16 de gener del 2018

Resum jornada 13-14 de Gener

SÈNIOR MASCULÍ
El sènior masculí es desplaçava el passat diumenge al matí a la pista del CN Caldes, un partit molt complicat contra un equip que tan sols havia perdut un partit durant la lliga en curs, amb un entrenador ex-divisió d´honor de Futbol Sala i quart classificat.

Al minut dos i degut a un córner mal executat per part nostre, rebríem el primer gol després d'una contra perfecte del Caldes. Els arenyencs respondrien ben aviat i ho contrarestarien amb dues jugades al cap de dos minuts per donar la volta al marcador i aconseguir el 1-2.

Un caldes ben estructurat i amb un 1x1 molt ràpid i decisiu va generar problemes durant els primers 15 minuts del partit. Després d'un contraatac aconseguiríem anotar el 3er gol i passaríem a defensar a mitja pista, també degut a les 4 faltes que portàvem en aquell moment. S'arribaria a la mitja part amb el resultat de 1-3 favorable als nostres.

Al començament de la segona part i amb una forta defensa a mitja pista vam controlar l'atac del Caldes i vam començar a sortir amb la pilota controlada, generant algunes ocasions de gol. Fruit d'una d´elles aconseguiríem el 1-4.

A partir del minut 10 de la segona part, el Caldes va decidir sortir a jugar de 5.
La bona defensa per part de l´Arenys de Munt va permetre que a banda de no encaixar cap gol fins al final del partit, fóssim capaços de fer-ne tres més fins aconseguir el resultat final de 1-7.

En general un partit molt treballat, més defensiu que ofensiu, que fa consolidar-nos al segon lloc de la classificació, seguint a tres punts del líder, però ara a 4 del següent perseguidor.

SÈNIOR FEMENÍ
El sènior femení es desplaçava al camp Racing Pineda antepenúltim classificat de la categoria. Les locals es van avançar ràpidament en el marcador gràcies a un error de concentració i falta de contundència de les arenyenques. Tot i així les nostres es van recuperar i van començar a dominar el partit i les ocasions fins fer empat a 1 abans de la mitja part.

A la segona les arenyenques van sortir a decidir el partit, i després de forces ocasions van aconseguir l'1-2. Les nostres van seguir dominant el partit, però el rival creava perill a la contra. Així va arribar l'empat, a falta de 10 minuts pel final del partit.
Les d'arenys ho van seguir intentant i dominant les ocasions fins al final, però la pilota no va voler entrar. Tot i el resultat negatiu, ens mantenim a la 5ena posició de la classificació, empatades a punts amb el CFS Glòries, 4t classificat.

RESUM BASE
Pel que fa als partits de la base, destaquem la victòria del cadet-juvenil femení per 3-2 davant del Parets, un rival directe per l'ascens en un partit molt intens i molt seriós per part de les nostres jugadores. Aquest resultat les situa provisionalment com a líders de la categoria.
Per altra banda destaquem la victòria de l'Infantil per 1-2 al camp del Lloret em un partit molt ajustat.

També destaquem el partit del juvenil, que tot i les nombroses baixes va aconseguir empatar davant de l'Olimpic Floresta, i on va disposar de nombroses ocasions per emportar-se el partit.