9 de desembre del 2017

Resum dels sèniors jornada 9 del passat 2 de Desembre

SÈNIOR MASCULÍ
Partit ben resolt del sènior masculí aquest dissabte a la visita de l’Arenys de Mar al nostre pavelló municipal.
Des del primer minut vam agafar la responsabilitat de dominar la pilota i portar el temps del partit. Amb un pressing intens, intentant que l’equip visitant no jugués còmode i perdés ràpidament la pilota.
Ben aviat trobaríem els primer fruits en forma de gol. Tot i tenir uns primers cinc minuts de respecte entre els dos equips, després d´una jugada ben trenada l´1-0 pujava al marcador.

L´Arenys de Mar no arribava amb claredat tot i crear-nos alguns dubtes amb jugades d’estratègia en còrners i bandes.
Abans de finalitzar la primera part seríem capaços d’anotar el segon i el tercer gol respectivament, que ens deixaria en una bona situació per afrontar el segon temps.
La segona part s’iniciaria amb la mateixa tònica, on aconseguiríem ben aviat el quart gol després d’una jugada individual.
A partir d’aquí el partit entraria en un ritme de joc més alt, sobretot fruit de diversos contratacs per part dels dos equips, fins que l’Arenys de Mar va començar a jugar de 5. Amb una bona defensa per part nostre i una bona selecció en atac aconseguiríem marcar els tres darrers gols fins a acabar en un 7-0 definitiu per emportar-nos el derbi.

Tres punts que ens col.loquen al capdemunt de la classificació fruit també dels altres resultats de la jornada.
El següent partit el juguem a una pista molt complicada el proper dissabte 16 de desembre a Centelles, 5è Classificat a només dos punts nostres.

SÈNIOR FEMENÍ
Les líders de la lliga arribaven a Arenys de Munt amb 7 victòries i un empat en 8 jornades. El partit va començar malament per les aranyenques, que van sortir amb massa respecte cap al rival, provocant errors poc habituals en les locals. Les visitants ho van aprofitar i van aconseguir dos gols ràpidament. Això va serenar a les nostres, que es van treure la pressió de sobre i van començar a jugar con saben. Així, recuperant el bon joc en atac, van aconseguir empatar el partit amb un bon xut exterior i una bona jugada col·lectiva. Així s'arribava a la mitja part.
El segon temps va ser molt igualada amb opcions per als dos equips. Tot i que les locals tenien la possessió, les rivals aprofitaven bé les transicions defensa-atac i creaven perill. El 3-2 va arribar a l'inici de la segona, però poc després van empatar les visitants, i pocs minuts després s'avançaven amb el 3-4. L'arenys va aconseguir empatar a falta de 8 minuts, amb una nova combinació grupal. Amb la tensió dels últims minuts el joc, el partit va ser molt travat i cap dels dos equips va aconseguir el gol de la victòria. Al final un empat, que referma que l'equip hauria d'estar situat més amunt de la taula de classificació, però alhora confirma la bona dinàmica de joc i resultats de l'equip.