xavier, arriba el primer gol d'en Guillem. Acte seguit, en una molt bona combinació de tot l'equip, fa al segon.
Als instants finals, el Ràpid feia el gol de l'honor en una contra.
En resum, molt bon partit de l'Aleví A, que ja tocava.